KeyPro | Furniture Rental Anmeldelser 34

3,2

As my previous review was taken down. THEIR SITE STOCK IS A LIE!since august 14th am still waiting for my refund after experiencing the most horrible and even dare to say racist customer support. D... Vis mer

Keypro belde vanochtend bij mij aan omdat ze gebruik wilden maken van de parkeerplaats voor mijn huis voor de verhuizing van één van mijn bovenburen. Ik ben al diverse malen ongevraagd zwaar benadeeld... Vis mer

1. Møbelutleie
  2. Møbelbutikk

Om KeyPro | Furniture Rental

KeyPro verhuurt meubels voor veel verschillende doeleinden. Een tijdelijke woning inrichten voor jou zelf, voor expats, huurders, producties, een verkoopstyling of voor welke reden dan ook. We ontzorgen onze klanten door de woning of ruimte in te richten met behulp van het juiste meubilair. Dit doen we voor de periode dat jij het nodig hebt en daarna halen we het weer op. Zo hoef jij je zelf nergens druk om te maken en nemen we al het werk uit handen.

Omdat veel van onze klanten huren voor hun klanten, huurders of personeel, is het voor ons belangrijk dat we goed meedenken en de eindklant centraal staat. Zodat deze meer dan tevreden de woning kan betrekken en het echt voelt als een thuis.

Naast het verhuren van meubels gaat onze service verder dan alleen inrichten en bieden we ook services als wifi, raam- en vloerafwerking en schoonmaak aan.

3,2

Middels

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

KeyPro service

Met KeyPro afgesproken om tussentijds een aantal bedden en kasten op te komen halen zodat er al wat plaats komt voor onse eigen meubels. Goede afspraken gemaakt, de verhuizers waren keurig op tijd, waren zorgvuldig met het huis en de spullen en hebben ook nog onze eigen / nieuwe bedden mee naar boven gebracht. Top service deze ronde :-)

13. mai 2022

Jullie waren vriendelijk en behulpzaam…

Jullie waren vriendelijk en behulpzaam en het heeft ons echt geholpen onze tijdelijke woning leefbaar te maken. Er waren wel enkele schoonheidsfoutjes, sommige items waren niet meegeleverd. Maar die zijn later wel bij ons aangeleverd. Onderlinge communicatie was niet 100%. Zal ook te maken hebben gehad met nieuwe opslag locatie en wisseling van de wacht. Verder alle lof en succes gewenst.

10. mai 2022

Inrichting rustwoningen

Voor 2 rustwoningen is door Keypro inrichting geleverd. Bij de eerste levering zat een meubel wat er minder fraai uitzag, deze is na melding direct omgewisseld voor een beter exemplaar.

Alles is verder naar tevredenheid verlopen conform de afspraken.

10. mai 2022