www.kitap.nl Anmeldelser

4,4

Ik kan alle boeken die ik zoek op deze website vinden. Ik had een keer een probleem met mijn wachtwoord, maar nadat ik dit had gemeld, werd het snel opgelost. De levering is uitstekend. Er worden geen... Vis mer

Kitap.nl’den ilk defa üye olmadan alışveriş yaptım. Satın aldığım kitap yeni çıktığı için Türkiye’den temin edileceği yazıyordu ve açıkçası biraz geç gelir diye düşünmüştüm. Ancak firma o kadar hızlı... Vis mer

Mütevazi ve kaliteli müşteri hizmetine/iletişimine hayran kaldığım bir Kitabevi sonunda buldum. Ürün ellerinde yoksa veya sipariş gecikmesinde Whatsapp’ten direk iletişime girerek, başka bir çözüm öne... Vis mer

1. Bokhandel
  2. Bokforlag
  3. Engrossalg av bøker
  4. Barnebokhandel
  5. Bokantikvariat
  6. Bruktbokhandel

Bazı hikâyeler sadece kitaplarda yazmaz; bazıları yaşanır, hissedilir ve nesilden nesile aktarılır. Işte Kitap.nl’nin hikâyesi de böyle başladı… 2001 yılında, sevgili Kemal Amcamız, içindeki büyük kitap sevgisiyle Hollanda’nın ilk online Türkçe kitap satış sitesini kurdu. O, kitapları sadece birer kitap olarak görmedi; her birini, bir dünyaya açılan kapı olarak sevdi. Yıllar boyunca sayısız okurun hayatına dokundu, insanları en güzel hikâyelerle, en değerli bilgilerle buluşturdu. Biz ise, kitaplara gönülden bağlı iki kadın girişimci olarak, bu güzel mirası devraldık. Kemal Amca’nın emekle, sevgiyle kurduğu bu dünyayı daha da büyütmek, daha fazla insana ulaştırmak için buradayız. Çünkü biliyoruz ki, kitaplar yalnızca sayfalardan ibaret değil; onlar bizi anlayan, bize yol gösteren, bazen de içimizi ısıtan dostlarımızdır. Kitap.nl olarak, sadece bir alışveriş sitesi değil, kitap tutkunlarının buluştuğu bir yuva olmak istiyoruz. Yeni yazarlar keşfetmeniz, eski dost kitaplarınıza kavuşmanız, her satırda yeni dünyalara açılmanız için buradayız. Kitapların büyüsüne inanıyor, bu yolculuğa sizlerle devam etmekten gurur duyuyoruz. Birlikte daha çok hikâye biriktireceğimiz nice yıllara…

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

20 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Kitap sevenlere duyurulur...

Tüm kitab.nl ailesine samimi calismalarindan dolayi cok tesekkur ederim. Bulunmasi neredeyse imkansiz, nadir kitaplari dahi titizlikle tedarik ettiler. Sayfasi,kapagi yaralanmamis, elimle secip almiscasina özenle gelen paketler...Sadece ticaret degil, kitaplarin bir gönül isi oldugunu da gösterdiler...

5. juni 2025

Svar fra www.kitap.nl

Güzel ve içten yorumunuz için çok teşekkür ederiz! 😊

Nadir ve zor bulunan kitapları sizlere ulaştırabilmek bizim için gerçekten büyük bir mutluluk. Kitapların sadece bir ürün değil, aynı zamanda bir gönül işi olduğuna biz de inanıyoruz.

Memnun kalmanıza çok sevindik. Keyifli okumalar diler, sizi tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız! 📚

Goed

Telefonisch goed te bereiken. Boeken waren heel goed ingepakt.

10. februar 2025

Bedankt voor je positieve review!

Fijn om te horen dat we goed bereikbaar waren en dat de boeken zorgvuldig zijn verpakt. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. 📚

Heel tevreden

Heel tevreden. Elke keer als ik bestel wordt het dezelfde dag verzonden en de volgende dag in huis. Boeken zijn nieuw en niet beschadigd.

26. oktober 2022

Bedankt voor je positieve review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending en de staat van de boeken. We doen ons best om bestellingen zo snel en zorgvuldig mogelijk te verwerken.

Veel leesplezier en we hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! 📚

Hele goede klantenservice en lage…

Hele goede klantenservice en lage prijzen. Boeken zijn altijd netjes verpakt en op tijd geleverd.

10. august 2020

Bedankt voor je positieve review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice en prijzen, en dat de boeken netjes verpakt en op tijd zijn geleverd. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! 📚