Kaasmagazijn.nlAnmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het is een bijzonder fijn en betrouwbaar bedrijf.ik bestel online de prijs is vergeleken met bv de markt nog lager. Bestellingen worden in zeer goede orde ontvangen je kunt aangeven dat je bv platt... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meermaals besteld. Komt altijd netjes en heelhuids aan. Voldoende kaas papier erbij. Mooi verpakt. Gewoon super! Afgelopen keer zelfs een gratis dip gekregen. Gewoon goed! Kaas is ook van perfecte kwa... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onlangs kwam ik als vrachtwagenchauffeur verpakkingsmateriaal leveren bij Kaasmagazijn.nl zag er netjes en verzorgd uit. Ruime keuze aanwezig. Gelijk maar een lekker stuk kaas meegenomen voor thuis. W... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ein richtig guter junger Gouda im Rad. Schnelle Lieferung (NL-DE am dritten Tag erhalten) in ausreichender Verpackung. Auch der Sonderwunsch nach Wachspapier für das Verpacken von Geschenken wurde er... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Ostebutikk
  2. Matlevering på nett

Skrevet av virksomheten

Bij Kaasmagazijn.nl draait alles om echte smaak. We zijn geen dozenschuivers, maar kaaskenners met een missie: alleen kazen aanbieden waar we zélf enthousiast van worden. Elk stuk kaas dat je bij ons bestelt, is met zorg geselecteerd, geproefd en goedgekeurd. Niets komt zomaar ons magazijn in. Ons assortiment is overzichtelijk, maar doordacht. Van jonge, romige Goudse tot stevige boerenkaas met karakter. Van bekende klassiekers tot bijzondere ontdekkingen voor de liefhebber. We geloven dat kwaliteit geen luxeproduct hoeft te zijn. Daarom combineren we ambachtelijke kwaliteit met vriendelijke prijzen, zodat goede kaas voor iedereen toegankelijk blijft. We houden het graag persoonlijk. Onze klanten zijn geen ordernummers, maar vaste gezichten. We pakken elke bestelling met aandacht in en staan klaar als er vragen zijn. Net als op de markt, alleen dan online. Heb je genoten? Laat het horen. Deel het met anderen. Toch iets niet naar wens? Laat het ons weten. We lossen het op, zoals het hoort.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

83 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Opbouwend kritiek...

Wij hebben hier regelmatig bestellingen geplaatst. De producten zijn prijzig, maar tot nu toe waren wij altijd zeer tevreden.
Bij onze laatste bestelling ging het echter mis.

Het betrof 3 kg boerenkaas. De levering verliep netjes en de kaas werd bij binnenkomst direct in een schone ruimte in drie stukken gesneden en goed gevacumeerd.
Toen ik de kaas later uit de vacuümverpakking haalde, rook deze echter sterk en onaangenaam, met een geur die dicht in de buurt kwam van geitenkaas.

Wat mij daarnaast vaker was opgevallen, is dat bij deze romige kaassoort het afsnijden van plakken vaak resulteerde in gebroken plakken. Ook de smaak viel deze keer tegen: op brood werd de kaas niet meer gegeten.
Bij het serveren van blokjes bij de borrel kreeg ik dezelfde reactie van meerdere mensen; de kaas smaakte niet goed en is uiteindelijk weggegooid.

Ik heb hierover contact opgenomen met Kaasmagazijn om mijn ervaring te delen. De medewerker reageerde direct defensief en kwam aanvankelijk niet met een oplossing.
Ik heb aangeboden om ruim een kilo kaas, die nog netjes gevacumeerd was, terug te sturen zodat deze getest of geproefd kon worden, maar hier stond hij niet voor open. De reactie was dat hij zelf niets aan de kaas op de plank merkte, met daarbij de opmerking dat niet vast te stellen was of mijn 3 kg daar vandaan kwam.

Natuurlijk begrijp ik dat het om een ambachtelijk product gaat, maar ook daarbij kan een keer iets misgaan. Dat inzicht leek helaas te ontbreken.
Op de vraag of ik een foto had, heb ik aangegeven dat een foto weinig zegt over geur of smaak. In het midden van de kaas zat bovendien een stuk ongerijpte kaas, dat ik heb weggesneden; hier heb ik geen foto van gemaakt.

Als tegemoetkoming werd voorgesteld om een pond kaas gratis toe te sturen. Dat staat echter in geen verhouding tot een aankoop van 3 kg.

Het gesprek verliep moeizaam; mijn man was hier ook getuige van.

Wij vinden dit erg jammer. Kritiek werd niet gezien als opbouwend en daarom hebben wij besloten hier in de toekomst geen bestellingen meer te plaatsen.

26. desember 2025

Zalig

Weer bij kaasmagazijn besteld en oooooo wat zijn de kazen lekker en vlot geleverd
Als verrassing was er een stukje extra belegen bijgeleverd.
Dank hiervoor👍

11. desember 2025

Kwaliteit

Kwaliteit, vlugge levering, lekkere producten, niets op aan te merken.

18. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv