Juuls Køreskole Anmeldelser

4,9

For det første, virkelig gode og søde kørelærere og teorilærere. Gode teorimoduler, og massere af dem, så det passede med mit skema. Lærte rigtig meget, og følte at jeg rykkede mig fremad hurtigt. Eks... Vis mer

Jeg har for nyligt fået mit kørekort igennem Juuls køreskole. Jeg havde en fantastisk kørelære, Nicoline. Som fik mig rigtig godt igennem. Jeg var meget glad for hele forløbet, de er meget pro... Vis mer

Mega god køreskole som jeg godt kan anbefale. Dejligt med god fleksibilitet ift teori Kan også anbefale min kørelærer wali, han er megagod og god til at lære fra sig

Havde en rigtig god oplevelse som elev hos juuls køreskole. Dejligt fleksibelt med teoritimer og super god undervisning. Jeg var så heldig at have Nicoline som kørelærer. Hun var både sød og tålmodig... Vis mer

1. Utdanning og opplæring

Kørekort til Personbil, Motorcykel & Trailer

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

110 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bedste køreskole i Roskilde

Jeg har taget kørekort på Juuls Køreskole, og jeg er rigtig tilfreds med det hele. Det var meget fleksibelt især teorien var fleksibilitet. Jeg kan varmt anbefale Juuls Køreskole.

18. februar 2026

En skøn køreskole

En skøn køreskole! Min kørelære Wali var enormt dygtig til at undervise og gøre mig tryg under egen kørsel.
Kan stærkt anbefales!!

9. februar 2026

Jeg er lige Per dags dato bestået mit…

Jeg er lige Per dags dato bestået mit kørekort med kørelæreren wali. Wali har været forstående og fleksibel. Og han har altid været en fornøjelse og køre med. og kommet med god feedback. Så derfor anbefaler jeg Juuls køreskole!

3. februar 2026

God køreskole

Mega god køreskole jeg hyggede mig meget med min søde kørelærer Nicoline og jeg lærte meget af hende

26. januar 2026

Fantasktisk Køreskole

Fantasktisk Køreskole, fik kørekortet i første hug uden nogen problemer. Alt gik godt og min kørelærer Nicoline var super sød
Hilsner Holgdf

12. januar 2026

It was a long journey but it was worth…

It was a long journey but it was worth it the teachers are knowledgeable and if you are honest about your problems, they will try their best to explain them. I thank Wali for his patience and I thank Jacob for his tolerance

21. januar 2026

Kan godt anbefale Juuls Køreskole til andre

Super fed oplevelse med denne køreskole, vil helt klart anbefale den til andre. Skolen er god til at gøre ens teori og køretime struktureret, og overskueligt. Skolen er god til at tage hensyn til elever som f.eks. går i gymnasiet eller andet. Kørelærerne er altid super flinke og åbne over for spørgsmål, som endte ud i at efter mit forløb med Nicoline som kørelære var jeg fuldt klar på den sidste køreprøve
Hvis jeg ender med et Motercykel kørekort ved jeg hvor det skal tages :)

14. januar 2026

Super god køreskole

Super god køreskole. Mit køreforløb med Niels Kristensen som kørelære var rigtigt godt. På Juuls køreskole får man ikke et indtryk af, at det er en skole som er ude på, at suge penge ud af eleven. Man kan mærke deres engagement for, at eleven får den bedste oplevelse som muligt. Fleksible tider og søde køreundervisere.

20. januar 2026