Geen goede ervaring met kentekenverslag, telefoonnummer werkt niet....vervolgens stuurt de klantenservice als u het kenteken doorgeeft krijgt u alsnog de informatie....1 dag gewacht en vandaag ook nik... Vis mer
Se hva andre synes
Voor je overgaat tot een koop , check ik altijd het kenteken uitvoerig. Om zo doende een beter beeld te krijgen van de historie van het voertuig. Wat er voor gebreken zijn geweest tijdens de APK van... Vis mer
Ik besloot een auto te kopen, maar er waren twijfels over de juistheid van de beschrijving van de verkoper. Daarom heb ik voor de zekerheid gebruik gemaakt van de diensten van deze site. Na betaling k... Vis mer
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 62 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Had een rapport opgevraagd en het was…
Had een rapport opgevraagd en het was binnen een paar seconde binnen! Top bedrijf!
Alles van voor mijn heel duidelijk en…
Alles van voor mijn heel duidelijk en heb op aan raden van jullie deze auto niet gekocht top bedrijf en zeer belangrijk als je een wat duurdere auto wil kopen teak dan eerst dit bedrijf. Toppie
Ik ben erg blij met de kenteken
Ik ben erg blij met de kenteken checklist er stonden recente dingen op wat ik niet wist echt heel mooi en goedkoop om de geschiedenis van je auto achter te komen top zo door gaan
Alle info over de auto staat in…
Alle info over de auto staat in rapport…alles duidelijk..
Duidelijk overzicht.
Duidelijk verslag
Mooi, duidelijk verslag.
Zelfs te begrijpen voor irmand die geen kennis heeft van auto's.
Turbo kenteken verslag
Snel het verslag binnen
Erg uitgebreid
Weet wat je koop voor diet tijd
Het is zo lekker als je een auto wil kopen .dat je weet dat je geen kat in de zak koop .zoals een auto met schade .of de km staan veel lager wat niet klopt.
Fijn om de historie van onze net…
Fijn om de historie van onze net gekochte auto te kunnen lezen.
Heel duidelijk en compleet
Heel duidelijk en compleet, alle informatie die nodig is was te vinden in het rapport.
Uitgebreid verslag waarmee je goed…
Uitgebreid verslag waarmee je goed beslagen ten ijs gaat.
Ik vond het makkelijk en eenvoudig om…
Ik vond het makkelijk en eenvoudig om het op te zoeken
Voor iemand met dyslexie gelukkig ook fijn.
Groetjes, Anita
Zekerheid voor alles
Heeft zeker geholpen bij aankoop van mijn auto zodat ik zeker wist dat alles klopte en niet voor verrassingen kwam te staan
Prima inzich inde auto
Voldeed aan de verwachtingen
Je komt voor extra informatie..
Je komt voor extra informatie, nou:
Algemene informatie
, , uit . en is een orgineel nederlands voertuig.
Merk Niet geregistreerd
Aantal deuren Niet geregistreerd
Vermogen Niet geregistreerd
Aantal cilinders Niet geregistreerd
Vervaldatum APK Niet geregistreerd
Bovenstaande informatie maar dan juist haal je wel gratis uit bijv. Finnik
Bovendien een uit België geïmporteerde auto.
5 Sterretjes omdat ik hier ingetrapt ben :)
Goed en duidelijk rapport
Goed en duidelijk rapport, snel op de mail helemaal super.
Donders makkelijk al deze informatie…
Donders makkelijk al deze informatie over de auto
Rapport is onjuist en onvolledig
Het rapport is onjuist en onvolledig. Ik ben ontevreden en zou dit niet meer hier afnemen.
Jonge auto gekocht bij een erkend…
Jonge auto gekocht bij een erkend garagebedrijf maar je blijft toch met een aantal vragen zitten waar ook zij geen antwoord op kunnen geven. Het zeer uitvoerig rapport van kentekenverslag.nl gaf me duidelijkheid omtrent de openstaande vragen. Je koopt de auto dan toch met een veel beter gevoel.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.