Kanonbra kundservice, kunde varit lite snabbare men det är ju sommartider än så länge. Blev uppringd av VDn som hjälpte med problemet. Rekommenderas varmt. Bra pris & enkla villkor! //Xavier
Se hva andre synes
Bra och tydlig kommunikation under semestertider, personlig kontakt och vi hoppas kunna fortsätta att samarbete med er, vi har endast varit kunder i en månad så jag får be om att återkomma med en mer... Vis mer
Väldigt smidig upplevelse från början till slut. Det var enkelt att jämföra och teckna försäkring, villkoren var tydliga och kundservicen svarade snabbt och professionellt på mina frågor. Känns tryggt... Vis mer
Selskapet har svart
Skickade email för att fråga om min sambo som är EU medlem men inte svensk medborgare kan skaffa livförsäkring och det kan man om man är folkbokförd min 2 år i Norden. Känns tryggt att veta att min s... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Välkommen till JustInCase -specialist på livförsäkring!
Kontaktopplysninger
Sverige
- justincase.se
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snabb och enkel kommunikation
Snabb och enkel kommunikation. Hoppas fler hittar till företaget och försäkringarna!

Svar fra JustInCase
Väldigt bra och smidig hemsida
Jag uppskattade enkelheten i samband med att jag tecknade en livförsäkring och smidigt att kunna fylla i förmånstagare så att allt som rör försäkringen blev klart när jag uppgett mina bankuppgifter för autogiro. och godkänt med bank ID Rekommenderas starkt

Svar fra JustInCase
Trevlig och lätta att få kontakt med
Trevlig och lätta att få kontakt med, snabb respons! Kändes särskilt förtroendeingivande att det var vd:n som svarade! Seriöst och tryggt!

Axel
Enkelt att teckna, konkurrenskraftigt pris och enkla att ha att göra med om man har frågor eller behöver hjälp med någon ändring.

Bästa försäkringsbolaget
Bästa försäkringsbolaget. Trevligt bemötande och utmärkta produkter!!!
De är BÄST!!

Rekommenderas!
Efter ett informativt, transparent och mycket trevligt samtal med självaste VD:n Björn fick jag svar på, i mitt fall, mina funderingar kring livförsäkring.
Rekommenderas starkt!

Svar fra JustInCase
Fick snabbt hjälp från Björn väldigt…
Fick snabbt hjälp från Björn väldigt trevlig kan starkt rekommendera.

Bästa försäkringsbolaget
Bästa försäkringsbolaget. Trevligt bemötande och utmärkta produkter!!!
De är BÄST!!

Svar fra JustInCase
Ett mycket trevligt företag som går ett…
Ett mycket trevligt företag som går ett steg längre när det gäller kundvård.
Jag kan verkligen rekommendera dem.

Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt, bra personlig service! Kunnig VD som gav ett väldigt bra intryck.

Svar fra JustInCase
Enkelt att signa upp och bra dialog vid…
Enkelt att signa upp och bra dialog vid frågor

Svar fra JustInCase
Finns inget att klaga på
Finns inget att klaga på! Blev snabbt uppringd för att få mina frågor besvarade av Björn. Trevlig, tydlig och hjälpsam! Är så nöjd att ha blivit kund hos er! 🙂
Mvh
Pontus

Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.