Voor 2e keer wat besteld. Wordt meteen geleverd. Jammer dat er een nalevering was die de volgende dag geleverd werd. Had in één keer geleverd kunnen worden. Nu 2 pakketjes ontvangen, maar geen verzen... Vis mer

In de avond mijn bestelling verzonden en de dag erna was het pakketje al bezorgd. Wat een super snelle levering van een geweldig product. In de toekomst zal ik zeker weer bij kabooo mijn bestelling... Vis mer

Zeer snelle en correcte levering. Stukken goedkoper dan in de winkel. Als ik een 'minpuntje' moet noemen: bij bestelling is er geen mogelijkheid om vooraf aan te geven om de spullen bij een ophaalpun... Vis mer

Netjes, goede en duidelijke omschrijvingen van levertijden, en producten. Verbeterpunt als mogelijk is: Niet alleen zoeken naar de omschrijvingstermen van het product, maar ook naar wat t doet vo... Vis mer

1. Velværesenter
  2. Butikk med hårprodukter

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Wij staan bekend om onze uitstekende service en snelle leveringen. Ook voor alle extra benodigdheden bent u hier aan het juiste adres. Door rechtstreeks in te kopen bij de fabrikant kan Kabooo.nl dagelijks veel artikelen uit voorraad leveren. Deze rechtstreekse benadering bespaart naast tijd ook geld, wat u terugziet in onze vaste lage prijzen.

4,8

Enestående

1k anmeldelser

Alles bestens

Alles bestens: prompte Lieferung, Verfügbarkeit der Ware, Kundenservice, Qualität der Produkte. Absolut empfehlenswert.

9. august 2018

Misleidende site, niet adequaat afgehandeld door klantenservice

Ik kocht bij deze online winkel een heerlijke shampoo en conditioner (Wella Fusion) in de veronderstelling dat ik goedkoper uit was dan bij andere aanbieders. De website is echter misleidend. In tegenstelling tot een andere Wella-lijn (Brilliance) waar uitdrukkelijk vermeld staat dat deze zonder pomp geleverd worden, staat dat bij Wella Fusion producten niet. Hierdoor nam ik aan dat het mét pomp was. Dit is dus niet het geval. De pomp dien je er dus nog zelf bij te bestellen (overigens moeilijk te vinden met de navigatie op de site). Na een telefoontje kreeg ik een kortingscode voor gratis verzenden, zodat ik de pompen alsnog kon kopen, maar helaas geen goedmakertje voor het ongemak en de misleidende informatie. Ik had het op zijn plaats gevonden als deze gratis of met een leuke korting nageleverd zouden zijn. Zo houd je tevreden klanten, toch? De shampoo en conditioner lijken dus voordeliger dan ze zijn: de pomp komt er dus gewoon nog bij. Koop je de pomp als deze niet in de aanbieding is, dan ben je duurder uit dan bij andere aanbieders.

De misleiding en de manier waarop het is 'opgelost' maken dat ik andere kopers wil behoeden. Bij de productreviews op de website heb ik een commentaar achter gelaten, maar de website behoudt zich het recht het niet te plaatsen als het niet specifiek over het product gaat. Ik denk daarom dat mijn review niet geplaatst gaat worden.

30. november 2017

Trusted!

Fast delivery, good price, and fast working customer service, loved it!

9. august 2017

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering. Stukken goedkoper dan in de winkel.
Als ik een 'minpuntje' moet noemen: bij bestelling is er geen mogelijkheid om vooraf aan te geven om de spullen bij een ophaalpunt in de buurt af te halen.

20. april 2017

Verkeerde producten geleverd

Verkeerde producten geleverd. Bestelde producten niet meer leverbaar. Dit werd na telefonisch contact bevestigd. Tot 2x toe moeten mailen voor retourticket , want om nu ook nog retourverzendkosten voor verkeerde levering te betalen is absurd. Retouretiket uiteindelijk ontvangen, en foutief geleverde producten geretorneerd, maar nog steeds geen geld terug ontvangen ondanks toezegging. Kortom, ik ben vooralsnog 44,25 armer en heb geen producten ontvangen.

19. april 2017

Optie niet thuisbezorgen

Keuze om het pakket niet thuis te laten bezorgen zou een mooie bijkomstigheid zijn. Nu worden mijn buren ermee lastig gevallen en dat heb ik liever niet.

18. april 2017