Da fontænen endelig ankom, gik der 2 måneder så ville pumpen ikke længere køre. Jeg har skrevet 3 mails til Katella, men ingen svarer

Jeg bestilte en katte vandfontæne og har modtaget den og en gratis gave (legetøjsfjer til katten og en ebog om kat) Fin kattefontæne og kattelegetøjet også god kvalitet. Tror jeg ventede 3 uge... Vis mer

1,6

Dårlig

Har svart på 17 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Fup.. HOLD JEG VÆK FRA DENNE HJEMMESIDE !!!!!!!!!!

HOLD JEG VÆK FRA DENNE HJEMMESIDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja som mange ander. Så hade jeg købt i godt tro til at starte på. Men som januar gik blev jeg merer og merer sur og skuffet over denne behandling. At pludselig at melde at det er en forkert E-mail og at de sender min mailen til bage.. jeg kan så se nu er hjemmesiden midlertidigt lukket..
Jeg har nu kontaktet min bank for og hører hvad jeg skal gøre, og om der er en mulighed for at få noget hjælp.
Jeg købte min eller prøvede at købe en.. pengene blev trukket samme dag. Nu gider jeg ikke mere..
Det kan sk. Ikke passe at man kan købe noget uden at modtaget sin vare....

JEG SIGER BARE FUP OG FUSK
HOLD JEG VÆK FRA DENNE HJEMMESIDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10. januar 2026

SVINDEL!!!!

Jeg har den 15.december 2025 bestilt en fontæne. Pengene er hævet, men jeg har den 30.01.26 ikke modtaget fontænen. De svarer ikke på mails :(

15. desember 2025

Inte fått hem/går ej att nå

Då jag skulle beställa nya filter så kom de aldrig och det har gått en månad. De går inte att kontakta, jag kan inte ens spåra min leverans via länken i mejlen eftersom hemsidan finns inte kvar..? Värdelöst skräp till företag som är skyldig mig 449kr

31. desember 2025

Svindel virksomhed

Svindel virksomhed
Jeg har købt og bestilt en fontæne den 16/12-25 og stadig ikke modtaget og kan ikke sende mails længere - er så træt af sådan noget fup og svindel - Hold jer langt væk - jeg melder dem og kontakter min bank. Øv det er træls.

26. januar 2026

Oerhört lång leveranstid

Oerhört lång leveranstid! Stod 7-11 arbetsdagar. När detta passerat kontaktade jag dem via mail. Lyckligtvis fick jag svar och efter mycket om och men skickades en fontän som kom fram. Nu verkar det inte gå att nå företaget, då man kommer till att hemsidan inte verkar existera. Tråkigt om man skulle vilja köpt fler filter. Får hoppas andra filter passar.

8. januar 2026

Jeg bestilte en katte vandfontæne og…

Fin kattefontæne og kattelegetøjet også god kvalitet.
Tror jeg ventede 3 ugers tid på pakken.
Det er så kommet fra Kina, det er jo svært at vide og kan se, samme fontæne kan købes til 173 kr på temu, sååååå

Men jeg fik da pakken.

29. desember 2025

Super ærgerligt over at denne…

Super ærgerligt over at denne hjemmeside stadig er oppe og køre efter som de har snydt så mange mennesker, jeg er desværre også en af de ramte der havde bestilt en kattefontainer d. 15/12 og har intet hørt siden trods flere henvendelser. Pengene blev trukket ret hurtigt på min konto. kan se at der er et t&t fra Yun Express og har bedt om en bekræftelse om de overhovedet har modtaget pakken fra Kattella. Vil bruge bekræftelsen som dokumentation til Politet når jeg anmelder dem.

21. januar 2026

Jag beställde filter till vattenfontän…

Jag beställde filter till vattenfontän och betalade 450 kr med Swish men har inte ens fått en bekräftelse och det går inte att maila dom för det står bara att adressen inte hittades, jag beställde den 23/12. Vill ha svar

16. januar 2026

Sämsta jag vart med om

Beställde den 16 december. Stod 7-11 arbetsdagar i leverans. Det är den 14 januari nu och inte fått ännu. Mailat flera ggr men får inget svar. Finns en spårningslänk men den visar ingenting. Detta är ju sjukt. Känner mig väldigt lurad.

14. januar 2026

Hvor er min fontæne?

Jeg købte en fontæne i starten af december og følger stadig min pakke inde på appen Shop, men der står den til at være ukendt.
Jeg har kontaktet jer flere gange for mange dage siden og har ikke hørt noget svar til trods for, at I skriver, at man får svar indenfor 24 timer.
Pakken er ikke blevet leveret.
Min forventning er, at få den leveret eller få mine penge tilbage.

14. januar 2026

Handla INTE här

Handla INTE här! Superlång leveranstid. Kom inte fram i tid. Mailen funkar inte och jag har meddelat att jag inte vill ha min order, men då de inte höll utlovad tid. Men då fick jag till svar att det inte går. Sen går det inte att maila dem mera
Jag vill få mina pengar tillbaka och paketetet är öppnat.

29. desember 2025

Ej kontaktbara

Har beställt en vara som jag vill returnera, enda sättet att returnera är att maila dem för vidare instruktioner, men mailadressen de angett på hemsidan existerar inte.

3. januar 2026

Urdålig. Har väntat i en månad på min fontän

Har väntat en månad på fontänen.
Har varit i kontakt via mail, men nu är Kattellas sida stängd.
Har valt Klarna, så jag har inte betalat än.
Beställ INTE av Katells

25. desember 2025
Logoen til Kattella

Svar fra Kattella

Hej Malin,
tack för att du hör av dig och vi beklagar verkligen den långa väntetiden.

Vi har skickat ett mejl till dig och kan se i spårningen att din fontän nu är på väg och snart framme. Förseningarna beror på problem hos transportören under december, vilket tyvärr drabbade flera leveranser.

Vi förstår din frustration och följer ditt ärende tills det är helt löst.

Vänliga hälsningar
Kattella

Fup!

Fup! Hjemmeside, track and trace of mail er nedlagt.

25. desember 2025