Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De monteurs/ ergo therapeuten waren zeer aardig . Goede uitleg over rijondersteuning bij rolstoel Het geen wat iets beter kon als bedrijf , is om de tijd meer van te voren aan te houden , We bellen... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben tevreden Kersten probeert het altijd netjes op te lossen. Magazijn meneer van Kersten goor zeer kundig en oplossing gericht Telefoon aannemen ik wordt netjes te woord gestaan bij Kerst... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Aangezien de oude scootmobiel afgekeurd was kreeg ik een andere , van 10 jaar oud. Niet lang gehad en zw bezorgen een andere, wat blijkt ook al 7 jaar oud. Ben zo afhankelijk door me handicap, k... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av hjelpemidler for funksjonshemmede

Skrevet av virksomheten

We begrijpen dat een tijdelijke of blijvende fysieke beperking grote invloed op iemands leven kan hebben. Daarom denken we vanuit onze kennis en ervaring altijd mee. Als onafhankelijke en betrokken dienstverlener binnen de hulpmiddelenzorg bieden we de best passende oplossing. In elke situatie.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Behulpzaam

Behulpzaam, snelle levering, goede service.

23. april 2026

Beste Jeannette van der Meulen,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en snelle levering.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

…Rolstoel rijondersteuning instaleren

Het geen wat iets beter kon als bedrijf , is om de tijd meer van te voren aan te houden , We bellen een uur of een half uurvan tevoren of sturen een bericht via sms of mail . Ook al is het dan niet exact . Je woont als kinderen of familie niet altijd kortbij . Je kunt niet altijd de hele morgen of middag bij je ouders/ familielid gaan zitten, als je andere werkzaamheden hebt. Ik heb het zelf gevraagd aan de secretaresse of ze het wou doorgeven om zoiets een half uur van te voren te bellen . Veel bedrijven doen dit al en dat is fijn

14. april 2026

Beste Mevr. S.,

Dank u wel voor uw uitgebreide reactie. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze monteurs en de ergotherapeuten die u geholpen hebben. Dat geven we graag aan hen door.

Bedankt ook voor uw tip. We begrijpen dat het prettiger is als we een korter tijdsbestek doorgeven waarin we komen.. Zeker voor naasten die niet op hetzelfde adres wonen en graag aanwezig willen zijn bij de afspraak.

We nemen uw suggestie mee en gaan bekijken wat hierin mogelijk is.

Fijn dat u dit met ons heeft gedeeld.

Daan

Goede service en complete uitleg

Goede service en complete uitleg

14. april 2026

Svar fra Kersten Hulpmiddelen

Beste JJ Felter, dank voor u review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met hoe u door mijn collega's bent geholpen.

Vriendelijke groet,
Sander

Keurig netjes afgeleverd

Keurig netjes afgeleverd, vriendelijk personeel en keurig alles uitgelegd, nam er alle tijd voor.

17. april 2026

Beste Ray Blom,
Dank voor u mooie review! Fijn om te lezen dat mijn collega’s u zo goed hebben geholpen.

Daan

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Deze mannen gaven een goede uitleg…

Deze mannen gaven een goede uitleg .heel vriendelijk en behulpzaam

1. april 2026

Beste Theike Nijs,

wat fijn om te horen dat mijn collega's u zo goed geholpen hebben!

Groet,
Sander

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Volgens afspraak netjes en correct…

Volgens afspraak netjes en correct afgeleverd met goede uitleg in een woord top.

16. april 2026

Beste Ludo Lebon,

Wat fijn dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u tevreden bent over de levering en uitleg.

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden Kersten probeert het altijd netjes op te lossen.

Magazijn meneer van Kersten goor zeer kundig en oplossing gericht

Telefoon aannemen ik wordt netjes te woord gestaan bij Kersten Goor

De aan huis komende medewerkers die ik heb meegemaakt zijn netjes beleefd en kundig (hoor)

15. april 2026

Beste Karin ter Huurne,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening en dat u zich prettig geholpen voelt door onze collega’s.
We geven uw complimenten graag door aan ons team in Goor.

Prima service

Snelle levering van de fiets. De chauffeur nam alle tijd voor het aanpassen en de uitleg.

8. april 2026

Beste Tineke Sierat,

Fijn om te horen dat de levering soepel is verlopen en dat u goed geholpen bent door onze chauffeur. We geven dit compliment graag door aan onze collega.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Scootmobiel via Kersten Hulpmiddelen.

Via Kersten Hulpmiddelen heb ik een scootmobiel mogen ontvangen. Het scootmobiel is bezorgd door Kersten Hulpmiddelen door 2 jongere jongemannen. Beiden stonden mij goed te woord en hebben het scootmobiel netjes afgeleverd. Het scootmobiel zelf is nog nagenoeg nieuw en in een prima staat.

31. mars 2026

Beste Roel,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. Mooi om te horen dat de levering netjes is verlopen en dat u tevreden bent over de staat van het hulpmiddel. Dat vinden we belangrijk.

Goed hulpmiddel geleverd

Goed hulpmiddel geleverd. Doen zich alle moeite om het hulpmiddel naar wens te leveren, geen vraag is teveel. Chapeau

Beste Marion Paffen,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Goed om te lezen dat het hulpmiddel naar wens is geleverd en dat u onze inzet zo waardeert. Daar doen we het voor.

Zeer tevreden

Ze hebben goed geluisterd naar de wensen en beperkingen van onze dochter. Top service en bij levering goede uitleg.

3. april 2026

Beste Priscilla Geilen,

Mooi om te horen dat er goed is geluisterd en dat de uitleg bij levering duidelijk was. We vinden het belangrijk dat alles goed aansluit bij de situatie.

Fijne levering

Beste Leo,

Hartelijk dank voor uw reactie. Goed om te horen dat de levering naar wens was.

Scootmobiel

Vriendelijk, snelle levering. Je kan een dag van tevoren bellen hoe laat ze ongeveer komen. Op de dag zelf bellen ze als ze er bijna zijn. Nemen de tijd om alles even uit te leggen en laten je in hun bijzijn ook rijden op de scootmobiel. Dus Top.

Beste Ingrid Dokter,

Dank u wel voor uw uitgebreide en positieve review. Mooi om te lezen dat u onze communicatie en levering zo heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat u goed voorbereid bent en met vertrouwen gebruik kunt maken van het hulpmiddel.

Snelle service

Snelle service, en zelfs bereid naar mijn werk locatie te komen zodat ik geen verlof hoefde te nemen

Beste Ronald,

Goed om te horen dat u onze snelle service waardeert en dat de afspraak op uw werklocatie voor u goed uitkwam. We zijn blij dat we het u zo makkelijker hebben kunnen maken.

Prettig contact

Prettig contact, adequaat.

26. mars 2026

Beste mevrouw Weegels,

Fijn om te horen dat u het contact als prettig en adequaat heeft ervaren. We waarderen het dat u dit op Trustpilot met ons deelt.

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen, goede service en goede uitleg. Zeer tevreden

24. mars 2026

Beste mevrouw Overvest,

Mooi om te horen dat u onze service en uitleg zo positief heeft ervaren. We geven dit compliment graag door aan onze collega’s.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Aangezien de oude scootmobiel afgekeurd…

Niet lang gehad en zw bezorgen een andere, wat blijkt ook al 7 jaar oud.
Ben zo afhankelijk door me handicap, kan niet lopen heb maar 1 been.
Vandaag 7 april wilde ik met scootmobiel boodschappen halen en ik had een lekke band.
Ga ik bellen met kesteren, iemand aan de telefoon en die gaf aan, je staat thuis en moet maar wachten tot de VOLGENDE DAG, SCHANDALIG, het leveren van zo,n oude scootmobiel al en NU DIT.
Waar zijn jullie mee bezig, begrijpen jullie niet dat ik zo afhankelijk van een goede scootmobiel ben.
Andre K

7. april 2026

Beste Andre,

Dank u wel voor uw bericht. Wat vervelend dat dit zo is gelopen. Ik begrijp dat dit voor u een lastige situatie is, zeker omdat u afhankelijk bent van uw scootmobiel.

Uw melding is bij ons bekend en wordt intern opgepakt. We vinden het belangrijk dat dit zorgvuldig wordt bekeken en doen ons best om dit zo goed mogelijk op te lossen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Man man man wat een pruts bedrijf.

Man man man wat een pruts bedrijf.
Scootmobiel stuk drie banden vervangen door Kersten krijg je hem terug met de verkeerde banden.
Gevolg aan schurende banden in de wielkas.
Slijtage aan het freem van de scootmobiel.
Met gevolg dat aan de achterkant de ophanging is afgebroken door de wrijving van de banden op het plaatwerk.
Een kind van 14 repareert nog beter.
Maar ja dat mag je niet zeggen.
En dan krijg je een leen scootmobiel nou die is er nog slechter aan toe.
We gaan de pers er maar bij halen.

7. april 2026

Beste R. Wijk,

We vinden het vervelend om te horen dat u onze dienstverlening zo ervaart. Dat is niet hoe wij het willen laten verlopen.

Uw klacht is bij ons bekend en heeft intern onze aandacht. Ons team doet zijn best om aan uw verwachtingen te voldoen. Uw ongenoegen is ook gedeeld met de gemeente, zodat alle betrokken partijen op de hoogte zijn. We nemen dit serieus en blijven ons inzetten om onze dienstverlening te verbeteren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Netjes en soepel de overname van de ene…

Netjes en soepel de overname van de ene naar de andere gemeente.

1. februar 2026

Beste Louis Reuvers,

Goed om te horen dat de overgang naar de nieuwe gemeente netjes en soepel is verlopen. We waarderen het dat u dit met ons deelt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering en prettig contact bij…

Snelle levering en prettig contact bij aflevering door Vincent

2. april 2026

Beste Nicole,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat alles snel is geleverd en dat het contact bij aflevering goed is verlopen. We geven uw compliment met plezier door aan onze collega Vincent.

Sander van Kersten Hulpmiddelen

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv