KitchenTime.no Anmeldelser

7 273

4,0

Fikk utlevert en pakke som var skadet under transport. Jeg sendte umiddelbart en mail med bilder av skaden og fikk skikkelig god oppfølging. Kundeservice er så ymse i disse dager, men det gjelder ikke... Vis mer

Fortsatt ikke mottatt varen (18 dager) Oppdatering: KitchenTime tok kontakt med meg, forklarte at det måtte ha skjedd noe galt med forsendelsen. De ga meg valget om ny vare eller tilbakeføring av... Vis mer

Bestilte kjøkkentimer og to champagneglass som julegaver. Glassene var fine, men timeren ble levert med defekt på visning av tall. Jeg har fått registrert retur, men har ennå ikke fått svar på min mai... Vis mer

1. Kjøkkenutstyr

Hos KitchenTime kan du finne alt til kjøkkenet ditt. I vårt store sortiment finner du kvalitetsprodukter for matlagning, baking og innredning for kjøkkenet til bra priser.

KitchenTime

60 dagers åpent kjøp
På nettsiden vår, som det er lett å navigere seg rundt på, bestiller du enkelt innredning med levering direkte hjem til deg. Alltid med 60 dagers åpent kjøp.
Trygt & enkelt å bestille
Vi tilbyr flere sikre betalingsløsninger og vi er enkle å få tak i!
Hyggelig kundeservice
Vi lover alltid kort svartid, i tillegg til hyggelig og personlig kundebehandling!

Leveringsinformasjon

Fri frakt

Hos KitchenTime tilbyr vi deg å handle fraktfritt på bestillinger over 599NOK

Bra

7k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(7 273)

323 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Lang leveringstid og dårlig…

Lang leveringstid og dårlig informasjon. Anbefaler ikke denne nettbutikken.

13. august 2026

Svar fra KitchenTime.no

Hei, takk for tilbakemeldingen din. Vi er lei oss for å høre at opplevelsen din ikke svarte til forventningene dine, og at informasjonen underveis ikke var tilfredsstillende. Vi setter pris på at du deler din erfaring med oss, og tar med oss tilbakemeldingen videre i vårt arbeid med å forbedre kundeopplevelsen.

Carla, KitchenTime

Svært misfornøyd med faktura fra Fedex…

Svært misfornøyd med faktura fra Fedex på 500 kr toll/frakt. Dette kom ikke fram i bestillingen! Det vanlige er at event frakt legges til i bestillingsbeløpet!
Jeg har kommentert dette i en e-mail, uten respons fra dere!

15. juli 2026

Svar fra KitchenTime.no

Hei, takk for tilbakemeldingen din. Vi er lei oss for å høre at du har hatt en negativ opplevelse, og vi ønsker gjerne å følge opp dette videre med deg. Vi vil ta kontakt med deg for å se nærmere på saken.

Carla, KitchenTime

Jeg bestilte en skjærefjøl i oktober…

Jeg bestilte en skjærefjøl i oktober 25, og fikk den i juli 26! Leveringsproblemer er helt greit, men problemet her var at jeg ca hver 3. uke fikk mail om at den var 2-3 uker forsinka!

17. juli 2026

Svar fra KitchenTime.no

Hei, takk for at du delte din tilbakemelding med oss. Vi er lei oss for å høre at ventetiden ble lengre enn forventet, og at oppdateringene underveis ikke ga den opplevelsen du hadde håpet på. Vi setter pris på at du tar deg tid til å dele dette med oss, og tar med oss tilbakemeldingen videre.

Carla, KitchenTime

Lang leveringstid men de leverte til…

Lang leveringstid men de leverte til slutt

17. juli 2026

Svar fra KitchenTime.no

Hei, takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår at det kan være frustrerende når leveringstiden blir lengre enn man hadde håpet. Takk for at du deler din opplevelse med oss, og for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen.

Carla, KitchenTime

Det tok ca.8mnd fra bestilling til…

Det tok ca.8mnd fra bestilling til levering. Fikk stadig oppdatering om ny leveringsstatus.

16. juli 2026

Svar fra KitchenTime.no

Hei, takk for at du delte din tilbakemelding med oss. Vi er lei oss for å høre at leveringstiden ble lengre enn forventet. Vi setter pris på at du deler din erfaring, og tar med oss tilbakemeldingen videre i vårt arbeid med å forbedre kundeopplevelsen.

Svar fra KitchenTime.no

Hei, takk for tilbakemeldingen din. Vi er lei oss for å høre at leveringstiden ikke svarte til forventningene dine. Vi setter stor pris på at du deler din erfaring med oss, da dette hjelper oss med å forbedre oss videre.

Carla, KitchenTime

Det er dessverre nødvendig for meg å gi…

Det er dessverre nødvendig for meg å gi denne bestillingen en dårlig vurdering.

Jeg bestilte produktet i god tid. Da jeg la inn bestillingen, var leveringstiden oppgitt til 3–4 uker. Jeg ventet i tre uker, men fikk deretter beskjed om at varen ikke var på lager.

Jeg ønsket å motta 100-timersversjonen fra samme merke og betale prisforskjellen, men dette ble dessverre avslått.

15. juli 2026

Svar fra KitchenTime.no

Hei, takk for tilbakemeldingen din. Vi er lei oss for å høre at opplevelsen din ikke svarte til forventningene, og vi ønsker gjerne å følge opp dette videre med deg. Vi vil ta kontakt med deg for å se nærmere på saken.

Carla, KitchenTime

Jeg bestilte ekspresslevering og fikk…

Jeg bestilte ekspresslevering og fikk pakken levert i pakkeboks til rett tid. Gull verdt når det var en bursdagsgave kjøpt i siste lita. Bestilte et grillforkle i skinn som var nydelig mykt. Stod at det skulle være svensk men var Italiensk skinn produsert i Sverige så kanskje redigert det litt på nettsiden. Veldig fornøyd mottager:)

26. juni 2026

Ikke selg varer som ikke kan sendes

Jeg ville foretrukket at man ikke får bestilt varer som ikke er op lager.
Etter jeg la inn ordre ser jeg at leveringstid er 1 til 2 uker, som er litt lenge, men jeg tenker jeg kan vente. Etter to uker får jeg ny epost om at ny leveringstid er ytterligere 1 til 2 uker.

Jeg avbestiller og bestiller varen på nytt fra bakern og kokken som leverer på to dager.

Bare merk varen utsolgt istedenfor for å kaste bort tiden til kundene deres.

15. juni 2026

Svar fra KitchenTime.no

Hei, takk for tilbakemeldingen din. Vi er lei oss for at leveringstiden ble lengre enn forventet, og vi forstår godt at dette var en skuffende opplevelse. Takk for at du deler dine synspunkter – tilbakemeldinger som dette er verdifulle for oss i arbeidet med å forbedre kundeopplevelsen. Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss, er du alltid velkommen til å sende oss en e-post.