Juuls Køreskole Anmeldelser

4,9

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Juuls køreskole. Min kørelærer Niels Kristensen var helt fantastisk og rigtig sød, selv når man havde lidt svært ved tingene. Jeg vil varmt anbefale denne køresko... Vis mer

Juuls køreskole er rigtig god. Jeg har haft en virkelig god oplevelse hele forløbet, med meget fleksible teori og køretimer. Jeg havde en rigtig god kørelærer Nicoline. Hun er super sød og nem at sn... Vis mer

For det første, virkelig gode og søde kørelærere og teorilærere. Gode teorimoduler, og massere af dem, så det passede med mit skema. Lærte rigtig meget, og følte at jeg rykkede mig fremad hurtigt. Eks... Vis mer

Jeg har for nyligt fået mit kørekort igennem Juuls køreskole. Jeg havde en fantastisk kørelære, Nicoline. Som fik mig rigtig godt igennem. Jeg var meget glad for hele forløbet, de er meget pro... Vis mer

1. Utdanning og opplæring

Kørekort til Personbil, Motorcykel & Trailer

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

103 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Udmærket køreskole

Udmærket køreskole, bestod teori og den praktiske køreprøve i første forsøg med et forløb der var tilpasset mine behov. Kørelærer Lars Hvidberg er rolig og god til at lære fra sig.

8. oktober 2024

God køreskole

Jeg har haft den bedste tid på denne køreskole, Lars har været den bedste kørelære.
De er forstående og støttende ❤️

15. oktober 2024

Virkelig gode lærere!

Jeg har for nyligt taget kørekort på Juuls og haft Lars Hvidberg som kørelærer. Jeg var vildt bange for at skulle køre i bil i starten, men det har været en virkelig god oplevelse. Lærerne er virkelig søde, og gode til at arbejde med én når man laver fejl. Jeg er SÅ glad for at have valgt Juuls som min køreskole. Det kan klart anbefales.

24. september 2024

God oplevelse

Jeg kom fra en anden køreskole hvor jeg havde dårlige oplevelser, og efter at have skiftet til Juuls køreskole, blev jeg langt mere tryg i trafikken. Jeg oplevede at min kørelære Allan var tålmodig og nede på jorden, hvilket gjorde det til en god oplevelse. Der var fleksibilitet til at køre når det passede til min hverdag, hvilket jeg også ser som et kæmpe plus. Det eneste jeg var frustreret over, var at det var lidt svært at få fat på køreskolen over telefon inden forløb.

12. september 2024

Bestod min køreprøve i første forsøg…

Bestod min køreprøve i første forsøg takket være Wali, som sætter sig ind i at udvikle unge, fra at være helt nervøse foran rettet til at være en dygtig billigst. Mit forløb var helt fleksibelt og kunne selv vælge teori og køretimer alt efter hvad der passede med en. Synes selv at Wali var god til at forklare og lærer en hvordan man skulle køre bil og være en god trafikant.
Kan helt klart anbefale Wali, til dig der gerne vil starte på at tage kørekort.

29. april 2024

Er netop bestået trailer køreprøve…

Er netop bestået trailer køreprøve idag.
Tak til David for godt, seriøst og sjovt trailer kørekort. Det var egentlig fedt at få genopfrisket lidt teori, og lidt praktisk kørsel med trailer så man blev klogere på reglerne omkring dette. David havde været så smart at bestille køreprøve tid, inden sommerferien, så jeg hurtigt kunne komme til køreprøve efter de sagkyndiges sommerferie. Og så er David en rar og dygtig person. Bestemt anbefaling herfra.

13. august 2024

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole.
Jeg havde Wali og han var super dygtig og forklarede alt til man forstod det. Han gjorde han alt hvad han kunne for at man bestod. Generelt ikke en finger at sætte på noget.

13. august 2024

Kæmpe anbefaling herfra!

Mine varmeste anbefalinger til Juul's køreskole, og i særdeleshed til Lars, der udmærker sig ved at være den mest tålmodige, jordnære og venlige kørelærer.
Jeg tror ikke, at man finder en, der brænder mere for faget og som formår at tilrettelægge lektioner der tilgodeser den enkelte elevs behov (og udfordringer), som Lars gør.
Tak for et super godt forløb, og for kørekortet :-)

13. juli 2024

Kan varmt anbefale juuls køreskole.Fik…

Kan varmt anbefale juuls køreskole.Fik MC kort med Niels som meget ansvarlig og hjælpsom kørelære. Den mest behagelig og fantastisk oplevelse. Har prøvet anden køreskole som ikke gik. Så 100%juuls køreskole med Niels som MC lærer.👍

2. juli 2024

Jeg kan varmt anbefale Nicoline som kørelærer!

Jeg havde en fantastisk oplevelse med min kørelærer, Nicoline. Hun var utrolig tålmodig og forstod virkelig at forklare tingene klart og tydeligt. Hendes undervisningsmetoder var meget effektive, og hun skabte altid en afslappet og støttende atmosfære under køretimerne. Jeg følte mig virkelig tryg og godt rustet til at bestå min køreprøve takket være hendes hjælp. Jeg kan varmt anbefale Nicoline som kørelærer.

5. juni 2024

Min oplevelse af Juuls

Jeg har fået kørekort, hos Juuls, min kørelærer Lars, var rigtig god og hjælpsom, og han gav mig tid til at lære de ting jeg skulle. Han var klar og tydelig med hans sprog, og var bare 10/10. Jeg anbefaler stærkt Juuls køreskole og Lars som kørelærer😄

12. juni 2024

Kan varmt anbefale Juuls

Kan varmt anbefale Juuls
Jeg kan varmt anbefale Juuls køreskole. Min kørelærer i forløbet var Nicoline, som gjorde oplevelsen meget bedre. Hun var super god til at lære fra sig, og jeg bestod både teori- og køreprøve i første hug.

31. mai 2024