Sinds 1 maand nu IPTV via deze aanbieder. Zeer uitgebreidt aanbod (ook meeste recente bioscoop films) en kwaliteit/uptime zeer goed. Ze zijn ook scherp geprijst als je vergelijkt met andere aanbieder.... Vis mer
Heb na half uur testen een abonement genomen van 59,99 euro. Deze werkt dus prima! en echt zeer goed geholpen met instalatie. had bij andere provider abo, maar steeds problemen met vastlopers, deze k... Vis mer
Ich kann Kijktivi nur bestens empfehlen. Top Service es wird einem sofort geholfen wenn Probleme auftauchen und solange probiert bis alles wieder funktioniert. Server läuft auch gut. Und immer netten... Vis mer
Een heel fijn IPTV abbonement. De service is geweldig. Met 10 minuten was alles met hulp geregeld. Communiceren met de servicedesk is heel makkelijk via WhatsApp. Toen ik een nieuwe tv had, werd ik w... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slechte service en bereikbaarheid
Slechte service en bereikbaarheid. Per ongeluk 2x betaald voor een abonnement van 1,5 jaar. Ik heb meerdere malen betaalbewijzen gestuurd dat het dubbel betaald is maar ze weigeren mij het bedrag terug te betalen. Heb ook niet 2 keer een licentie gekregen aangezien het 2x betaald is. Er werd al heel traag gereageerd (soms dagen) maar nu wordt er helemaal niet meer gereageerd. Denk goed na voordat je hier je geld aan uit geeft. Vind 1 ster al te veel eigenlijk.
Beste iptv ooit goede kwaliteit!!!!!!!!!!!!!
Beste ipt ooit. Heel goede kwaliteit
Heb hier een test van gedaan en werkt…
Heb hier een test van gedaan en werkt super goed
Niet tevreden over
Niet tevreden over. Live voetbal blijft meermaals hangen tot ergernis toe. Verschillende keren via WhatsApp gestuurd over dit probleem. Ze reageren niet eens meer.
Hele goede service en heel erg veel…
Hele goede service en heel erg veel kijkplezier!
Beste iptv ooit.
Super service en kwaliteit is prima.
Super service en kwaliteit is prima.
Fantastische service en goede kwaliteit…
Fantastische service en goede kwaliteit zenders. Problemen worden snel verholpen.
Top bedrijf je wordt netjes …
Top bedrijf je wordt netjes geholpen top service
Good service.
Prima iptv!
Zeer goed is de prijs kwaliteit maar…
Zeer goed is de prijs kwaliteit maar ook zeker de service die ze bieden en bijstaan mocht er een probleem zijn.
Wat een toppie team ze staan klaar om…
Wat een toppie team ze staan klaar om te helpen. Echt geweldig mensen
Zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden, altijd online als ik wil kijken. Voor een jaar afgenomen. Veel aanbod
The best the best the best
The best the best the best
Eens proberen voor een maand
Eens proberen voor een maand . 24h vond ik persoonlijk teweinig om het te testen.