JustInCase Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kanonbra kundservice, kunde varit lite snabbare men det är ju sommartider än så länge. Blev uppringd av VDn som hjälpte med problemet. Rekommenderas varmt. Bra pris & enkla villkor! //Xavier

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bra och tydlig kommunikation under semestertider, personlig kontakt och vi hoppas kunna fortsätta att samarbete med er, vi har endast varit kunder i en månad så jag får be om att återkomma med en mer... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Väldigt smidig upplevelse från början till slut. Det var enkelt att jämföra och teckna försäkring, villkoren var tydliga och kundservicen svarade snabbt och professionellt på mina frågor. Känns tryggt... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Skickade email för att fråga om min sambo som är EU medlem men inte svensk medborgare kan skaffa livförsäkring och det kan man om man är folkbokförd min 2 år i Norden. Känns tryggt att veta att min s... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Forsikringsselskap
  2. Livsforsikringsselskap

Skrevet av virksomheten

Välkommen till JustInCase -specialist på livförsäkring!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

83 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Super bra kundbemötande!

22. september 2025

Hej Ralph,

Tack för ditt omdöme, och för samtalet, det där löste vi ju bra!

Trevligt bemötande

Bra personlig kontakt via telefon och svarade på mina funderingar.

16. september 2025

Hej Emil,

Det var trevligt att tala med dig, och att kunna ge dig alla svaren på dina funderingar! Tack för full pott.

Rak på sak

Rak på sak, inga konstigheter!.

27. august 2025

Hej Stefan,

Vad det värmer att läsa ditt omdöme! Det ska vara precis så som du skriver, och vi är glada över att kunna leverera det.

Amazing people

Amazing people who work at JustInCase. Had a small hiccup when filling in a family members details, which came up to the topmost management calling directly which was a pleasant surprise

28. august 2025

Hello Vipin,

Thanks a million! To be addressed as amazing people, is quite amazing!

I wish you and your family a hearty welcome to JustInCase!

Best regards
Björn, CEO & Founder

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Enkelt och smidigt att teckna önskad…

Enkelt och smidigt att teckna önskad Försäkring.

18. august 2025

Hej Narsi,

Vad trevligt att få ditt högsta betyg och dina snälla ord med!
Ett varmt välkommen till oss på JustInCase!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jag vill gärna prata med någon kunnig…

Jag vill gärna prata med någon kunnig person. Helst med någon som pratar bra svenska.

10. august 2025

Hej Dea!

Vad trevligt att du uppfattade oss som kunniga. Det är något vi är stolta över.

Tack för betyget!
Önskar en fin helg.

Föregångsmän inom försäkringsbranschen

Efter telefonkontakt med Just In Case är min upplevelse:
1, Ingen väntetid, inga onödiga knappval.
2, Riktigt trevligt bemötande.
3, Kunniga.
3, Snabb hantering av mitt ärende.
4, Personlig återkoppling.

Sammanfattningvis:
Inga krångligheter, rak och tydlig kommunikation.
Proffsigt & förtroeskapande bemötande.

Riktiga föregångsmän inom försäkringsbranschen, önskar att andra försäkringsbolag tar efter lär av Just In Case.

12. august 2025

Tjenare Johan!

Tack för det trevliga telefonsamtalet! Bra att vi kunde lösa frågan om din livförsäkring så snabbt!

Du är ett riktigt proffs på att skriva Trustpilotkommentarer, listor och sammanfattning🥳

Att kallas föregångsmän i försäkringsbranschen är bland det bästa någon sagt om oss - TACK! Vi försöker varje dag nå ut, och hjälpa personer att skaffa detta väldigt viktiga skydd för sina familjer!

Med dig har vi uppenbarligen lyckats - och det är jag grymt stolt över!

Ha en mycket bra helg, vi hörs!

Enkel lösning

Enkel lösning

12. august 2025

Svar fra JustInCase

Så fint av dig att posta ditt betyg, och tack för den fina kommentaren!

Ha en fantastisk helg och känn dig varmt välkommen till JustInCase!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Våga ta steget in i framtiden!!

Jag blev tipsad av min bror att teckna en livförsäkring trots att jag trodde att det var försent i livet. Jag är 58 år och så glad att denna försäkring kan användas fram till 90-årsdagen!!!Jag signerade på några minuter och känner mig så nöjd och lugn inför den dag då jag har lämnat jordelivet och min familj är ekonomiskt trygg! Fantastiskt initiativ och med tanke på att vi lever längre idag så skulle jag se att den gällde lite längre så att fler som jag vågar ta initiativet till en säkrad framtid för nära o kära. Tack!

31. juli 2025

Hej Carina!

Detta är vår dröm; att din bror tipsar dig om detta viktiga skydd. Det är verkligen inte för sent.

Nu är din familj ekonomiskt trygg om något skulle hända.
Det är vi som ska tacka!

Ha en fin helg och ett varmt välkommen till JustInCase!

Best!!!!!!!!!

1. august 2025

Hej Binyam!

Ett jättetack för det korta och bästa betyget! Vi är väldigt glada över det!

Ha en mycket trevlig helg, och ett varmt välkommen till JustInCase!

Hej Martin!

Du ger oss alla dina stjärnor, samt skriver bokstavligen våra ledord i kommentaren! Inget kan bli bättre än det. Tack Martin!!

Kanon

Enkelt och smidigt.

30. juni 2025

Hej Maria!

Varje gång vi får en ny kund är det fest hos oss på JustInCase - Sveriges livförsäkringsspecialist! (det börjar bli mycket roliga fester att hantera nu😂

Alla stjärnor i potten och ett "Kanon" är inget som får oss att dra av på takten, tvärtom - TACK Maria för det!

Det stärker oss att fortsätta utmana och fokusera på en av de viktigaste försäkringarna en familj kan ha, som är bortglömd i Sverige då alldeles för många saknar ett bra skydd!

Bäst

Bra försäkring

23. juni 2025

Hej Marie!

Du skriver "Bäst", vi skriver "TACK KÄRA NYA KUND, STORT TACK FÖR FÖRTROENDET"!

Vi motiveras något oerhört av att få in kunder som dig, och med så fina omdömen.

Bästa försäkringen

Bästa försäkringen

7. juni 2025

Hej Daniel!

SOM vi drivs på att läsa din korta och tydliga summering - "Bästa försäkringen". Helt underbart - TACK för det och för stjärnorna. Vi kämpar vidare, kund för kund, alla behöver en bra livförsäkring!

Enkelt och prisvärt

Enkelt och prisvärt.

1. mai 2025

Hej Philip!

Detta är det bästa vi vet, kunder som citerar vår värdegrund, vad vi ska leverera! och DÄRTILL alla stjärnor som går att få...

TACK Philip, vi springer fortare med ditt betyg i ryggen. Det behövs, för i Sverige är det ett samhällsproblem att så få har en ordentlig livförsäkring! I övriga världen är det inte samma situation, där är familjerna tryggare - men vi är på väg tillsammans nu!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Enkelt och smidigt att teckna en…

Enkelt och smidigt att teckna en livförsäkring. Bra pris.

1. april 2025

Hej Caroline!

Du är varmt välkommen till JustInCase! Och vad trevligt med fullpotts-betyg, OCH vänliga ord - Vi tackar ödmjukast! Du listar våra 3 honnörsord vad gäller hur vi vill att våra kunder ska känna när de har med oss att göra.

Trevlig måndag!

Björn VD & Grundare

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Upplever att Just In Case är ett…

Upplever att Just In Case är ett seriöst företag och det är lätt att teckna. Rekommenderas starkt!

25. mars 2025

Hej Emil!

Stort tack för de värmande orden och det fina betyget.

Vi hälsar dig välkommen till JustInCase!

Jag måste ställa en fråga

Jag måste ställa en fråga
Hur kan denna livförsäkring gälla tills man är 90 är då de flesta dör innan det.

Om jag tecknar en försäkring på 3 miljoner
Och den faller ut om 20 år

Blir det då den dagens penningvärde

18. mars 2025

Hej Johnny,

Om du är försäkrad hos oss och avlider innan du fyllt 90 år gäller försäkringen. Vi är Sveriges livförsäkringsspecialister så vi har goda villkor för våra kunder.

Vi har inte inflationsskydd på våra försäkringsbelopp då vi är av åsikten att våra kunder själva bör få bestämma vilket belopp de vill betala för. Det går utmärkt att själv höja sitt försäkringsbelopp eftersom tiden går.

Mållös

Jag måste skriva 10 tecken.

2. mars 2025

Svar fra JustInCase

Tack för det fina betyget!

Vi hälsar dig välkommen till JustInCase!

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv