3,2

Middels

Fraråder å bestille fra Kalma!!!

Jeg bestilte Sophisticate Spisebord fra Kalma 21/12-23, jeg visste dog at det var lengre leveringstid da det var i juletiden. Jeg sendte ny mail 10/01-24 for å høre om de hadde noe estimert tid for når bordet ville bli sendt ut, og fikk da mail om at det dessverre var litt usikkert fordi de akkurat fant ut at dette bordet hadde en produksjonsfeil på basen, og de ventet derfor på nye baser fra leverandøren dems. De har ikke fått noe informasjon om når de kan forvente dette, men de håpet selvfølgelig at det kom fortløpende.. Jeg har da ventet på dette bordet, og måtte selv sende mail for å høre hvordan det lå an for å få denne informasjonen. Det var ingen problem å utsette betalingsfristen fra klarna.
Neste mail jeg fikk fra de var 26/01 «Bordet ditt er klar for utlevering! Vi ønsker derfor å avklare leveringen. Dette er valgmulighetene:
Sende ut Mandag 29.01:
Velg leveringsdag: Torsdag & Fredag uke 5
Schenker vil (på valgt dag) ta kontakt for å informere om at leveransen er på vei.
Om ingen av disse alternativene skulle passe, må vi også vite dette! Og om ønskelig kan bordet stå litt på lager hos oss.
Håper å høre fra deg snart! Ha en fortsatt fin dag videre!» Jeg svarte minutter etter jeg fikk mailen. Jeg sendte en ny mail om å få utsatt betalingsfristen igjen, men betalingen gikk igjennom før ny frist ble satt, så varen ble betalt. Etter dette har det vært helt tyst. Jeg fikk ikke bekreftelse på valgt dag eller noen videre mail, jeg ble ikke kontaktet av Schenker som de påstod, og fikk heller ikke bordet levert på døra på bestilt dag. Ikke har de svart på de utallige mailene jeg har sendt i ettertid, de tar ikke telefonen verken på kundeservice eller lager. De har ikke sporingsnummer, fikk kun beskjed om at Schenker skulle ta kontakt på valgte dag, og det var det. Jeg kan forstå at bedrifter kan ha travle dager, men når all kontakt oppløses etter at en vare er betalt.. det er ikke greit! Er i kontakt med klarna, og håper de klarer å rydde opp.

Jeg kommer ikke til å handle fra Kalma igjen, og fraråder alle å bestille noe fra de over nett.

26. januar 2024

SPORLØST FORSVUNNET SOFA?

Vi har kjøpt en fin sofa til en utrolig god pris (TROR vi!).

Min samboer og jeg kjøpte en utstillingsmodell 26/1 usett ved å overføre sum for sofa til Kalma Bogstadveien, etter god hjelp og dialog med en av de ansatte på sms og pr tlf.

Sofaen skulle blitt sendt til Bergen, men etter vi betalte for sofa er de umulig å få tak i. Vi har forsøkt å kontakte både butikker, hovedlager, og kundeservice utallige ganger på tlf, uten svar. Vi har forsøkt å kontakte ekspeditør fra bogstadveien som hjalp oss med kjøpet både pr sms og tlf, men etter kjøpssummen ble overført har hun sluttet å svare oss.

Anser dette som utrolig dårlig service, da vi står nå uten sofa og får ikke tak i Kalma på noen som helst måte.

26. januar 2024

Anbefales!

Kjøpte et Sophisticate spisebord i eik. Kjempeflott og solid bord som kom under 2(!) døgn etter vi bestilte. Super kundeservice og flott nettbutikk. Anbefales!

31. mai 2023

Flott bord

Kjøpte et kjempeflott bord, men dessverre var det lang leveringstid. Bordet kom 3 uker senere enn det stod det skulle og jeg fikk ingen informasjon underveis.

19. mai 2023

Elsker denne butikken

Elsker denne butikken, så utrolig mye fint og god kvalitet. Har en venninne som kom helt fra Bergen til Oslo for å få være med å handle her, for hun er også helt frelst :))

7. september 2022