IKKE BRUK
Eiendom gjort enkelt
Bergen, Norge
IKKE BRUK!
De trekker penger ved innlogging og nekter å kansellere abonomentet
Enig med ene kommentaren tidligere her. Jeg hadde aldri meldt meg inn men siden jeg logget inn med Vipps så har de visstnok trukket penger av meg månedlig siden Juli i fjor. Jeg får fortsatt ikke kansellert så har anmeldt saken. Styr unna disse folka er tyver
God tjeneste men jeg fikk ikke kansellert prøve perioden jeg logget in med Google og når jeg prøver og logge in nå går det bare i loop. Får ikke kansellert og blir derfor trekt penger. Har kontaktet kundeservice den 11 aug nå er det 25 aug og enda ingen svar fra kundeservice. Håpløs kundeservice styr unna!
Jeg hadde tidligere gitt to stjerner, hvor jeg klagde på en dårlig opplevelse med kundeservice – ikke selve tjenesten. Først etter at jeg la ut anmeldelsen, ble jeg kontaktet av Proppy og tilbudt et gratis abonnement mot at jeg fjernet den – noe som er i strid med Trustpilots retningslinjer. I tillegg har de senere rapportert anmeldelsen min, trolig for å forsøke å få den fjernet på andre måter. Svært useriøst.
Dette selskapet sender spam. Har mottatt e-post sendt til min private adresse uten å være påmeldt. Det er heller ikke mulig å melde seg av.
Oppdatert 6.mai, etter svar fra Proppy:
Har aldri meldt meg på noe fra Proppy. Meningsløst å be meg melde meg av noe jeg aldri har meldt meg på.

Svar fra Proppy
Enkelt og greit. Gjør analyse av prospekter mye enkelere og raskere.
Fantastisk enkelt og lett forståelig verktøy. Ganske ny innen eiendom og kommer definitivt til å bruke dette mer.

Svar fra Proppy
Jeg bruker proppy.no nesten daglig, for å regne budsjetter for utleie. Funker helt utmerket 👍🏻
Ett fantastisk verktøy for oss som jobber med eiendom til dagen.
Kapitall gjør eiendomsberegning enkelt og effektivt. Intuitivt verktøy med nyttige funksjoner, perfekt for raske overslag.
Fantastisk verktøy for økonomisk oversikt rundt boligkjøpt. Bruker dette mye for å vurdere en boligflipp eller utleie.
Enkel å bruke da man henter all nødvendig informasjon fra Finn.no linken av objektet og tilfører informasjonen man ønsker.
Benyttet jevnlig verktøyene hos Kapitall.no for å vurdere forskjellige objekter til salgs før vi kjøpte vår første utleiebolig. Bare å lime inn linken fra Finn.no så spytter den ut hele budsjettet, kun behov for å justere et par individuelle poster - så, vipps! - eksportert rett til banken og godkjent full finansiering! Kommer garantert til å benytte Kapitall og Kapitall+ på jakt etter nye objekter i 2024! :)
Kapitall gir deg en ekstremt god økonomisk oversikt før ett kjøp av bolig, uansett om det er til flipp eller utleie. Den har vært en sentral brikke før jeg endte på hvilken bolig jeg ville kjøpe. Ikke bare gir den kortsiktig oversikt men også langsiktig tabeller av økonomien. Anbefales veldig!
Bruker kapitall.no for å finne mine nye prosjekter på Finn.no. Det hjelper meg med å finne hvilke eiendommer som er mest gunstig til utleie og er kjempe fornøyd med verktøyet. Har brukt det jevnlig nå i snart ett år og det anbefales på det sterkeste!!