JustInCase Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kanonbra kundservice, kunde varit lite snabbare men det är ju sommartider än så länge. Blev uppringd av VDn som hjälpte med problemet. Rekommenderas varmt. Bra pris & enkla villkor! //Xavier

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bra och tydlig kommunikation under semestertider, personlig kontakt och vi hoppas kunna fortsätta att samarbete med er, vi har endast varit kunder i en månad så jag får be om att återkomma med en mer... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Väldigt smidig upplevelse från början till slut. Det var enkelt att jämföra och teckna försäkring, villkoren var tydliga och kundservicen svarade snabbt och professionellt på mina frågor. Känns tryggt... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Skickade email för att fråga om min sambo som är EU medlem men inte svensk medborgare kan skaffa livförsäkring och det kan man om man är folkbokförd min 2 år i Norden. Känns tryggt att veta att min s... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Forsikringsselskap
  2. Livsforsikringsselskap

Skrevet av virksomheten

Välkommen till JustInCase -specialist på livförsäkring!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

83 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bra och snabb service

Bra och snabb service

15. oktober 2024

Svar fra JustInCase

Vi blir så glada när våra kunder upplever det du upplevt så starkt att de ger oss 5 stjärnor i betyg! Det betyder att vi gör något rätt i vår strävan att förenkla för alla att skaffa sig en grym livförsäkring. Det är ju tyvärr så att nästan hälften av Sveriges familjer inte skulle ha råd att bo kvar om en partner dör, vilket är en väldigt dålig situation.

Tack för omdömet och välkommen till JustInCase!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var väldigt smidigt att och enkelt…

Det var väldigt smidigt att och enkelt att registrera sig

9. oktober 2024

Hej Chris,

Det står i vår manual att det skall vara smidigt och enkelt för våra kunder att registrera sig😊 Så det är en fullständig fullträff för oss att läsa att det var exakt det du upplevde, samt 5 stjärnor!!!

Mycket välkommen till JustInCase!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Försäkrings agent ringde direkt när…

Försäkrings agent ringde direkt när beställningen genomfördes och justerar ärendet till bara en försäkrin när jag råkade beställa fyra stycken behöver bara en försäkring bra upplevelse

4. oktober 2024

Hej Patrik,

Det var jag som ringde dig, och jag vill igen passa på att säga att det var så trevligt att tala med dig! Och även om vi gärna ser att du har ett superskydd för din familj, så kanske 4 livförsäkringar var i överkant😂

Härligt att du uppskattade upplevelsen.
Varmt välkommen till JustInCase med 1 livförsäkring!

Snabbt och enkelt!

Snabbt och enkelt!

20. september 2024

Hej Peter,

Tack för det fina betyget och ditt omdöme!

Välkommen till JustInCase!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Enkelt att teckna försäkring lättläst…

Enkelt att teckna försäkring lättläst information

6. august 2024

Hej Tussen,

Det där du skriver är ljuvligt för oss på JustInCase att läsa - fantastiskt! Och vilket betyg sedan - TACK!

Stort välkommen till JustInCase!

Precis tecknat

Precis tecknat. Gick smidigt.

26. juli 2024

Hej Tony,

Mycket trevligt att läsa! Och tack för det fina omdömet!

Välkommen till JustInCase!

Jättebra

Jättebra och snabbt ordnat

28. juni 2024

Hej Kjell,

Vilken sammanfattning - toppbetyget OCH jättebra! Vi är jätteglada över att välkomna dig till JustInCase!

Snabbt och smidigt

28. juni 2024

Vivianne,

Du ger oss högsta betyg, samt två för oss väldigt viktiga egenskaper att leverera på - snabbt och smidigt. Vi kunde inte vara gladare över att få välkomna dig till JustInCase! 👏👏

Jättebra! Rekommenderas!

Lätta att teckna och utan att ta BMI i beaktande vilket är ett helt värdelöst sätt att mäta hälsa på.
Muskler väger mycket!

Känns bra att ha ett grundskydd för familjen nu när man köpt hus.

17. juni 2024

Hej Tobias!

Tack för ett otroligt fint betyg, det bästa! Väldigt kul att höra om att du hittat vårt populära och unika grundskydd utan hälsofrågor! Så kul att höra att det känns bra - som vi brukar säga; enklaste sättet att få en god nattsömn👌

Mycket välkommen till JustInCase!

Svarar snabbt vid frågor

Svarar snabbt vid frågor. Är tydliga

10. juni 2024

Hej Ramona,

Tack för superbetyget 🥰 Vi försöker vara så snabba och tydliga det bara går med svaren till våra kunder. Ni är väldigt viktiga för oss!

Ett varmt välkommen till JustInCase!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jag tycker om

Jag tycker om allt

20. mai 2024

Svar fra JustInCase

Det är verkligen kul att läsa att du gillar allt😊
Tack för ditt engagemang och välkommen till JustInCase!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Lätt och smidigt att teckna…

Lätt och smidigt att teckna försäkringen på nätet.

12. april 2024

Hej Robban!

Tack så mycket för din dina recension - den betyder mycket för oss. Välkommen till JustInCase!

Snabb och enkel.

11. mars 2024

Svar fra JustInCase

Full pott, vi lyfter på hatten för ditt betyg. Det glädjer oss oerhört att vi kan ordna ett enkelt sätt att försäkra sin familj.
Välkommen till JustInCase - nu kan du sova tryggt!

Snabb handläggning och en vettig premie

Snabb handläggning och en vettig premie

29. februar 2024

Svar fra JustInCase

Tack för utmärkt betyg!🥰 Vi blir mycket glada över dina fina ord. Dessutom blir vi glada över alla stjärnorna du öser över oss 🥇🥇🥇🥇🥇

Ha det bra och stort välkommen till Sveriges livförsäkringsspecialist.

Lätt att använda

Lätt att använda

4. mars 2024

Hej Gun Marie,

Ännu ett toppbetyg som vi tackar ödmjukast för! Snälla ord med😀

Ha det bra och stort välkommen till Sveriges livförsäkringsspecialist.

Tydliga och smidiga

27. februar 2024

Svar fra JustInCase

Att du tycker vi är tydliga, värmer massor!
Tack för 5(!) stjärnor!

Ha en mycket trevlig dag och stort välkommen till Sveriges livförsäkringsspecialist.

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv