Kasper West får vores varmeste anbefalinger. Han var super venlig, pudsede vores vinduer perfekt og så var han løsningsorienteret da han kom ud til vores besværlige lejlighed. Vi bor i gågaden og han... Vis mer

Kæmpe anbefaling, det må jeg bare sige! 🙌 Det startede med at jeg udfyldte en formular, fik hurtigt svar og så gik der ikke længe før der var rene vinduer! Udover dette, hvilket man måske kan... Vis mer

1. Vindusvask

Lokal vinduespudser fra Kolding med stort fokus på service og kundetilfredshed!

4,5

Enestående

Blæser det 200 dage om året?

Endnu en gang er jeg kommet hjem til “nyvasket” i vinduer, som slet ikke er rene.. Denne gang kan det muligvis være det voldsomme blæse og regnvejr vinduespudsning blev udført i, hvilket min nabo også konfronterede vedkommende med, da arbejdet blev udført. Efterfølgende har jeg haft kontakt med Kasper West der er af den holdning “jeg kan ikke gøre noget ved blæsten, det blæser og regner 200 dage af året i danmark, jeg ville ikke kunnne drive en virksomhed hvis vi kun måtte arbejde 40% af året”
Hurtig Google tjek, så blæser det ca 30 døgn, så der ville være plads til faglig stolthed en kalender, måtte man mene.

22. februar 2025
Logoen til Kasper West

Svar fra Kasper West

Hej Jane,

Du er på en fastaftale hvor du har fået vasket vinduer en dag med 3,9 m/s svarende til en let vind. Altså slet ikke noget man vil kalde slemt blæsevejr.

Det blæser 30 døgn i året med minimum 10.8 (hård blæst) altså næsten 3 gange så slem blæst som den du havde.

Sandheden er bare at nogen få har den holdning at man ikke kan pudse vinduer i solskin, regnvejr eller blæst. og helst heller ikke samme uge som ovenstående.
Selvom jeg godt kan forstå belejligheden i at få det gjort når vejret er helt perfekt.

Vil det aldrig være muligt for mig at have en sund forretning hvis vi kun kan pudse i de få dage vejret er helt perfekt. Så skulle vi ihvertfald have nogle vilde priser. Det har vores snart 800 fastekunder heldigvis rigtigt god forståelse for.

Det skal siges at vi bliver hjemme, hvis det stormer eller vi vurdere at vejret er så voldsomt at det ikke giver mening.

Skal være ærlig og sige at det gør ondt i mit hjerte at få min første dårlige anmeldelse.

Men trods det må du have en god søndag.

Vh. Kasper West

Troværdighed, serviceminded og tilfredshed

Kasper West leverede et fantastisk arbejde med fliserens, algebehandling og imprægnering af fliserne. Ikke nok med det kunne jeg ikke modstå at få alle vinduer vasket, hvilket han gjorde til punkt og prikke. Kasper sørgede for, at ude arealet så smukt og sommerklar ud.

4. mai 2024

God service og flotte vinduer!

God service og flotte vinduer!

Kasper er meget venlig, vinduerne og rammerne er flotte og betalingen er meget nemt.
Ca 1 uge inden han kommer får man en besked både per sms og mail. Virkelig god service!

5. april 2024