Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Najlepszy serwis. Crafterem transportowano choinki, więc nie był najbardziej czysty. Zaproponowano mi droższe renault w poprzednio uzgodnionej cenie, dzięki czemu zamiast trzech kursow potrzebowałem... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vlekkeloos Ben geholpen door Chris (wat een gouden vent). Had een bus gereserveerd en bedacht me om deze toch een dag eerder te huren, dit kon allemaal zonder enkele moeite. Ophalen en terugbrengen... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goed geholpen maar wel lang wachten terwijl jullie natuurlijk weten hoeveel klanten om 0800 aankloppen, jammer kan anders. Ook slecht dat mijn gereserveerde hondje kapot was. Ik mag toch veronderstel... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super bedrijf! Dacht fantastisch mee in de situatie, zelfs meegedacht hoe ik als huurder kosten kon besparen etcetera. Mega vertrouwen vanaf hun kant, omdat we met de bus naar het buitenland moesten.... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilutleiefirma
  2. Lastebilutleie

Skrevet av virksomheten

KAV Autoverhuur heeft een team van enthousiaste medewerkers die dagelijks werken voor tevreden klanten en berijders. Met een netwerk van 14 vestigingen zijn wij een landelijke speler. Wij bieden zorgeloze mobiliteit en werken met de volgende kernwaarden; toegankelijk, expertise en vertrouwen. Sinds 1971, al meer dan 50 jaar kennis van zaken. De kracht van KAV is om snel en flexibel in te spelen op de vraag. Een ‘op maat ‘ oplossing waarbij binnen korte tijd een grote of specialistische opdracht aangenomen kan worden. Onder onze slogan ‘Kan Alles Vervoeren’ bieden wij zorgeloze mobiliteit in elk segment. Van personenbusjes, bestel-, bak- en vrachtwagens. Maar ook voor personenauto's is KAV Autoverhuur het vertrouwde adres voor zowel bedrijven als particulieren. Voor daghuur, week, weekend. Maar ook voor een maand of langer hebben wij shortlease producten. Recent heeft KAV ook elektrische en hybride voertuigen toegevoegd aan haar vloot. KAV Kan echt Alles Vervoeren!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte en onprofessionele service – nooit meer

Wij hebben een zeer slechte ervaring gehad met KAV Autoverhuurbedrijf, filiaal Den Haag.

Voor zakelijk gebruik hadden wij een bakwagen met laadklep nodig. Ik heb vooraf telefonisch contact opgenomen met het filiaal in Den Haag om te vragen of er een voertuig beschikbaar was. Mij werd bevestigd dat er nog één bakwagen beschikbaar was en dat wij deze konden huren. Alle benodigde gegevens zijn telefonisch uitgewisseld, waaronder onze KvK-gegevens. Er werd een afspraak gemaakt tussen 12:00 en 14:00 uur.

Mijn collega is speciaal vanuit Rotterdam naar Den Haag gereden en was rond 13:00 uur op locatie om het voertuig op te halen. Eenmaal daar werd hij plotseling geweigerd bij het overhandigen van zijn rijbewijs. Het personeel beweerde dat het rijbewijs niet zou kloppen en vals zou zijn, wat absoluut niet waar is. Het rijbewijs is gewoon echt en wordt al jaren probleemloos gebruikt.

Mijn collega gaf terecht aan dat dit onmogelijk was en stelde zelfs voor om, als zij twijfelden, de politie in te schakelen. Dit werd geweigerd en hij werd alsnog niet geholpen.

Toen ik hiervan op de hoogte werd gebracht, heb ik zelf direct contact opgenomen met het bedrijf en aangegeven dat ik onderweg was om het persoonlijk te regelen en zelf de auto zou komen huren. De reactie was echter zeer onvriendelijk: er werd gezegd dat ze ons als bedrijf geen auto meer zouden geven, zonder duidelijke reden.

Op mijn vraag waarom dit zo was en waarom wij vanwege een interne fout van hun kant werden buitengesloten, kreeg ik te horen dat dit door de leidinggevende was besloten. Toen ik vroeg om met de leidinggevende te spreken, werd dit geweigerd.

Uiteindelijk gaven zij toe dat er een fout in hun systeem was gemaakt en dat er helemaal geen auto beschikbaar was. In plaats van dit eerlijk toe te geven, werd de klant onterecht beschuldigd van het gebruik van een nep rijbewijs. Excuses zijn nooit aangeboden.

Ter afsluiting: mijn collega huurt regelmatig voertuigen met exact dezelfde documenten en heeft hier nooit problemen mee gehad. Na deze afwijzing zijn wij naar een ander verhuurbedrijf gegaan, waar wij zonder enige problemen direct een auto hebben kunnen huren.

Dit was de eerste en absoluut de laatste keer dat wij bij dit bedrijf probeerden te huren.
Een zeer stressvolle, onprofessionele en klantonvriendelijke ervaring. Absoluut geen aanrader.

16. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

El empleado que nos recogió el coche

El empleado que nos recogió el coche, un tal Jay, maleducado y grosero, además se machista y quería engañarnos con daños que ya traía el vehículo (se lo pudimos demostrar gracias a las fotos que hicimos) luego no encontraba nuestro ticket para devolver el depósito (primero era de 726€ y allí fue se 1200)
Pésimo, sobre todo este chico.

27. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vandaag samen met een aantal klanten…

Vandaag samen met een aantal klanten ruim een uur voor een gesloten vestiging gestaan. Dit zelfs met aldaar aanwezig personeel wat niet naar binnen kon. Hierdoor 3 uur tijd verloren nadat ik eerst bij de vestiging Sloterdijk te horen kreeg dat deze dicht ging, en of ik de bus wel in Badhoevedorp kon ophalen. Van uit Noord-Holland om 5:30 opgestaan en gaan rijden om voor een gesloten vestiging te staan. Uiteindelijk na ruim een uur wachten weggegaan en bij Bert Jonk een vrachtwagen gehuurd. Wat een onvoorstelbaar slechte organisatie. Managers onbereikbaar klanten in de problemen. Dit was dus de laatste keer een verhuur bij KAV. Hier staat KAV dus voor Kan Alleen Vanmiddag!

26. juli 2025

KAV Autoverhuur biedt bestelwagens aan

KAV Autoverhuur biedt bestelwagens aan, maar kan dit niet waarmaken.
De optie wordt wel aangeboden voor filiaal Badhoevedorp, maar men doet daar personenwagens.
Door gebrek aan personeel, veel zieken, wordt er niet gereageerd op mail, wordt er niet teruggebeld en wordt men snel afgewimpeld. Lange wachttijden bij ophalen en inleveren van auto's. Zeer klantonvriendelijk!

30. juni 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Locatie Badhoevedorp zeer onaardige behandeld. Nooit meer daarheen!

Op de locatie in Badhoevedorp werkt een zeer zeer onaardige man, ik heb dit nog nooit meegemaakt. Hij spreekt alleen Engels en zit met een chagrijnig hoofd achter de balie en geeft niet normaal antwoord op vragen. Ik wilde een station wagon huren en daar had ik wat vragen over. Maar hij had nog nooit gehoord van een station wagon, daar begon het mee. Daarna vroeg ik nog iets over aantal km vrij maar deze man werd uit het niets boos. Echt heel erg raar en naar. Uiteindelijk ben ik weggegaan, er viel niet te communiceren met deze man. Zijn Nederlands talige collega probeerde het nog te sussen maar het was echt te erg. Uiteindelijk zei hij; take this lady outside! Ik stond echt perplex, ik kom hier nooit meer. Bij autoverhuur HBakker in Osdorp heb ik diezelfde middag nog een auto kunnen huren zonder gedoe. Wat een achterlijk vent bij Kav Badhoevedorp. Jammer want we hadden het plan om met ons hele bedrijf bij Kav te gaan huren omdat ze lekker dichtbij zitten, maar NEE know way. Kav loopt flink wat orders mis... ik kom daar nooit meer!

14. juni 2025

Mooie Mercedes-Benz vito

Wij zijn al twee jaar achter elkaar naar de toppers geweest, en het feest was nooit zo groot geweest als wij niet zo goed geholpen waren door KAV Breda. Wat een fijne mensen werken daar en wat een geweldige mooi Mercedes-Benz vito (9) personen Automaat konden wij daar huren

31. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen factuur of borg terug...

17 april een bakwagen gehuurd voor een verhuizing.
Mooie nieuwe wagen, ophalen en €650 borg pinnen ging vlot en vriendelijk.
'S avonds netjes teruggezet zonder problemen, de factuur en restitutie borg zouden in 5 dagen teruggestort worden.
Helaas nooit meer iets gehoord....
Na 2 weken maar eens gaan mailen en bellen, 2 weken lang zonder resultaat.
Krijg ik na een maand een mail van Wittebrug B.V.??? (i.p.v. KAV waar ik zaken mee gedaan heb) met een aanmaning dat de factuur nog steeds openstaat????
Wittebrug B.V. teruggemaild dat ik nooit een factuur gekregen heb, maar nog steeds wacht op terugbetaling van de borg van €650 minus factuurbedrag van €237,50.
En dat het niet zo netjes gegaan is allemaal, en ik een volgende keer wel twee keer nadenk voordat ik bij KAV nog iets huur.
Een dag later (inmiddels totaal een maand later) krijg ik plots een factuur, en €412,50 teruggestort.
Echter zonder verder bericht of excuses...
Heel bijzonder allemaal...

17. april 2025

Onbeschofte helpdesk

Prima busje, helaas was het contact met de helpdesk onbeschoft en kon mij ook mijn hulpvraag niet uitleggen en verbrak de verbinding. Koste 1 uur huur van het busje. Eens maar nooit meer 🤮

13. mai 2025

Chaos

Chaos, stuur extra rekening achteraf. En op mijn vraag wordt niet verklaard waarvoor deze rekening. Geen kontakt meer en dan plotseling incasso:-(

29. januar 2025

Vlekkeloos

Vlekkeloos

Ben geholpen door Chris (wat een gouden vent). Had een bus gereserveerd en bedacht me om deze toch een dag eerder te huren, dit kon allemaal zonder enkele moeite. Ophalen en terugbrengen ging vlekkeloos en Chris is oprecht een fijne vent. Alles ging serieus maar toch met een lach en hij is supervriendelijk!

3. april 2025

Uitstekende ervaring

De medewerker Edgar bij Schiphol heeft ons echt enorm goed geholpen, en alles met een vrolijke instelling. We kwamen laat aan en hij heeft tot een half uur na sluitingstijd doorgewerkt om ons onze auto mee te geven. Bij aflevering vandaag weer prima snelle service, afleveren was in 5 minuten gebeurd en ik werd meteen naar Schiphol gebracht. Uitstekende ervaring.

25. mars 2025

Super medewerkers

Super medewerkers. Denken mee. Alles goed geregeld en erg aardig. Alle informatie klopt die op de site staat en ze lopen van te voren mee en noteren de schade die er al op zat.

Super!

15. februar 2025

Goede service in Den Haag gehad

Goede service in Den Haag gehad, ook leuk vriendelijk personeel. Nieuw voertuig meegekregen en inleveren was ook fluitje van een cent. Enkele dagen laten keurig de borg terug ontvangen op de rekening. Absolute aanrader!

14. februar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv