Jurkenparadijs

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Niet intrappen!!!

- Dropshipping
- Kwaliteit is bar slecht, stof is een dun votje
- Productomschrijving is ONJUIST
- Er staat een NEPPE Trustpilot score op de site

Ik heb gelukkig wel mijn geld terug kunnen krijgen uiteindelijk omdat er bij de productomschrijving stond dat de stof van katoen/polyester is, echter op het kledinglabel stond dat het 100% polyester betrof. Maar dit kostte wel heel veel moeite.

15. juli 2024

Rechtstreeks uit China en retourneren kan niet.

Had ik maar eerder hier gekeken… alles komt rechtstreeks uit China, het is slechte kwaliteit en de maten zijn niet Europees. Terugsturen voor eigen kosten naar Azië, waarbij ze op voorhand al zeggen dat het vaak niet eens aankomt (je kan dus fluiten naar je geld). Ik heb NietBezorgd ingeschakeld om te helpen, hopelijk krijg ik m’n geld terug.

14. august 2024

Pure oplichting

Pure oplichting! Degoutante zakkenvullers, zouden zich moeten schamen deze brol te verkopen! Kleedje lijkt in de verste verte niet op wat aangeboden wordt op de site. M.a.w BESTEL NIET!!!!!!!!!!
Probeer mijn geld terug te vorderen via nietbezorgd.nl.

9. august 2024

Opgelet - Dropshipping-webshop!

Opgelet! Dropshipping - webshop!!!
Bestel niet via deze site. Zij laten hun producten van zogezegd hun warenhuis/magazijn in China komen.
Kwaliteit is ondermaats (om het maar geen brol te noemen). Terugsturen zou enkel kunnen naar China op eigen kosten. Dan nog sturen ze al op voorhand dat pakketen zogezegd vaak verloren geraken onderweg en uiteindelijk vernietigd worden. Ze kunnen dus niet garanderen dat je pakket aankomt. En terugbetaling gebeurt enkel als zij het pakket in goede staat ontvangen.
Ze bieden dus een alternatief om 25% van het aankoopbedrag terug te betalen en dan mag je je producten houden... Win/win voor hun maar als klant verlies je alleen maar geld.
Ik heb nietbezorgd.nl ingeschakeld om mijn volledige aankoopbedrag ter kunnen terug vorden. Volgens hun ben ik alvast in mijn recht dat producten die van een NL-webshop komen ook teruggestuurd moeten kunnen worden naar een plaats in NL en niet in het buitenland. Hopelijk zie ik mijn geld terug!!

8. august 2024

Pure oplichterij!!

Pure oplichterij!
Retourneren is naar China, maar was nergens vermeld op de website. Retourkosten lopen dus heel hoog op. Kwaliteit van de kledij is ondermaats!

16. juli 2024

Oplichters

Klopt inderdaad wat hier onder geschreven staat. Echt oplichterij! Na de bevestiging kreeg je een track and trace uit China. De kwaliteit is nog slechter dan die van Shein. Maar de prijs is echt Nederlands, dus duur. Ik had een heel leuk rood jurkje besteld. Ik ontving een knal oranje exemplaar van kwaliteit keukenschort/vuilniszak. Was wel leuk eenmalig voor het voetbal EK, daarna de vuilniszak in.

10. juli 2024

Puur bedrog!!!

Deze website is puur bedrog!! 2 kleedjes besteld, belachelijke kwaliteit. Retourneren onmogelijk! Blijkt een adres te zijn in China (jurkenparadijs.nl !!) dat helemaal niet bestaat. Eerst vragen ze nog eens meer dan 30 euro ook om te kunnen retourneren... Laat je niet vangen!

28. juni 2024

Duurt echt heel lang

Duurt echt heel lang. De site doet vermoeden dat het een NL website is maar de bestelling komt uit China..
Ik heb hem nog niet binnen maar baal van mijn impuls aankoop.

1. juli 2024

Verschrikkelijk slechte kwaliteit en…

Verschrikkelijk slechte kwaliteit en mega duur voor wat het is! Retourneren is naar china en kan enkel op eigen kosten en je krijgt je geld er dan ook niet voor terug! Belachelijk. Nooit meer. Geld in de vuilbak

26. juni 2024

Slechte kwaliteit en service

Het leveren duurt ontzettend lang, erg slechte kwaliteit kleding en terugsturen moet naar China op eigen kosten wat dus meer dan 30 euro is! Hier nooit bestellen, dat is het zeker niet waard!

22. juni 2024

Dropshipping

Dropshipping. Jurk besteld, echt belabberde kwaliteit (lijkt van de markt, maar wel 4x zo duur). Wil je het terugsturen, dan kan dat alleen naar China. Oplichters!

21. juni 2024

Dropshipping

Jurkenparadijs is niets anders dan dropshipping. Had er 3 jurken besteld. 1 was véél te kort en de andere 2 waren zo dun dat je er doorheen kon kijken. Dure jurken voor slechte kwaliteit. Na een levertijd van 2 weken was dit echt een tegenvaller. Terugsturen was geen optie, moet op eigen kosten geretourneerd worden naar China. Bestel nooit bij deze dropshipping webshop!

8. juni 2024