Fikk ny ullbukse til jul. Litt stor, men like greit tenkte jeg, alt annet fra kari traa har raknet iløpet av kort tid. Jammen varte ikke denne en hel mnd heller!
Finn det aller nyeste og største utvalget av Kari Traa trenings- og fritidstøy på karitraa.com. Fri frakt, fri retur og rask levering. Sjekk ut den nye kolleksjonen nå.
Regimentsvegen 235, 5705, Voss, Norge
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke

Svar fra Kari Traa
Det er en elendig kvalitet på ullundertøyet. Brukt 4 ganger ikke vasket. Og det er flere små hull i både overdelen og buksa.
De gamle settene som er kjøpt for mangfoldige år siden er like fine. Så tydeligvis har de endra noe. Kommer ikke til og kjøpe dette igjen.
Kjøpte en kjempefin trøye i ull i orange farger. Jeg likte designet så godt. Hva har skjedd med kvaliteten? Den langarmede trøya har små ull i stoffet over det hele, og etter noen måneder kan jeg ikke bruke den mer. Ingen andre ulltrøyer og ullgensere har fått hull i løpet av sammen periode. Det må være noe galt med stoffet, veldig lav kvalitet. Så synd!!
Nå har jeg kastet mitt siste Kari Traa sett fra 2021, det er så fult av hull at det er ikke pent lenger. De første hullene kom allerede ved første håndvask, utrolig dårlig kvalitet. MEN jeg har en Kari Traa fra 2008 som ser ut som den er ny, og denne har blitt vasket og tromlet om en annen. Kjære Kari, start på ny, og bruk tid på kvalitet. Den der kina-greien du solgte ut er ikke verd merkelappen en gang.
Dårlig kundeservise!!!
Bestillte feil størrelse på ullbukser..sendte beskjed samme dag!
Dem sendte beskjed at det er ikke mulighet å gjøre noe!Jeg må bestille på nytt og betale på nytt Det som passer ikke skal jeg sende i retur!!!🤦🏽♀️
På spørsmål -når kommer pengene tilbake på konto - ingen svar!!!👎🏻
Ekkelt🤢

Svar fra Kari Traa
Dyrt ull-undertøy - elendig kvalitet. Da hjelper det ikke med fine farger.. Faktisk det dårligste av all ull jeg har hatt. Heller en døll farge som varmer, enn pen design som hverken varmer eller holder. Etter å ha sluttet å kjøpe selv, fikk jeg nylig et sett i gave. Ingenting har forandret seg!
Jeg kan bare slenge meg med i koret her som synger ut om dårlig kvalitet! Har hatt KT Roseull i mange år. Var svært fornøyd med passform og holdbarhet på mine 2 første sett; de hadde jeg i mange år, slik det bør være ihht prisen. De siste 2-3 årene, etter at KT-merket ble kjøpt opp, har jeg kjøpt 4 nye Rose ull-plagg, hos 3 ulike forhandlere. Plaggene har raknet både i søm og stoff, og det har gått hull flere steder på feltene med tynnere stoff. Ved forsøk på reklamasjon hos alle 3 forhandlere, fikk jeg beskjed om at forhandlere har fått beskjed fra produksjonsselskapet at beregnet holdbarhet på ulla var 2-3 år. (Jeg fikk "tilbud" om å kjøpe nytt hos den ene!! Hallo!!...) Da jeg sa fra til selskapet, fikk jeg til svar om at dette hadde ikke de noe med å gjøre, alt må tas gjennom forhandlerne... Ingen tvil om at det etter oppkjøpet av KT har blitt en stor endring i produksjonen som forringet kvaliteten på produktene!!
Så, som andre her har skrevet; pent å se på, men det er det!! Anbefaler andre å kjøpe annet ullundertøy enn KT om dere ønsker god kvalitet og valuta for prisen!! Det kommer jeg til å gjøre!

Svar fra Kari Traa
Fikk ullundertøy, topp og underdel i julegave. Det kostet rundt 1800 kroner. Fikk hull i buksen etter andregangs bruk og nå har den raknet ved kneet. Flott design men det er altså alt. Elendig kvalitet! Har opplevd dette også tidligere. Det hjelper ikke med kul design så lenge kvaliteten er så dårlig! Det blir ikke mere Kari Traa på meg!

Svar fra Kari Traa
Første problem med jakke fra Kari Traa: Kjøpte en mørk blå vårparkas i fjor i Norge. Vaska den kort tid på 40gr med 1000omdr på sentrifuge og hang den til tørk. Ser at alle hvite logoer har sverta av flere steder på jakka og går ikke av. Logoer er klisset og smitter. Kontakter kundeservice med bilder.De bekrefter original jakke og beklager.De kan intet gjøre uten kvittering og butikknavn.Ber meg lete i bankutskrifter! De finner jeg ikke og klager igjen på at de ikke tar ansvar. De ber meg sende koder inni jakka og tilbyr med ny jakke i samme prisklasse. Slik bør det være hvis et firma er seriøst og her vil jeg gi dem skryt for bra kundebehandling. Dette er veldig bra!

Svar fra Kari Traa
Veldig dårlig kvalitet på rongve jakke. Trodde først jeg hadde vært uheldig med den første jakke jeg kjøpte. Derimot skjer det samme med jakke nr 2 etter under en sesongs bruk. Det lekker veldig mye dun fra jakka etter en vask. Selv om den er vasket etter vaskelappen. Stoffet ved lommene revner i sømmen.

Svar fra Kari Traa
Jeg har kjøpt to ullstilongs fra Kari Traa. Den ene fikk hull etter jeg kun hadde brukt den to ganger. Den andre fikk også hull etter kort tid. Dårlig kvalitet.

Svar fra Kari Traa
Kjempe god kvalitet og super fint design!
Ullundertøy … bukse nr 2 - fikk masse hull etter bruk av fire ganger.
Når de første bukse fikk hull på tenkte jeg det var min feil, men når det skjer igjen… er lei meg fordi det koster litt.
Har bilde av andre, men første var kastet.
Onepiece (åkle) i ull, stiv pris og slitasje og småhull i sømmene flere steder etter kort tids bruk. Bruker mye ull, dette var så langt under det man kan forvente av et plagg. Anbefaler ikke!
HIMLE GLOVE - Hansker
100 % skinn skal disse hanskene bestå av. Jeg har mange par skinnhansker, noen har jeg hatt i mange, mange år. Disse ser gode og varme ut, men KT logo i front. Kjøpte dem sent i fjor høst, ikke utsatt dem for hardbruk. Likevel har en av fingersømmene raknet, en annen er i ferd med å rakne, skinnet - tro det eller ei - nupper seg på innsiden, dvs slites! Hvor skinnet kommer fra, må gudene vite, 100 % skinn er påstanden.
Det irriterer meg at man kan finne på å selge slikt skrap til kunder i vinterlandet Norge.
Dårlig kundestøtte og dårlig kvalitet. Fikk ullundertøy fra Kari Traa i gave, men det raknet første gang jeg bruke det. Tok kontakt med Kari Traa, men de nekter å godta reklamasjon siden jeg ikke har ordrenummer. Jeg får bare beskjed om at jeg må gå til den som gav meg gaven og få kvittering fra dem. Det er selvfølgelig ikke aktuelt! Håpløs ansvarsfraskriving. Styr unna. Dårlig kvalitet og ingen hjelp å få!
Sendte en retur til dem 15 april og har fortsatt ikke fått pengene på konto. Har vært i kontakt med dem og de sa de mottok returen 23 april, men nå en mnd senere har jeg ikke fått mail angående returen eller penger tilbake.
Elendig kundeservice!
I orienteringsbrev fra KariTraa som vedlagt ordre står det at jeg(kunde) må sende retur til adressen under , dvs en adresse i Norge, og at jeg må betale selv. Det står ingen ting om postens returlapp. Jeg gjør dette dagen etter varen er mottatt. Returskjema vedlegges i sendingen. Etter sending oppdager jeg at det er en returlapp som har lurt seg under bordet der jeg åpnet pakken. Da er min ordre sendt i retur. Tar mailkontakt med kundeservice og forklarer hvordan jeg har sendt ordren. Svaret er at kanskje returen muligens ikke blir regirstret, men at det kan gå bra. De har ikke gjort noe for å merke ordren som er ventet i retur fordi jeg får stadig spørsmål om å vurdere varen jeg har kjøpt, men ingen beskjed om motatt retur, som ble sendt 20.01.2020. Styr unna!
Dette er et dårlig firma. Ullundertøyer har så dårlig kvalitet, det rakner og går hull etter kort tid. Les alle klagene på Facebook. Kundeservicen er også helt i bånn. Jeg har ikke fått svar på mine to e mails. Jeg synes det er umoralsk å selge noe så dyrt som de VET ikke holder.