Goed geholpen door Gydo, hij neemt de tijd en denkt goed met je mee. Hij geeft alternatieven, maar drukt deze niet door en denk ook mee hoe jouw ideeën daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. Tegen wa... Vis mer
Selskapet har svart
Ik ben bij Keukenstunter in Mijdrecht geweest. Erwin en zijn zoon Tim zijn hele aardige mensen en ,belangrijk: professioneel,denken met mee,dringen niets aan je op en de service is helemaal top. Ik b... Vis mer
Selskapet har svart
Wij hebben onze keuken gekocht bij Keukenstunter Gorinchem en zijn ontzettend tevreden. Dankzij de 3D-ontwerp kregen we direct een duidelijk beeld van hoe de keuken er uiteindelijk uit zou komen t... Vis mer
Selskapet har svart
Wij hebben 2 villa’s laten bouwen en beide keukens laten maken en designen door keukenstunter Leiderdorp. Het werk is top uitgevoerd en de service was ook top, bij enige problemen kon ik meteen bij ze... Vis mer
Selskapet har svart
Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ervaren verkoper met kennis van mensen en keukens. Hartelijke ontvangst! Gelijk voorbeelden laten zien mogelijkheden, apparaten etc. in de showroom. Gerben luisterde naar onze wensen en verwerkte dat gelijk in de tekening. Wij hebben er vertrouwen in!

Svar fra Keukenstunter
Allereerst in de zaak geweldig geholpen door Richard, verkoper met kennis.
Na wat leverproblemen vanuit leverancier alles geweldig opgelost.
Jeroen, Richard, Marc en Lars helemaal top geregeld.
Alleen hebben wij de Pannini gemist tijdens de koop :-)..
Ik kan dus het kopen maar vooral ontwerpen van uw keuken hier zeker aan raden.

Svar fra Keukenstunter
Wij hebben onlangs een keuken aangeschaft bij Keukenstunter Alkmaar en zijn ontzettend goed geholpen door Richard. Hij heeft ruim de tijd voor ons genomen en met ons meegedacht om de perfecte keuken samen te stellen. Zijn deskundigheid en geduld maakten het hele proces erg prettig.
De keuken wordt binnenkort geleverd en geplaatst. Zodra dit is gebeurd, zal ik mijn review updaten met onze ervaring over de levering en montage. Tot nu toe zijn we in ieder geval dik tevreden!

Svar fra Keukenstunter
Mooie zaak, vriendelijk personeel goed geholpen door Ron en Rachid. Mee gedacht met ons “probleem” en dit opgelost. Ze hebben de tijd genomen en we zijn in 1x geslaagd en hebben niet verder gezocht. Deze zaak kunnen we zeker aanbevelen

Svar fra Keukenstunter
We werden goed geholpen door Jerry en Gerben. Naast heel veel adviezen en gezelligheid zijn we geslaagd tot voor ons de perfecte keuken. Ze denken enorm met je mee waardoor je zeker weet dat je geen verkeerde beslissingen neemt. Echt een top service.

Svar fra Keukenstunter
Prachtige keuken samengesteld in Alkmaar samen met Richard. Ik kwam binnen met de wens voor een nieuwe keuken, zonder een duidelijk idee voor ogen. Er is uitgebreid de tijd genomen om mogelijkheden door te nemen. Na 10 jaar met een super goed gevoel een nieuwe keuken gevonden en besteld. Kan niet wachten tot hij geplaatst wordt.

Svar fra Keukenstunter
Afgelopen weekend heb ik een keuken besteld bij keukenstunter Westpoort. De service is top en er wordt deskundig advies gegeven wat nou de beste opstelling voor je keuken is. Door het 3d-ontwerpt heb je direct een goed beeld van hoe je droomkeuken eruit gaat zien.
Keukenstunter Westpoort is dus zeker aan te bevelen! Dank voor de topservice Ercan en ik ben benieuwd naar het resultaat!!

Svar fra Keukenstunter
Richard van keukenstunter te Alkmaar, had aan mijn moeder soms een hele kluif. Gelukkig zijn ervaring en oplossend gericht denken, zorgde er voor dat mijn moeder uiteindelijk een mooie keuken heeft uitgekozen. Dank je wel Richard voor het goed opletten hoe je klant is, luisteren naar de wensen en er een betere keuken van te maken dan wat moeders niet kon zien zonder je advies en fysieke beelden.

Svar fra Keukenstunter
Professionele adviezen van Roy en personeel resultaat prachtige keuken, perfecte levering en vervolgens tevreden klant

Svar fra Keukenstunter
Binnengelopen bij Keukenstunter Son en zeer vriendelijk ontvangen. We wisten al ongeveer wat we wilden en na een rondje te hebben gelopen in de showroom werd ons aangeboden om onder het genot van een kop koffie met een broodje onze wensen in kaart te brengen. De adviseur Edgar had voldoende tijd om ons te helpen en na onze wensen te hebben besproken kwam hij direct met de de kleuren die we wilden. Ook heel fijn dat onze gewenste afwerking door dezelfde monteur gedaan kan worden.
Lang verhaal kort; geholpen door een top adviseur die luisterde naar onze wensen, ook naar ons budget en daardoor zijn wij in slechts een halve middag geslaagd, bedankt Edgar!

Svar fra Keukenstunter
goed geholpen met goede adviezen.
mooie keukens van hoge kwaliteit.
de plaatsing is ook door hun verzorgt met een super resultaat.

Svar fra Keukenstunter
Vriendelijk en super goed geholpen door Murtaza en Ercan uiteindelijk droom keuken gevonden met de wensen wat we wouden absoluut een aanrader

Svar fra Keukenstunter
Op zoek naar een nieuwe keuken werden we vriendelijk ontvangen door Edgar. Een fijn gesprek waarbij hij voortvarend te werk ging om mijn wensen in beeld te brengen. Na een paar uur puzzelen samen stonden we met een mooie tekening en een offerte buiten. Ik ben erg tevreden met het resultaat en kijk uit naar mijn nieuwe keuken.

Svar fra Keukenstunter
Na onze zeer slechte ervaring met de mannen van keukenstunter Naalldwijk zijn we doorgereden naar Keukenstunter Spijkenisse. Hier werden we hartelijk ontvangen door Gerben. Gaf ons even de tijd om rond te kijken en maakte tijd vrij om ons te adviseren. Dit heeft als resultaat geleid tot aankoop van een prachtige keuken, mede door het goede contact met Gerben. Door zijn vakkundigheid en geduld zijn we zeer blij en tevreden over onze aankoop. Dank aan Gerben, foto's gaan wij doorgeven zodra de keuken is geplaatst.

Svar fra Keukenstunter
Keukenstunter Mijdrecht is een top winkel. Erwin en Tim zijn twee vakmannen, ze luisteren en geven goede adviezen/tips. Vanaf het begin tot het einde zijn wij heel goed geholpen. Het contact verliep fijn en continu een snelle reactie. Tim heeft de keuken geplaatst en dat is op een hele nette en professionele manier gegaan! De keuken staat er heel mooi bij en wij zijn er heel blij mee!
Wij raden ze zeker aan en vandaar ook de 5 sterren.

Svar fra Keukenstunter
In Keukenstunter Alkmaar goed geholpen door Ron en Jissey. Vriendelijk, veel geduld, goede ideeën, flexibel in mogelijkheden. Zeer prettige ervaring! Zelfs als lunch een tosti gekregen. Echt top.

Svar fra Keukenstunter
Al paar keer keukens gekocht bij keukenstunter Leiderdorp. Ze hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding. En hele aardige behulpzame medewerkers! Super blij met ze.

Svar fra Keukenstunter
Gister zijn wij langsgeweest bij Keukenstunter in Amsterdam, bij Ercan. Het was een last minute afspraak die ik had gemaakt, om te kijken of ze hier een betere prijs zouden aanbieden dan de concurrent ervoor. We gingen dus met weinig verwachtingen naar binnen maar kwamen er met een getekend overeenkomst naar buiten.
Ercan had ons van te voren gevraagd naar zoveel mogelijk details over de keuken die we willen, en alvast al een 3D foto klaar gezet.
Hij heeft ons goed geholpen en we hebben net binnen ons budget de keuken kunnen krijgen.
Ik verwacht een net zo goede service en samenwerking in de aankomende maanden wanneer de keuken wordt afgeleverd ;).

Svar fra Keukenstunter
Wij hebben onze prachtige keuken gekocht bij Keukenstunter Mijdrecht. We zijn er heel erg blij mee. Erwin heeft ons goed geholpen met het design van de keuken. Wij wisten zelf niet zo goed hoe we deze ruimte het beste konden invullen. Met een heel creatief idee van Erwin is dit toch heel goed gelukt en bevat de keuken al onze wensen. Het contact is altijd goed geweest en doordat Erwin en Tim zo gestructureerd werken, is alles vlekkeloos verlopen. Wij zijn heel erg blij en zullen de Keukenstunter in Mijdrecht zeker aanraden!

Svar fra Keukenstunter
Wij hebben een top ervaring gehad hier en we hadden nergens anders beter heen kunnen gaan. Wij zijn geholpen door Murtaza en Ercan op locatie Amsterdam Westpoort. Ze hebben goed geluisterd naar de wensen van mijn moeder en waren meer dan behulpzaam in het visualiseren en meedenken hierin in ALLE opzichten. Ze nemen echt de tijd voor je en je voelt je zeker niet gehaast of genoodzaakt. Ze denken super goed met je mee en ze hebben ons meer dan tevreden de deur uit laten gaan. Echt een dikke aanrader voor een ieder om hier meteen binnen te stappen en je keuken hier af te nemen!!!

Svar fra Keukenstunter
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.