Der er sådan set ikke så meget mere og sige. Men find mig gerne og spørg så vil jeg svare hudløs ærligt. Dog vil jeg på ingen måder anbefale denne efterskole. Ærlige anmeldelser fjernes desværre.
Se hva andre synes
Hej, hvis du går og drømmer om at sende dit barn et sted hen, hvor mobning og manglende tryghed går hånd i hånd som et gammelt ægtepar – så tillykke, du har ramt jackpot! Seriøst,... Vis mer
KGE har været et fantastisk sted for min datter, året 24/25. Efterskolen har virkelig meget fokus på personlig udvikling og tager udgangspunkt i hver enkelt elev. Der har altid været tid til en sna... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Der er sådan set ikke så meget mere og…
Allan på sp33d??
Seriøst, det her er ikke bare lotto… det er Eurojackpot.
Kongensgaard er ellers præsenteret som et sted for mennesker med udfordringer, hvor man skulle få det bedre mentalt. I mit tilfælde var det mere en “sådan-mister-du-livsglæden-på-rekordtid”-oplevelse.
Allan er egentlig en flink fyr og ville sikkert være en fantastisk lærer. Men som forstander… der føles det lidt som at sætte en karaokevært til at styre et helt land. Hvis jeg skulle beskrive ham, må det næsten være “den danske Trump – bare med bedre sangstemme”.
Han er virkelig god til at synge og snakke. Altså virkelig god. Beslutninger derimod? Lad os bare sige, at det ikke er der, han topper. #skaldet
Maden… ja, forestil dig de værste måltider fra en lejrskole i 7. klasse. Så tager du hyggen væk. Og krydder det med en snert af “hvem har lavet det her?”. Voilà.
Han lavede seriøst et helt kosmetisk setup – som en discount-frisør på sp33d – bare for at samle hår fra hårbørsterne og lave sine egne små “hjemmelavede parykker”, når konen ikke var hjemme…
Altså, på det tidspunkt venter man jo bare på, at han også begynder at føre logbog:
“Mandag: fandt 12 hårstrå. Tirsdag: jackpot i badeværelset.”
Og helt ærligt… man kan jo ikke lade være med at tænke: fik neglelimen og neglelakkerne også lige en kærlig sniffer, eller var det kun håret, der fik VIP-behandling?
Ja ja, jeg ved godt, det er groft – men come on, Allan var altså heller ikke ligefrem fin i kanten, da han smed 25+ elever ud på ét skoleår. Det her er bare… karma med ekstra volumen i håret.
Og hvis jeg skal opsummere oplevelsen? Det føles lidt som et fængselsophold – bare uden spændingen, uden flugtmuligheder og med dårligere mad.
Kan ikke anbefales. Medmindre du virkelig ikke kan lide dit barn.
Kan ik beskrives hvor forfærdelig…
Kan ik beskrives hvor forfærdelig skolen er
Find en anden efterskole
Jeg vil fraråde andre forældre at indskrive deres børn på Kongensgård efterskole.
De forhold eleverne opholder sig under, minder meget om fængselslignende forhold med aflåste gange og fælles afstraffelse. Der er en total mangel på pædagogisk indsigt og en pædagogisk værktøjskasse, der står gabende tom. Man kan som forælder stille sig tvivlende overfor om skolen har en kvalificeret ledelse.
Fantastisk efterskole
Kongensgaard Efterskole er en helt fantastisk efterskole med en varm og inkluderende atmosfære. Det er et sted fyldt med skønne mennesker, hvor både elever og ansatte møder hinanden med respekt, fællesskab og smil.
Skolen har en engageret og omsorgsfuld ledelse, som virkelig brænder for elevernes trivsel og udvikling – både fagligt og personligt. Man mærker tydeligt, at der bliver lagt hjerte og energi i hverdagen, og at alle bliver set og hørt.
Mega god efterskole for mig
Kongensgaard Efterskole er et sted, hvor venskaber blomstrer, fællesskabet er stærkt, og minderne varer ved langt efter skoleåret er slut.
det er den dåliste efterskole
Min oplevelse med KGE Efterskole har desværre været præget af problemer med både maden og hygiejnen.
Når det kommer til maden, oplevede jeg ofte, at den virkede mindre frisk, som om den havde stået længe, før vi fik den serveret. Flere retter var meget fedtede eller vandede, og nogle dage var der ikke særlig meget variation — det føltes som om de samme typer retter gik igen uge efter uge. Der var også dage, hvor grøntsagerne virkede slatne eller overkogte, og hvor brød eller pålæg ikke virkede særligt friskt. Det gjorde, at mange elever enten spiste meget lidt eller endte med at lave noget selv senere.
Hygiejnen omkring spisesalen var heller ikke altid tilfredsstillende. Der kunne stå brugt service på bordene længe, før det blev ryddet, og nogle gange var bordene ikke ordentligt tørret af, så der stadig var madrester eller fedtpletter. I køkkenområdet kunne man engang imellem se, at gulvet trængte til en grundig rengøring, og der var perioder, hvor skraldespandene hurtigt blev overfyldte uden at blive tømt med det samme. Det skabte en følelse af, at området ikke blev holdt helt så rent, som man forventer på en efterskole.
Jeg skriver dette, fordi maden og hygiejnen er en stor del af hverdagen, og når det ikke fungerer, påvirker det både energiniveau, trivsel og motivation. Jeg håber virkelig, at skolen tager det alvorligt og arbejder på at forbedre kvaliteten og rengøringen fremover — for hvis de gør det, kan opholdet blive meget bedre for mange elever
KGE dit væreste mareridtet
Hvis du virkelig gerne vil miste alt livsglæde så Kongensgaard et sted for dig.
Allan bach burde fyrres som den gamle misbruger han er.
Personligt mener jeg ikke at Allan Bach skal passe på os børn når han ikke engang kan passe på sig selv.
Skolen lover så meget og holder intet, den eneste grund til skolen kan kører rundt er fordi Lindas (en af personalet) mand er rig..
Han betaler alt deres gæld og hvis ikke det var for dem havde skolen gået konkurs.
Det tænker jeg ikke er særlig forsvarligt når man skal gå på denne skole.
Der er forskels behandling på elever
Og Allan Bach ser sig favoritter.
Ja selvfølgelig skal man smide ud af dem der tager stoffer og ryger, men tænker den overordnede grund til man ikke må det på skolen det fordi Allan er bange for at falde i igen.
De servere for gammel mad og mad fra fryseren
Deres mad er ligeså ulækkert som at lægge en fed klat og æde den bag efter, tror måske det er bedre..
De servere billig og smagsløst mad til vært måltid, og der næsten intet krydderi i udover salt og peber
Altså hvis du drømmer om at dit barn skal have spiseforstyrrelse, maveproblemer og konstant diarre så Kongensgaard det rigtige sted for dig
FORFÆRDLIGT STED, aldrig start.
Jeg kan med hånden på hjertet sige, at denne efterskole er noget af det værste, jeg nogensinde har oplevet. Lærerne er fuldstændig ligeglade, de virker ikke til at have interesse for elevernes trivsel overhovedet. Som om det ikke var nok, så forsvinder ens tøj mystisk – som om skolen selv stjæler det.
Personalet er mildest talt katastrofalt, og forstanderen (Allan Bach) er det værste eksempel: arrogant, ligeglad og konstant sur. Han bidrager mere til et dårligt miljø end noget andet.
Maden er direkte kedelig og smagløs – man glæder sig nærmest til weekenderne bare for at kunne spise ordentlig mad. Derudover bliver man behandlet som små børn; vi bliver sat til at lege og synge sange, som om vi gik i børnehave.
Alt i alt er det en efterskole, der fuldstændig ødelægger ens selvværd og selvtillid. Hvis du vil have et godt år, så hold dig LANGT væk. Men hvis du vil spilde din tid, miste din glæde og blive behandlet som skrald, så er det stedet for dig.
En ny begyndelse.
Hej læser.
Jeg er anden års elev på kongensgaard og meget snart 3 års elev.
Min vej har været meget turbulent og derfor landede jeg på det fantastiske sted kongensgaard.
Først blev jeg lidt tvunget der op men endte faktisk med at komme ind med gå på mod.
Kongensgaard efterskole har givet mig det jeg havde brug for. Nemlig en ny chance.
Dette sted har et kæmpe fællesskab hvor ingen bliver efterladt, og alle har et sted de hører til ALTID MED EN VEN!
Jeg er blevet taget rigtig godt af, af alle lærerne og blevet lyttet til som jeg har haft brug for.
Et hvert sekund på Kongensgaard er eventyrligt, DU VED ALDRIG HVAD DER SKER.
Jeg er en pige der virkelig hader undervisning, men kongensgaard har gjort det på en måde, og være så tålmodig med mig at jeg elsker undervisning på kongensgaard.
Selvom det var hårdt og starte på et nyt sted, er jeg nu klar til at sige højt.
JEG ER EN KONGENSGAARD KRIGER HELT IND TIL BENET.❤️
Så hvis der er forældre der læser den her, selvfølgelig er der bump på vejen men ikke noget vi ikke kan fikse i fællesskab.
Dit barn får et år/flere år. Som de aldrig kommer til at glemme det lover jeg jer!!🤞🏼
Kongensgaard er mit nye hjem, selvom jeg har et hjem på Sjælland så glæder jeg mig at komme hjem til min tryghed i Jylland meget snart🙏
Fantastisk rejse
Vores dreng har netop afsluttet sit 2 årig skoleforløb på Kongensgaard efterskole. Det har været en fantastisk rejse med gode venskaber og massere af læring! Vores barn nummer 2 skal helt sikkert også gå der!
Fantastisk efterskole
Der har altid været tid til en snak, hvis jeg som forældre har haft lidt bekymring om min datters trivsel, altid har der været et lyttende, forstående menneske som jeg vidste kunne håndterer de problemstilling, der kan opstå i livet hos en teenager. En virkelig engageret forstander med store drømme for enhver elev, Allan ser virkelig potentialet hos alle. Jeg har kun tak tilovers :)
Tildes mor, Mette...
Hej jeg har kun haft positive vips fra…
Hej jeg har kun haft positive vips fra kge .sammen hold i mellem forældre og ansatte har været guld værd ikke mindst mig som forældre men min datter .har fået så meget gåpåmod mod og tro på sig selv jeg tror på man skal lede langt efter så en dejlig varm omsorgsfuld skole der tager tingene seriøst når nået kommer til at skal være seriøst .jeg ville til slut nævne jeg har en datter der glæder sig til næste skole år og ja selvfølge skal hun med på sommercamp som i også afholder så skønt og ikke mindst tak for jer alle tak for støtte af alt knuz og de kærligste hilsner fra familien som er tilflytter til struer ❤️❤️❤️tak for forstanderen allan Bach og forstander inden 🥰❤️❤️❤️
Alle dem der har givet 0 stjerner er sure over de ikke er blevet opdraget ordentligt
Alle dem der siger skolen er dårlig, har jo lavet nogle dårlige ting. Jeg har gået her på Kongensgaard efterskole 24/25. Og mange af de her “negative kommentarer” der er blevet skrevet er mennesker som ikke kunne opføre sig pænt. Røget hash, drukket alkohol, ikke kommet til nogle timer og har haft det rigtig svært ved at falde ind.
Kongensgaard er til alle dem der føler de ikke passer ind i et sted.
Kge er noget af det bedste jeg har været en del af, jeg har virkelig følt mig støttet af alle eleverne og lærene. De har virkelig gjort mig godt klar til gymnasie.
Og personalet er så flinke alle sammen. Kan godt være de ikke har tid hele tiden, men det er jo også en skole.
bedste år
jeg er 2års elev og på vej til 3 års. jeg har virkelig udviklet mig og det er lærerne og fællesskabet gjort. det her har været det bedste år jeg har haft.
De siger der er plads til alle men..
De siger der er plads til alle men der er en overvejende negativ atmosfære på denne skole, og lærerne gør ikke en skid ved det kan bestemt ikke anbefales
ikke lad dit barn starte her
Jeg havde desværre en virkelig dårlig oplevelse som elev på Kongensgård Efterskole. Jeg blev behandlet rigtig dårligt både af de andre elever og af personalet, som slet ikke tog mig seriøst, selvom jeg flere gange sagde, at jeg ikke havde det godt. Mobningen fik frit spil, og der var ikke nogen voksne, der greb ind, hvilket kun gjorde det hele værre.
Maden var ofte kedelig og dårlig, og stemningen på skolen føltes generelt meget negativ. Det endte med, at jeg havde det så skidt, at jeg måtte til psykolog og var selvmordstruet.
Det var en rigtig hård og utryg tid, og jeg vil ikke anbefale Kongensgård Efterskole til nogen.
Dårlig skole kan ikke anbefales
Min tid på Kongensgård Efterskole har desværre været langt fra det, der blev lovet. Efterskolen reklamerer med fokus på mental trivsel, men virkeligheden er en helt anden.
Hygiejnen på skolen er generelt dårlig. Der bliver ikke gjort ordentligt rent, og maden er ofte gammel og blot noget, der har været frosset ned og varmet op igen. Kvaliteten er ringe, og det virker som om, der ikke bliver gjort nogen indsats for at give eleverne sund eller ordentlig kost.
Derudover er der en udbredt følelse af uærlighed og falskhed blandt både elever og enkelte ansatte. Mange af os følte ikke, at vi kunne være os selv, og støtten som burde være en kerneværdi var mangelfuld.
Det faglige niveau er også lavt. Der er få læringssituationer, og det føles som om, undervisningen er noget, der bare skal overstås. Det gør det svært at tage noget med sig fagligt fra opholdet.
Det værste har dog været personalets tilgang især fra skolens forstander, Allan. Når man har brug for hjælp, får man ofte besked på, at han "har fri" eller "har andet at se til", hvilket er utroligt frustrerende, når man står i en svær situation.
Endelig bliver elever smidt ud uden ordentlig forklaring også dem, der har det svært mentalt. Det er ironisk og dybt skuffende, da skolen netop markedsfører sig på at støtte unge i psykisk sårbare situationer. I stedet for støtte, mødes man med afvisning og manglende forståelse.
Jeg kan desværre ikke anbefale Kongensgård Efterskole til nogen, der virkelig har brug for et trygt sted med ægte støtte. Skolen lever på ingen måde op til det, den lover.
Fantastisk oplevelse på Kongensgaard
Fantastisk oplevelse på Kongensgaard Efterskole
Min tid på Kongensgaard Efterskole var en af de bedste beslutninger, jeg har taget. Skolen tilbyder en unik kombination af faglighed, fællesskab og personlig udvikling
Fællesskab og trivsel
Det, der virkelig adskiller Kongensgaard, er det stærke fællesskab. Man bor sammen med en roommate og tilbringer meget tid sammen med sine nye venner. Dette skaber tætte bånd og en følelse af samhørighed. Som Magnus, en tidligere elev, nævner: "De venner, jeg har her på skolen, har jeg fået et helt specielt bånd til" .
Personlig udvikling
Skolen tilbyder forskellige linjer som E-sport, Puls og Styrke, Performance og Sport & Outdoor, der giver eleverne mulighed for at udforske deres interesser og udvikle nye færdigheder. Anne, en tidligere elev, fortæller: "Jeg har fået det bedre med min krop, mere selvtillid og venner for livet" .
Engagerede lærere
Lærerne på Kongensgaard Efterskole er engagerede og i øjenhøjde med eleverne. De skaber et åbent og trygt læringsmiljø, hvor eleverne føler sig støttet og opmuntret til at nå deres fulde potentiale.
Aktiviteter og oplevelser
Skolen tilbyder et væld af aktiviteter og oplevelser, der beriger elevernes hverdag. Fra weekendaktiviteter som filmvisninger i skolens egen biograf til skiture og temaweekender – der er altid noget spændende på programmet.
Afslutning
Samlet set er Kongensgaard Efterskole en efterskole, der tilbyder en tryg og støttende ramme for elevernes udvikling – både fagligt og personligt. Med et stærkt fællesskab, engagerede lærere og et væld af aktiviteter er det ikke underligt, at mange elever og forældre giver skolen topkarakterer.
Sandheden
Det er en super fin efterskole hvis man har behov for hjælp eller at udvikle dig socialt, men hvis du gerne vil noget andet noget med sport eller godt fagligt skal du nok tage en anden. Efterskolen her sætter stor fokus på trivslen hvilket også er super godt. Personalet er okay til tider men virkelig langsomme og fokusere ikke rigtigt på de elever der allerede er på skolen med fokusere i stedet på at få nye ind.
Fantastisk efterskole
Den måde vores søn er vokset på og kommet i trivsel på, efter nu 8 måneder på efterskolen, kan slet ikke beskrives. ❤️
Her er der nærværende og dygtige lærere, og en forstander der med liv og sjæl vil sine elever, og forstår dem.
Der er en hel særlig plads til hver enkelt elevs unikke måde at være menneske på, og vores dreng har været så glad for opholdet fra første dag.
Det giver sig selv at han nu skal starte på sit næste år på Skolen efter sommerferien, og vi kan som forældre ikke føle os mere trygge og glade for lige præcis det KGE kan tilbyde, både pga størrelsen og dermed et stort nærvær, og fordi det føles som om lærerteamet har øje for alles trivsel og udvikling.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.