Autoluchtje besteld. Kreeg de verkeerde binnen. Stond verkeerd op Bol.com. Nummer van de klantenservice gebeld, kreeg direct Chantal aan de lijn die mij uiterst vriendelijk te woord stond en ter plekk... Vis mer
Snelle levering van de autoparfum van Max Benjamin. Was goed verpakt en er zat een kleine verrassing bij. Een heerlijk geurend theelichtje van de Woodwick of Xankee kaarsen collectie. Ik zeg een goede... Vis mer
10+ ervaring. Snelle levering, goed geprijsd en goed ingepakt ( breekbare item). Het doosje was ook meteen geschikt om te gebruiken als cadeaudoos. Ik ga hier zeker nogmaals bestellen!
Wij zijn team KIESGEURIG. aangenaam! KIESGEURIG. wordt gerund door een team van professionals met een voorliefde voor alles wat te maken heeft met geur. Ons team staat elke dag vol energie en met plezier voor je klaar.
Mijlweg 59, 3295 KG, 's Gravendeel, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Ik vind enkel dat als je een grote aankoop doet je wel wat cadeau erbij mag krijgen. Voor de rest alles tip top

Svar fra KIESGEURIG.
Bedankt dat er telefonisch zo vriendelijk en behulpzaam met me werd meegedacht! Heel fijn! Het pakket was de volgende dag in huis. Keurig verzorgd! Bedankt!!

Very good service and super awesome products! Love the Yankee Candles

Svar fra KIESGEURIG.
Had een yankee canlde gekocht via bol met jullie als externe verkooppartner. De bestelling was sneller geleverd dan verwacht, super goed ingepakt ook erg fijn dat er niet meer opvulmateriaal werd gebruikt dan nodig. De kaars was ook scherp geprijsd. Al met al top ervaring en volgende keer bestel ik via jullie eigen site!

Svar fra KIESGEURIG.
Super snelle levering. Altijd netjes ingepakt met vaak een kleinigheidje erbij. Helemaal super!

Svar fra KIESGEURIG.
Alles werd snel geleverd, zat enorm goed verpakt (het zijn natuurlijk glazen potjes), er zat zelfs een extra kaarsje bij! Daarnaast een bedank-briefje, een flyer met geurtesten voor andere kaarsjes en een handleiding voor optimaal branden.

Svar fra KIESGEURIG.
Enorm lekkere kaarsen. Ze ruiken erg goed en word ook erg leuk geleverd. Toen ik het kreeg en open had gemaakt voelde het echt als een leuk cadeautje! Ik heb er een gehaald voor me vriend en die is er zelf erg blij mee!

Svar fra KIESGEURIG.
Verzenden duurde langer als wordt gezegd , pakket om onduidelijke reden retour naar afzender voordat t bij mij was.
Hierdoor kon ik het niet gebruiken voor kado voor iemand
Paar x over moeten mailen maar pakket uiteindelijk met 4 dagen vertraging ontvangen

Svar fra KIESGEURIG.
De kaarsen zijn van hoge kwaliteit, maar vrij prijzig. Met dit aanbod heb ik een mooie koop gedaan.

Svar fra KIESGEURIG.
Fijne webshop! Al meermaals besteld en altijd naar volle tevredenheid. Producten worden goed bescherm verstuurd en je krijgt duidelijke informatie over wanneer je je bestelling kunt verwachten. Klantenservice is indien nodig gemakkelijk te bereiken en super bereidwillig om ongemakken op te lossen. Deze keer ook een mystery box besteld, altijd spannend natuurlijk omdat geuren toch persoonlijk zijn. Één geurkaars sprak me niet aan, maar daar heb ik iemand anders blij mee kunnen maken. De mystery box was goed gevuld en voldeed zeker aan de aangegeven waarde. Erg happy met mijn bestelling. Wanneer mijn voorraadje weer op is of ik op zoek ben naar een cadeautje kom ik zeker weer hier terug!