Juwels by Jules Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god service. Jeg var ude i sidste øjeblik og skulle købe guldkæde til barnedåb. Julwels var noget billigere end konkurenterne. Jeg ringer og kommer i kontakt med Julie som vejleder, tjekker lag... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg købte et sølvarmbånd, og selvom kvaliteten ikke levede op til mine forventninger, var deres kundeservice helt i top. Jeg kontaktede dem, hvor de reagerede hurtigt og effektivt trods, at det va... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har simpelthen fået verdens BEDSTE service fra Juwels! Jeg bestilte et vedhæng i fredags, får hurtigt efter besked om at det desværre var i restordre - men allerede i dag mandag har Juwels fremska... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Har bestilt en guldkæde som kom 2 dage efter. Nemt og hurtigt og ganske fine priser. Det er dog umuligt at ringe til dem. Lægger en besked, de vender ikke tilbage. Havde lige et spørgsmål jeg gerne vi... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Smykkeforretning
  2. Butikk for motetilbehør

Skrevet av virksomheten

Webshop der sælger smykker i guld og sølv fra populære mærker som Sif Jakobs, Enamel Copenhagen, Nuni Copenhagen, Carré Jewellery, Ro Copenhagen, IX Studios og mange andre.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

9 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god oplevelse, og super flotte smykker!

Dejlig nemt at handle hos jer. Jeg fandt lige hvad jeg ledte efter 😀
God dag til jer

4. februar 2022

Svar fra Juwels by Jules

Hej Patrick! Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en god anmeldelse af vores webshop. Håber hun er glad for det fine armbånd 😊

Julie | juwels.dk

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service og smukke smykker

Fantastisk service og smukke smykker! Kan stærkt anbefales :)

30. januar 2022

Kære Cecilia!

Mange tak for din gode anmeldelse og de 5 stjerner! Det betyder meget for os 😊 Håber du kigger ind på juwels.dk en anden gang!

Super sød kundeservice

Super sød kundeservice, hurtig levering, jeg kommer helt sikkert tilbage ❤️

16. januar 2022

Kære Jennifer,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive en god anmeldelse! Det betyder meget ❤️ 😊

Julie | juwels.dk

Vurdert til 4 av 5 stjerner

10. januar 2022

Svar fra Juwels by Jules

Tusind tak for den gode anmeldelse! Vi gør hvad vi kan for at få pakkerne hurtigt afsted herfra 😊 Håber du kigger forbi hjemmesiden en anden gang!

Super god service

Super god service. Ønskede gaveindpakning så flot 👍 og en hurtig afsending fra Juwels by Jules.

10. januar 2022

Kære Lizette,
Mange tak for de 5 stjerner! Dejligt at du kunne lide vores gaveindpakning også - vi gør os altid umage med at pakke smykkerne fint ind 😊
Håber vi "ses" igen en anden gang!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk flot service ..

Fantastisk flot service ... og gode priser. Det er første, men absolut IKKE sidste gang jeg handler her 👌👌👌

3. januar 2022

Kære Pia,

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at skrive en god anmeldelse! Det er vi virkelig glade for 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering! Super service.

2. januar 2022

Kære Simone,

Mange tak for de 5 stjerner! Det betyder meget for os. Du er altid velkommen en anden gang 😊

Rigtige god service

3. desember 2021

Hej Simon!

Mange tak for de 5 stjerner - det betyder meget for os at vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os.

Vi håber du kigger forbi juwels.dk en anden gang 😊

Julie

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super hurtig levering og lækker…

Super hurtig levering og lækker indpakning super dejligt at åbne sådan en pakke :-)

24. november 2021

Hej Per-Ole!

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi håber du bliver glad for dit køb og “besøger” os igen på Juwels.dk 😊

Super fin service

Super fin service. Flot indpakning. Hurtig levering.

14. november 2021

Svar fra Juwels by Jules

Mange tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Vi håber du er glad for dit køb og kigger forbi en anden gang 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En rigtig god og positiv oplevelse

En rigtig god og positiv oplevelse. Dejlig nemt at komme i kontakt med Juwels. Hvis man ikke lige kommer igennem, ringer de hurtigt tilbage.
Jeg fik tilmed tilbudt at få min vare bragt, da vi boede i samme by. Hvilken service☺️👏👍☀️.

3. november 2021

Svar fra Juwels by Jules

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive den fine anmeldelse! Det betyder meget og vi er rigtig glade for at du havde en god oplevelse 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lige som det skal være :)

Hurtig forsendelse, retvisende produktbeskrivelse og god personlig service i forbindelse med indpakning af gave. Hustruen er glad, så det er en klar anbefaling herfra!

2. august 2021

Hej Johan!

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Vi er rigtig glade for rosen og de 5 stjerner! Du er altid velkommen til at kigge forbi en anden gang 😊

Smukt udvalg

Smukt udvalg, fantastisk service og gode tilbud, kan virkelig anbefales ✨

17. juli 2021

Svar fra Juwels by Jules

Mange tak for din flotte anmeldelse ❤️👌🏼

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fik den bedste service hos Juwels by…

Fik den bedste service hos Juwels by Jules, kan varmt anbefale at bruge denne site !!!

21. juni 2021

Svar fra Juwels by Jules

Kære Lizette! Mange tak for den fine anmeldelse 🤩 Positive tilbagemeldinger fra vores kunder betyder så meget - tusind tak!

Julie | Juwels.dk

Meget tilfreds.

Hurtig levering. God service og smil på læben ved at åbne pakken med en personlig hilsen.

17. april 2021

Kære Sine! Mange tak for den gode anmeldelse ✨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget hurtig levering, flot indpakket og med en sød hilsen. Vil helt sikkert handle her igen.

13. mars 2021

Kære Jeanette! Tusind tak for din anmeldelse 🌸 Vi glæder os til næste gang ☺️

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv