Top nice service
Bestilte igår og modtaget i dag. Pakket virkelig fint ind og så endda med et fint fødselsdagskort. Kæmpe anbefaling. Så fin en service med kortet og indpakning. Tusinde tak ❤️🤩

Svar fra Kitcho
Kitcho.dk er en dansk webshop med fokus på livets gode måltider. Vi har fokus på den gode kunderejse, og på at give dig en skøn købsoplevelse, når du handler hos Kitcho.dk Personlig hjælp og vejledning finder du hos os!
Gartnerivej 31, 7500, Holstebro, Danmark

Svar fra Kitcho
Eminent kundeservice! Glemte at hente en pakke i pakkeshoppen, men Kitcho var søde til hurtigt at sende den retur til mig. Handler der helt klart igen.

Sublim serviceoplevelse
Ordre blev afgivet i december efterfulgt af en servicemail der forventningsafstemte ift. leveringstid op til jul.
Ydermere fik jeg et servicekald hvor det blev foreslået at anvende en anden transportør end den af mig valgte, da man havde bedre erfaringer med en anden.
Utrolig proaktiv tilgang til kundeservice som mange webshops kan lære meget af.

Svar fra Kitcho
Havde bestilt en salt- og peberkrukke, hvor låget var ødelagt under levering. Jeg skrev til kitcho, og de sendte med det samme en ny krukke med lidt ekstra i. Mega god og hurtig service

Svar fra Kitcho
Lavede en ordre torsdag aften og fredag eftermiddag ringede det på døren med min pakke. Vanvittig hurtig levering. Tror måske endda det var nogen fra firmaet som afleverede? I hvert fald skal der lyde et kæmpe tak og en stor anbefaling jeres vej.
Ps så var der en lille pakke med slik. YUM. Mega sød detalje.

Helt fantastisk service!
Jeg havde købt en skål der ikke var på deres lager, som forventet. Fik en mail med det samme om det, med mulighed for at annullere min ordre. Men da det var en julegave, kunne jeg godt vente lidt.
Da skålen blev leveret hos dem, blev den leveret personligt hos mig og med en lille æske chokolade.
Fornem service

Svar fra Kitcho
Vildt hurtig levering - bestilte onsdag og havde varerne torsdag. Og der var tilmed den lækreste chokolade med som gave. 5 store ⭐ herfra.

Svar fra Kitcho
Pakken ankom sikkert i god indpakning. Og leveringen var hurtig! Fin oplevelse.

Nem og overskuelig hjemmeside . Hurtig levering

Svar fra Kitcho
Hurtigt levering og nem bestillings side, glad for mit produkt.

Svar fra Kitcho
Jer havde brug for nogle nye tallerkener og “surfede” lidt rundt - så kom jeg forbi Kitcho.dk - Waoo…en flot side 👍🏻
Nemt at navigerer rundt på siden - læg i kurv og betal - varerne havde jeg to dage efter med fint kort og det hele.
Kan varmt anbefale siden 5 ⭐️ herfra

Svar fra Kitcho
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.