Jwsamples Anmeldelser

1. Parfymeri
  2. Leverandør av kosmetikk og parfyme

JW Samples is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in parfumsamples van populaire Arabische, designer- en nicheparfums. Het idee achter JW Samples is simpel: een parfum eerst rustig kunnen uitproberen voordat je veel geld uitgeeft aan een volledige fles. In het assortiment vind je onder andere parfums van merken zoals Rasasi, Armaf, Lattafa, Afnan, French Avenue, Yves Saint Laurent, Dior en verschillende andere bekende parfumhuizen. Vooral op het gebied van Arabische parfums probeer ik een breed en regelmatig wisselend assortiment aan te bieden, van populaire bestsellers tot geuren die wat minder makkelijk als sample verkrijgbaar zijn. JW Samples is ontstaan vanuit mijn eigen interesse in parfum. Ik merkte dat het vaak lastig of relatief duur is om een parfum eerst in een kleine hoeveelheid te proberen. Daarom probeer ik samples betaalbaar en laagdrempelig aan te bieden, met persoonlijke service en eerlijke informatie over de geuren. Heb je een vraag over een bestelling, twijfel je tussen verschillende parfums of zoek je een geur die aansluit bij iets wat je al lekker vindt? Dan denk ik graag persoonlijk met je mee. JW Samples is een onafhankelijke verkoper van parfumsamples en is niet verbonden aan of officieel vertegenwoordiger van de genoemde parfummerken.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Fijne verkoper

Fijne en vriendelijke verkoper. Mooie collectie parfumsamples voor een goeie prijs, goed advise en snelle verzending. Daarnaast ook altijd leuk contact!

24. august 2026

Fijne en geduldige verkoper

Fijne verkoper. Denk mee met welke luchtjes je mogelijk ook lekker zou vinden. Hij gaat na welke geurnoten je fijn vind en welke absoluut niet. Naar aanleiding hiervan raadt hij je samples aan. Scheelt dat het een mede geurliefhebber is en de tijd neemt voor je. Geen oordeel als je een note walgelijk vind.

22. august 2026
Logoen til Jwsamples

Svar fra Jwsamples

Hey Rawish,

Bedankt voor de mooie woorden, dat waardeer ik enorm erg! Hopelijk hebben we samen de juiste frisse zomersamples uitgekozen. Graag tot de volgende keer!

Met vriendelijke groeten,
Jelmer van JW Samples

Hele fijne verkoper

Hele fijne verkoper! Staat altijd klaar voor vragen, reageert snel en de samples worden ook snel verzonden. Zeker een aanrader!

15. august 2026
Logoen til Jwsamples

Svar fra Jwsamples

Hoi Dylan,

Bedankt voor je mooie review! Ik vond het ook erg prettig om contact met je te hebben en ik hoop dat de samples bevallen!

Met vriendelijke groet & hopelijk tot de volgende keer,
Jelmer van JW Samples