Kamashop (Inactief sinds Dec 2022) Anmeldelser

TrustScore 2 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

OPLICHTERS Bestelling komt nooit aan Geen contactgegevens hebben ze NOOIT HIER BESTELLEN 4 september besteld,11 september niet binnen Geen communicatie Pure oplichting

Vurdert til 1 av 5 stjerner

2 setjes kamagra besteld bij kamagrabestellen.eu 26 okt jl. tot nu 17.12.2025 niets ontvangen . tig keer email bezwaar gemaakt en navraag gedaan. betaald is een belgisch banknummer van cortim inter... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kamagrgrashop Libent sp en J.Piasecki poolse namen om uw verichtingen te plaatsen opgepast het zijn oplichters en grote bedriegers doe het zeker niet. Reknr. Libent sp z.o.o.PL2810202313000030021090... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Informasjon om virksomheten

1. Apotek på nett

Skrevet av virksomheten

Wij zijn sinds 6 december 2022 niet meer actief en sinds deze datum kan er ook niet meer besteld worden.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

11 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Oplichting

Oplichting! Betaald en nooit iets ontvangen, reageren ook totaal niet op berichten via hun website.

8. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kamagarashop.nl is niet vertrowbar ik heb 08 jullie besteling gedaan en betald nog steeds niet krijgen dus niet bestelen.

Ik heb 08 jullie besteling gedaan en nog steeds niets gekrijgen vaker keer email gestuurd maar geen antwoord mijn 66 euro weg mij advice niet besteling doen bij kamagarashop.nl.besteling nummer 2474847.als ik mail stuuren hun reageren niet en mobile number is werk niet.zijn lugnaar

8. juli 2025

Oplichting

Nou, nu zeggen ze dat ze vanaf 2022 niet meer actief zijn maar dan hadden ze de site ook moeten verwijderen. Je kunt nog gewoon bestellen en betalen alleen je krijgt niets meer. Mooi echt oplichting, vieze honden, ik heb voor €157 aan Cobra erectie pillen besteld en betaald en gewoon geen reacties op de vele mails die ik gestuurd heb en een maand later nog steeds niets ontvangen natuurlijk. In de brand ermee dat soort mensen Mensen dus nooit meer iets bestellen hier want je geld komt ook niet meer terug.

10. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

11/6 besteld voor 118€ maar nooit niets…

11/6 besteld voor 118€ maar nooit niets ontvangen..mails gestuurd maar nooit antwoordt en dit is al de 2 de keer. Eerste keer zou het verstuurd zijn maar nooit aangekomen.
Echte oplichters, ik begrijp niet dat ze die sites niet gewoon van het net plukken.

11. juni 2025

Kamagrashop.nl…betaald maar niks ontvangen

Bestelling geplaatst bij Kamagrashop.nl en na 4 weken niets ontvangen...enkel een mailtje dat de betaling ontvangen is en het order verstuurd de dag erna... Oplichters dus weer... geen idee waar nog eerlijk Kamagra te bestellen...

4. juni 2025

Opgelicht

Opgelicht. Hier moet je echt niks bestellen! Geen antwoord als je email stuurt. Ik snap niet hoe kan zo een frauduleuze website bestaan

2. juni 2025

Opgelicht ..toch nog ontvangen op 3 juni

We hebben 22 mei pillen besteld voor 43,90 euro maar
niets ontvangen. wel een bericht dat de bestelling is verstuurd.
We zijn opgelicht.

Uiteindelijk hebben we de pillen op 3 juni toch nog ontvangen nadat we eerst een mail hebben gestuurd

22. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dit bedrijf is pure fraude

Dit bedrijf is pure fraude. 2 keer besteld , 2 keer melding dat bestelling er is en 2 keer niks. Je krijgt dan een kortingscode maar krijgt nooit je bestelling. Wij gaan hier verder mee. Zijn het beu

10. mai 2025

Oplichter

Bij deze... besteld bij deze shop. Maar bij post nl nooit een pakket op mijn adres verstuurd vreemd dat er beweert word door meneer Andre . Dat er wel verstuurd is. Post nl wint er niks bij te liegen..... deze man is een oplichter.. maar een bankrekening kan wel getraceerd worden , spaanse rekeningnummer.. diien klacht in met een groep, dan word deze wel behandeld en gevolg aan gegeven..
Besteld u voor minder dan € 100,- en

wilt u toch uw bestelling aangetekend ontvangen? Rekenen wij hier een kleine vergoeding voor van €6,95. Helaas wordt er teveel misbruik gemaakt dat enveloppen "niet aankomen". Daarom zijn wij genoodzaakt hiervoor een kleine vergoeding te vragen

30. april 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv