De monteurs/ ergo therapeuten waren zeer aardig . Goede uitleg over rijondersteuning bij rolstoel Het geen wat iets beter kon als bedrijf , is om de tijd meer van te voren aan te houden , We bellen... Vis mer
Selskapet har svart
Ik ben tevreden Kersten probeert het altijd netjes op te lossen. Magazijn meneer van Kersten goor zeer kundig en oplossing gericht Telefoon aannemen ik wordt netjes te woord gestaan bij Kerst... Vis mer
Selskapet har svart
Aangezien de oude scootmobiel afgekeurd was kreeg ik een andere , van 10 jaar oud. Niet lang gehad en zw bezorgen een andere, wat blijkt ook al 7 jaar oud. Ben zo afhankelijk door me handicap, k... Vis mer
Selskapet har svart
We begrijpen dat een tijdelijke of blijvende fysieke beperking grote invloed op iemands leven kan hebben. Daarom denken we vanuit onze kennis en ervaring altijd mee. Als onafhankelijke en betrokken dienstverlener binnen de hulpmiddelenzorg bieden we de best passende oplossing. In elke situatie.
Duwboot 95, 3991 VG, Houten, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Behulpzaam, snelle levering, goede service.

Svar fra Kersten Hulpmiddelen
Het geen wat iets beter kon als bedrijf , is om de tijd meer van te voren aan te houden , We bellen een uur of een half uurvan tevoren of sturen een bericht via sms of mail . Ook al is het dan niet exact . Je woont als kinderen of familie niet altijd kortbij . Je kunt niet altijd de hele morgen of middag bij je ouders/ familielid gaan zitten, als je andere werkzaamheden hebt. Ik heb het zelf gevraagd aan de secretaresse of ze het wou doorgeven om zoiets een half uur van te voren te bellen . Veel bedrijven doen dit al en dat is fijn

Svar fra Kersten Hulpmiddelen
Keurig netjes afgeleverd, vriendelijk personeel en keurig alles uitgelegd, nam er alle tijd voor.

Svar fra Kersten Hulpmiddelen
Deze mannen gaven een goede uitleg .heel vriendelijk en behulpzaam

Svar fra Kersten Hulpmiddelen
Volgens afspraak netjes en correct afgeleverd met goede uitleg in een woord top.

Svar fra Kersten Hulpmiddelen
Ik ben tevreden Kersten probeert het altijd netjes op te lossen.
Magazijn meneer van Kersten goor zeer kundig en oplossing gericht
Telefoon aannemen ik wordt netjes te woord gestaan bij Kersten Goor
De aan huis komende medewerkers die ik heb meegemaakt zijn netjes beleefd en kundig (hoor)

Svar fra Kersten Hulpmiddelen
Snelle levering van de fiets. De chauffeur nam alle tijd voor het aanpassen en de uitleg.

Svar fra Kersten Hulpmiddelen
Via Kersten Hulpmiddelen heb ik een scootmobiel mogen ontvangen. Het scootmobiel is bezorgd door Kersten Hulpmiddelen door 2 jongere jongemannen. Beiden stonden mij goed te woord en hebben het scootmobiel netjes afgeleverd. Het scootmobiel zelf is nog nagenoeg nieuw en in een prima staat.

Svar fra Kersten Hulpmiddelen
Goed hulpmiddel geleverd. Doen zich alle moeite om het hulpmiddel naar wens te leveren, geen vraag is teveel. Chapeau

Svar fra Kersten Hulpmiddelen
Ze hebben goed geluisterd naar de wensen en beperkingen van onze dochter. Top service en bij levering goede uitleg.

Svar fra Kersten Hulpmiddelen
Vriendelijk, snelle levering. Je kan een dag van tevoren bellen hoe laat ze ongeveer komen. Op de dag zelf bellen ze als ze er bijna zijn. Nemen de tijd om alles even uit te leggen en laten je in hun bijzijn ook rijden op de scootmobiel. Dus Top.

Svar fra Kersten Hulpmiddelen
Snelle service, en zelfs bereid naar mijn werk locatie te komen zodat ik geen verlof hoefde te nemen

Svar fra Kersten Hulpmiddelen
Niet lang gehad en zw bezorgen een andere, wat blijkt ook al 7 jaar oud.
Ben zo afhankelijk door me handicap, kan niet lopen heb maar 1 been.
Vandaag 7 april wilde ik met scootmobiel boodschappen halen en ik had een lekke band.
Ga ik bellen met kesteren, iemand aan de telefoon en die gaf aan, je staat thuis en moet maar wachten tot de VOLGENDE DAG, SCHANDALIG, het leveren van zo,n oude scootmobiel al en NU DIT.
Waar zijn jullie mee bezig, begrijpen jullie niet dat ik zo afhankelijk van een goede scootmobiel ben.
Andre K

Svar fra Kersten Hulpmiddelen
Man man man wat een pruts bedrijf.
Scootmobiel stuk drie banden vervangen door Kersten krijg je hem terug met de verkeerde banden.
Gevolg aan schurende banden in de wielkas.
Slijtage aan het freem van de scootmobiel.
Met gevolg dat aan de achterkant de ophanging is afgebroken door de wrijving van de banden op het plaatwerk.
Een kind van 14 repareert nog beter.
Maar ja dat mag je niet zeggen.
En dan krijg je een leen scootmobiel nou die is er nog slechter aan toe.
We gaan de pers er maar bij halen.

Svar fra Kersten Hulpmiddelen
Netjes en soepel de overname van de ene naar de andere gemeente.

Svar fra Kersten Hulpmiddelen
Snelle levering en prettig contact bij aflevering door Vincent

Svar fra Kersten Hulpmiddelen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.