kingvapeforyou.com Anmeldelser 57

4,2

Hele snelle en correcte levering. Bezorger ook heel attent. Gelijk na betaling al een mail dat alles in orde gemaakt wordt. Top!! Zeker een aanrader.

Goede service door snel antwoord op vragen. Helaas verzendkosten apart, ook boven een hoog bestelbedrag. Ook bij de actie 5+1 gratis, is het ook bij 10 maar 1 gratis ipv 2 gratis. Verder zijn het su... Vis mer

Ik heb meerdere vapes besteld, 1 daarvan was echt niet goed. Smaakte heel verbrandt. Gemaild, kreeg geen contact. Uiteindelijk is gebleken dat mijn mails niet aankwamen bij hen d.m.v. een bug. Hierna... Vis mer

1. Vapebutikk

Kingvapeforyou hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en biedt alleen producten van gerenommeerde merken aan. Daarnaast bieden ze ook uitstekende klantenservice en garantie op hun producten. Met een uitgebreide selectie aan producten, concurrerende prijzen en een toegewijd team van experts, is Kingvapeforyou de ideale plek voor alle vapeliefhebbers.

4,2

Bra

Top service

had verkeerd besteld en hebben ze direct rechtgezet,
ook echte 700 puffs tov andere merken gaat lang mee

25. mai 2023

Thanks for your review,

vieze vapes

2 emails gestuurd en gebeld, niemand neemt op of beantwoordt mijn mail. Had een bestelling gedaan van 3 Cherry ice 2 Strawberry Ice. 1 ervan was letterlijk OP. Andere 2 smaakte helemaal niet naar Cherry ice, meer verbrand/rook smaak. Ik voel mij opgelicht.

26. mai 2023

Svar fra kingvapeforyou.com

Thanks for your review, sorry to hear you are not satisfied. Can you please contact us again? We dont have phone customer support, only by email. info@kingvapeforyou.com

Geweldig

Geweldig, de ene dag bestellen en de volgende dag al in huis!!

4. mai 2023

Thanks for your review

De vape begon te roken na 10 pufjes

De vape begon te roken na 10 pufjes. Hij lekte, maakte een raar geluid en er kwam alleen maar rook vanaf. Heb de vape weg moeten gooien!

Ik heb dit kenbaar gemaakt en hierdoor voor hetzelfde bedrag een kortingcode ontvangen. Prima service, benieuwd naar deze kwaliteit.

5. mai 2023

Svar fra kingvapeforyou.com

Hello Amber, can you tell us if you are happy with the solution we gave you? Thanks for your change. Hope next time you can give 5 stars

Kapot product

Product besteld die kapot was. Ik ben sinds 5 mei al bezig met contact opnemen maar krijg geen reactie terug

4. mai 2023

Svar fra kingvapeforyou.com

Hello Mees, can you tell us if you are happy with the solution we gave you? As we discuss on email, the vapes were not brooking..

Betrouwbaar

Veel verschillende smaken. Genoeg keuze. Snelle service. Lekkere vapes

3. mai 2023

Svar fra kingvapeforyou.com

Bedankt voor je review Kadir!

Ik heb vorige week een bestelling…

Ik heb vorige week een bestelling geplaatst. Deze zou geleverd worden door post nl. Pakket zou geleverd zijn maar niets ontvangen, van post nl moest ik eerst contact met de verzender opnemen. Na vele pogingen heb ik nog steeds geen reactie gehad. Ik ben mijn pakket en geld kwijt, want post nl kan niets doen totdat de afzender iets doet. Bestel hier niets

21. april 2023

Svar fra kingvapeforyou.com

Beste Melissa, wat vervelend dat jij de bestelling nog niet hebt ontvangen. Zoals telefonisch besproken wachten wij op onderzoek van PostNL. Als daaruit blijkt dat het pakket kwijtgeraakt is krijg je uiteraard een nieuw pakket toegestuurd.