Ik heb hier besteld omdat keukenplanten.nl een mooi assortiment heeft maar zeker ook omdat hun informatie zo goed is, 1 vd allerbeste infobronnen over zelf groente kweken in Nederland, niet alleen v.w... Vis mer
Selskapet har svart
Nadat ik na een paar dagen niks had ontvangen contact opgenomen en snelle reactie gekregen. Ik had per ongeluk verkeerde huisnr vermeld. Ondanks mijn fout heel snel reactie gekregen en alsnog de zelfd... Vis mer
Snel geleverd, met attentie waarvan je je kunt afvragen of plastic wergwerpspul in deze tijd nog wel zo'n gelukkige keuze is. Zaden nog niet kunnen gebruiken ivm het seizoen
Selskapet har svart
Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik heb nog niets besteld bij keukenplanten.nl maar wil graag een beoordeling van de website geven. Vele jaren zoek ik al op het internet naar informa... Vis mer
Selskapet har svart
Van zaadje tot eigen keuken; Altijd overzicht in je moestuin! Zelf groenten, fruit en kruiden kweken. Weet welke handen aan je voeding hebben gezeten.
Schoolwerf 148, 1354JN, Almere, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bestelling in goede orde en redelijk snel ontvangen.
Ik ben zeer tevreden met de keuze mogelijkheden op de site en over de levering.

Svar fra Keukenplanten.nl
Bestelling snel en keurig afgeleverd. Geen plastic in de verpakking maar papier om product te beschermen, erg fijn.

Svar fra Keukenplanten.nl
Een fijn biologisch assortiment en snel geleverd. Ook de zaaikalender is zooo overzichtelijk! Ik had niet van die groene vingers maar nu gaat alles een stuk makkelijker en weet ik wat mijn planten nodig hebben.
Prima bedrijf! Ik miste alleen een pakbon en de verzending kan wat sneller. Maar zeker voor herhaling vatbaar!

Svar fra Keukenplanten.nl
'Keukenplanten.nl' heeft veel expertise en deelt dit graag op een persoonlijke en vriendelijke manier. Dat maakt het moestuinieren dat al op zich al heel ontzettend leuk zelfs een stukje fijner!
Verder: de hele zakelijke kant verliep super.

Svar fra Keukenplanten.nl
Geen persoonlijk contact gehad, omdat het eenvoudig direct online was te bestellen. Snelle en correcte levering.

Svar fra Keukenplanten.nl
Trays bij deze vriendelijke mensen besteld, en na enkele dagen waren deze al terplaatse in België. Netjes verpakt en aangeleverd. Bedankt voor de extra naamplaatjes er bij.
Correcte prijs in ieder geval.
Groetjes uit België ,Wim

Svar fra Keukenplanten.nl
Zeer klantvriendelijk, vragen worden geduldig en helder beantwoord, razendsnelle verzending, prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. En een geweldige zaaikalender! Keukenplanten voldoet aan al mijn verwachtingen. Ik zal dit voorjaar nog regelmatig terugkomen om mijn moestuin te vullen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.