Ich habe schon mehrere Bestellungen aufgegeben und war immer super zufrieden. Der käse ist köstlich - und das zu einem guten Preis. Lieferung erfolgte ebenfalls zeitnah. Leider habe ich bei meiner let... Vis mer
Keurig geleverd volgens het afgesproken tijdsslot. Goed verpakt. Zelfs een welkomskadootje toegevoegd. Een overheerlijke kaas. Schappelijk geprijsd. Niets negatiefs te melden. Dank!
Allereerst was het bij ons echt weer eens ouderwets genieten van vooral de oude kaas. Brokkelkaas is hier in Oostenrijk niet te krijgen. Alle soorten waren echt lekker. De wijze waarop de bestelling a... Vis mer
Wij bestellen al langere tijd bij Kaasdok.nl en zijn zeer tevreden! De prijzen zijn altijd scherp en de leveringen gaan snel en betrouwbaar. Wat het extra bijzonder maakt, is dat er in elk pakket ee... Vis mer
Kaasdok.nl is uw vertrouwde Online Kaasboer. Onze prijzen zijn heel interessant, onze kwaliteit als vanouds. Van boeren en boerderijkaas en Goudse kazen die iedereen kent, tot 35+ kazen en buitenlandse kazen. Zoekt u een schapenkaas of geitekaas? Die hebben we ook! Voor een aantal leuke kaaspakketten kunt u ook bij ons terecht. We verpakken al onze gesneden kazen vacuüm en vers van het mes. We hebben een ruime voorraad Friesblond, een van onze meest populaire kaassoorten. Benieuwd geworden wat wij nog meer in huis hebben? Ontdek het op kaasdok.nl.
Rietveld 62, 3443 XD, Woerden, Nederland
- 06-18493349
- klantenservice@kaasdok.nl
- kaasdok.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Zeer goed verpakt en heel snel…
Zeer goed verpakt en heel snel geleverd. Alles prima gegaan.
Alles wordt snel en goed afgehandeld
Alles wordt snel en goed afgehandeld, en natuurlijk lekkere kaas, goed verpakt!
Mmm lekker die kaas van KaasDok
Mooie en duidelijke site met lekkere kaas producten Mmm lekker die kaas van KaasDok

Svar fra Kaasdok.nl
Heerlijke kaas, goede prijs, snel geleverdd
Heerlijke kaas, goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering
Zeer aanbevolen!
De kaas is van uitsteknde kwaliteit en wordt zeer spoedig geleverd.
Het is bovendien steeds 10% extra kaas in der sending. Lekker en goed en.... Voordelig!!!

De kaas is heerlijk
De kaas is heerlijk, wat heel belangrijk is. Maar de klantvriendelijkheid en verzendmogelijkheden zijn perfect. Al vele jaren bestellen wij hier en blijven dit graag doen. De prijs/kwaliteit is top.

Svar fra Kaasdok.nl
Nou ten eerste heerlijke kaas
Nou ten eerste heerlijke kaas. Veel keuze. Goede side en goede afhandeling.
"Gewoon goed"
Zeer correcte levering prima verpakt, kaas wordt vacuüm geleverd "gewoon goed" verder groot assortiment kazen van een prima kwaliteit een aanrader!!!!!!!!!!
Zeer Tevreden over het product maar ook…
Zeer Tevreden over het product maar ook de levering. Geseald dus ook lang houdbaar.
Heerlijke kaas en perfekte service
Online besteld,snel bezorgd,mooi vacuüm verpakt en kaaspapier voor het zelf bewaren en ja de heerlijkste kaas en daar gaat het om natuurlijk dus voor mij een meer dan prima bedrijf
Een kilo oude kaas is heerlijk …
Een kilo oude kaas is heerlijk en redelijk snijden met de kaasschaaf voor herhaling vatbaar 👍