Helt fantastisk og god stemning i butikken, med den bedste hjælp man kunne forstille sig! Kæmpe ros til sælgeren, for hans evne til at guide frem for at sælge, og for hurtigt at forstå ens behov! 🔥P... Vis mer
Jeg havde problemer med at min betaling ikke kunne gå i gennem til King Kinds betalingssystem. Pengene var trukket ved mig men lod til at ligge "i skyen" og King Kind kunne derfor ikke verificere beta... Vis mer
Havde bestilt en JBL hårtørrer, i kassen fulgte 2 rundbørster med, jeg skrev en bemærkning i bestillingen om jeg kunne få en fladbørste i stedet for rundbørsterne. Blev ringet op af butikken at de... Vis mer
Jeg har købt lidt ekstra reservedele til loftlys hos Kingkind, det gik super godt og blev leveret næste dag, så jeg kan kun anbefale Kingkind 👍
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Jeg har handlet hos King kind i 3 år…
Jeg har handlet hos King kind i 3 år efterhånden og jeg har aldrig oplevet hverken dårlig service eller sure miner, alt hvad jeg har i min shop er fra King kind, jeg kan 100% stå indenfor Rebar og Burhan
Hvis du ikke handler her så snyder du kun dig selv
Må være scam!
Må være scam!
Jeg bestilte en boks i november og der gik en uge før at jeg fik min kvittering. Så ventede jeg i 2 uger mere uden at der dukket noget op. Jeg har prøvet at skrive til dem men jeg får ikke svar og jeg har heller ikke fået nogle penge tilbage
Hurtig levering! Alt spiller
Bestilte en fredag og fik min pakke leveret allerede lørdag morgen😯 mega hurtig og effektiv service, det hele spiller bare
5-⭐️
Mega god service
Hurtig levering. Fragtfirmaet havde håndteret pakken hårdt, så produktet var gået lidt i stykker. Jeg modtog med det samme et helt nyt produkt, uden at skulle sende det gamle retur. Så super god service!
Ærlighed når når det er bedst
Kommer ind i butikken 11.November 2025 vil købe en barbermaskine.
Prisen jeg havde set den til blev det ikke 🤔
Ekspedienten i butikken spurgte om jeg slet ikke skulle spørge om prisen, jeg tænkte ikke så meget før han selv viste mig at denne barbermaskine bliver ca. 300kr. Billigere op til Black Friday mener det var datoerne 27-28-29 November han sagde.
Han ville være ærlig så han solgte mig barbermaskinen til Black Friday pris.
En service jeg aldrig glemmer og længe vil tale om.
Skal frisør artikler og hår produkter købes ind så køb det hos KING KIND😃
KING KIND
KING KIND
Den bedste butik i dk uden tvivl.
God service, gode varer, gode priser, god kvalitet. Jeg kunne blive ved kan ikke andet end at anbefale at tage et smut derned og købe alt hvad hjertet begærer.
Virkelig god service og gratis gave
Jeg bestilte en hårtørrer og en børste på en søndag. Ejeren ringede kort efter og beklagede meget, at børsten var udsolgt. Han refunderede pengene for børsten. Hurtig levering - og han havde medsendt en anden børste som en gratis gave. En helt igennem god oplevelse.
Super god service
Super god service, efter en reklamation, fed maskine der spille for vildt, vi takker
Kunne ikke være bedre
Kunne ikke være bedre. Jeg skriver min adresse forkert og derfor kommer I og redder mig ved at kontakte mig privat pakken blev også sendt med det samme og den kom efter 2 dage
Altid god service
Altid god service, bedste frisør butik i hele Danmark, bedste priser og varer!
Super service
Super service. Modtog ordre allerede dagen efter. En af delene viste sig at være defekt og ved henvendelse blev varen ombyttet med det samme. Butikken har et kæmpestort udvalg som er flot og indbydende og med en rigtig god service. De bedste anbefalinger herfra.
Virkelig Gode Kvalitets Produkter
Virkelig Gode Kvalitets Produkter, Kan stærkt Anbefale at tage et kig hos dem i deres forretning. Stort udvalg
Klasse service!!
Jeg havde en købt en maskine derfra, som pludselig stoppede med at virke. Jeg sendte den ind til dem, og de havde sendt den tilbage til producenten. Producenten brugte rigtig lang tid, så jeg endte med at vente i lang tid. Jeg fjorde medarbejderne opmærksom på det, og de tilbød mig med det samme en helt ny maskine, hvilket jeg synes er virkelig godt stil . Klar anbefaling herfea
Fantastisk service og meget…
Fantastisk service og meget imødekommende. Fed energi, gode tilbud og lækre priser.
Glæder mig til næste besøg
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse det bedste kundeservice jeg længe har oplevet, manden der ekspidierede mig var mega hjælpsom og havde virkelig styr på det han snakkede om
Chameleon fx
fantastisk produkt og god service, meget rimelige produkter