Hei. Fikk aldri varen som bestilt. Aldri svar på melding. Ringte til slutt et tlf nr linket til tjenesten,sa de skulle returnere beløpet og ringe tilbake. Gjorde aldri det. Sendt meld til samme... Vis mer

1. Butikk for sesongvarer

Vi leverer Juletrær rett hjemm! Du betaler bare for treet. Levering er alltid graits, vi tilbyr henting etter Jul.

3,7

Middels

Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Hei.

Hei.
Fikk aldri varen som bestilt.
Aldri svar på melding.
Gjorde aldri det.
Sendt meld til samme nr om kontakt info for tilbakeføring av penger,ingen respons.
Hadde uansett styrt unna firmaet om det ikke hva for at de kom opp som et legetimt fima,med noen gode anmeldelser her.
Men Styr unna.

17. desember 2025

Super service 🎄

Super fornøyd med ett flott nytt juletre🎄 som gjorde seg perfekt her hjemme 🤩🎅🏼 Meget fornøyd med både service fra transportøren og leverandøren⭐️
Kommer definitivt til å brukes igjen, anbefales på det varmeste 🎄🎅🏼

19. desember 2025

Meget god erfaring.

God erfaring. Det var min første bestilling hos julelevering. Edel gran som er nydelig og tett. Treet ble levert denne dagen som jeg skrev i bestillingen . Jeg fikk god informasjon om levering underveis. Treet ble levert slik det ble lovet. Jeg er veldig fornøyd og kommer til å bestille hos dem neste år. Takk for god service.

11. desember 2025

Fornøyd - andre år på rad

For andre år på rad bestilte jeg juletre - igjen fikk jeg levert et flott, grønt og tett tre, som gjør at jeg har sluttet med juleglitter :D Sjåføren ringte meg når han var på vei til meg - det var utfordringer med bilen. Mest kjedelig for han som ble stående langs veien sent på kvelden. Morgentimene etter kom han med juletre i privatbilen - stasjonsvogn er praktisk! Takknemlig for at han strakk seg langt for å komme med juletre til meg :) mer enn forventet!

15. desember 2025

Ikke bra

Etter å ha lest relativt gode anmeldelser så valgte jeg å teste ut julelevering i år. Det ble dessverre en stor skuffelse. For det første kom ikke leveringen på datoen som ble bestilt slik at vi kastet bort en hel dag hjemme med venting og barna måtte legge seg skuffet da vi hadde planlagt juletrepynting den dagen. I tillegg var det måten forsinkelsen ble håndtert på. Det var null kommunikasjon rundt dette. Vi fulgte med via en link om levering og der stod det først levering på den dagen vi valgte. Denne fulgte vi med på gjennom dagen og barna var så spente på når treet endelig skulle komme. Mens vi er midt inne i tidspunktet leveringen skal skje ser vi at datoen endrer seg til dagen etter. Vi får ingen beskjed om hvorfor. Jeg tar kontakt med julelevering på chat om dette og får ingen svar. Dagen etter skulle vi egentlig reist bort men da måtte vi bli hjemme pga leveringen. Tidene for levering endret seg også hele tiden underveis så det ga ingen forutsigbarhet. Når treet ble levert opplevde vi heller ikke de som spesielt hyggelige. Når jeg bestilte stod det at man skulle huke av for innbæring i 2.,3. og 4. etg. og det kostet ekstra. Siden vi bodde i 1. etg huket jeg ikke av for det. Når de kom trodde vi derfor at de i det minste skulle bære treet over dørstokken men de sa til mannen min at innbæring koster ekstra. Dette stod det ikke noe om på hjemmesiden deres. Selve treet er helt akseptabelt, ikke wow men helt ok. Jeg tenker kommunikasjon og kundeservice er det største problemet deres. Når man ikke får ting levert i tide bør de i det minste kommunisere godt rundt det og beklage. Veldig synd at opplevelsen ble slik for hvis det hadde vært bra så kunne vi benyttet de fast år etter år. Slik det ble så går vi for å hente tre selv neste år.

EDIT: til svaret fra julelevering:
Det stemmer ikke at dere har sendt info om forsinkelse på sms og email. Vi har sjekket gjennom alle e-poster og sms. Da hadde det vært noe annet om vi hadde fått beskjed. Reagerer på usannheter. Og måten formuleringen: om dagen hjemme med familien føles som bortkastet - hva slags spydig svar er det? Dagen med venting på et tre som aldri kom føles som bortkastet! Nei kundeservice kan dere lese opp på.

EDIT 2, svar til julelevering:
Det virker som deres taktikk er å trekke kundens anmeldelse i tvil hvis det er en dårlig anmeldelse. Jeg har ikke endret på anmeldelsen i det hele tatt, kun lagt til svar til dere og der har jeg skrevet EDIT i store bokstaver nettopp for å understreke at jeg har lagt til noe, men ikke tatt bort eller endret noe. Jeg tenker måten dere håndterer dette på sier seg selv. Har ingen problemer med at feil eller forsinkelser kan oppstå men det er hvordan kommunikasjonen i forkant og etterkant og håndteringen som teller. Måten dere svarte spydig på i forrige svar og i dette svaret sier alt. Jeg har ikke tenkt å avstå fra netthandel da jeg har hatt mange gode opplevelser andre steder men definitivt ikke hos dere.

14. desember 2025

Svar fra Julelevering.no

Liten SISTE UPDATE : Vårt opprinnelige svar er nå ikke lenger relevant, da dere har endret hele anmeldelsen i ettertid.

I våre salgsvilkår står det klart og tydelig at levering kan bli opptil 1 dag forsinket på grunn av logistiske forhold. I tillegg må juletre avklimatiseres i minimum 1 dag etter mottak for å unngå overdreven dryssing og kvalitetsproblemer.

Å gi 1 stjerne viser manglende forståelse for realitetene små bedrifter står i. Et to-manns selskap kan ikke trylle, selv når vi håndterer rundt 200 bestillinger daglig i høysesong.

Det er beklagelig at dere er misfornøyde, men dersom man forventer feilfri levering midt i julehandelen uten å ta hensyn til vilkår, logistikk og menneskelige begrensninger, anbefaler vi å avstå fra netthandel i juletiden.

Original:

Leveringsdatoen ble dessverre endret på grunn av uforutsette forhold. Det ble sendt både SMS og e-post om endringen, men vi ser at dette likevel ikke opplevdes tydelig nok, og det beklager vi. Når det gjelder chat, har vi dessverre ikke bemanning sent på kvelden i helger, noe vi forstår var frustrerende i situasjonen.

Hvis dagen hjemme med familien føltes som bortkastet, ønsker vi gjerne å tilby dere en kompensasjon som en unnskyldning. Ta gjerne kontakt med oss direkte på e-post, så finner vi en god løsning.

Takk for at du valgte oss – og for den ærlige tilbakemeldingen. Den hjelper oss å bli bedre.

Bra juletre og levering!

Lett å bestille, bra priser, og utrolig god kundeservice! Fikk oppdateringen på mail hele tiden om hvordan prosessen lå an og levering gikk som smurt. Og det var et veldig fint juletre!!

12. desember 2025

For sen levering. Ble ikke orientert. Skjevt tre. Det står gratis henting, men de tar betalt.

Leveringen kom to dager for sent. Hadde invitert familien for å pynte treet, noe som gikk i vasken. Jeg fikk ikke beskjed om at de ikke kom og fant ikke noe nummer å ringe. Det tok lang tid å få svar på henvendelse på mail. Chat fungerte heller ikke. 2 steder står det at henting er gratis. Dette stemmer ikke. Stammen på juletreet var overhode ikke rett og derfor falt det flere ganger. Kuttet en god del i bunn, og da fikk jeg det omsider til å stå. For meg virket det som de nederste grenene allerede hadde begynt å dø, før jeg mottok det.

27. november 2025

Hei Nina,
Det var leit å høre at opplevelsen ikke ble som du forventet. Denne sesongen hadde vi utfordringer med transport til områder utenfor Oslo, inkludert ditt. Derfor kom enkelte leveranser senere enn planlagt, og det beklager vi.

Vi har ikke mottatt noen melding fra deg om at treet var skjevt eller hadde dårlige grener. Hadde vi fått beskjed, ville vi som alltid tilbudt å bytte treet gratis. Det gjør vi fortsatt, selv om det nå har gått nesten to uker siden levering.

Når det gjelder henting: informasjonen på nettsiden ble oppdatert før sesongen. Henting finnes fortsatt, men er ikke lenger gratis i alle områder. Beklager hvis dette ble oppfattet uklart.

Vi jobber hardt for å levere gode trær og god service, og det er synd at du ikke opplevde det slik. Ta gjerne kontakt, så ordner vi et nytt tre kostnadsfritt.

Hilsen
Julelevering.no

Helt eksepsjonelt service ⭐️

Helt eksepsjonelt service!😃 Vi fikk det fineste, fyldigste treet jeg noensinne har hatt! Treet ble bært opp, fikk til og med hjelp til å sette den inn i juletrefoten! Kan virkelig varmt anbefale Julelevering. Barna elsket den også🎄Jeg vil absolutt bestille fra dere igjen,dette blir fast tradisjon 🥰 Tusen takk for at dere er så snille, og dyktige 😍

2. desember 2025

Vakker juletre 🌲

Hei
Ville takke dere for utrolig bra service .
Alle i sameie syntes det var årets vakreste juletre 🌲.Vi har alltid kjøpt selv men nå skal vi bestille fra dere hvert år.
Levert på døra og ingen stress .Like billig ♥️🌲🧑‍🎄

22. november 2025

Pålitelig og rask levering

Pålitelig levering. Leverer gratis til Oslo, Vestfold, Østfold, Buskerud og Akershus 😊 veldig fornøyd med vårt juletre 🎄

Edgaras er kundeorientert og flink til å oppdatere underveis.

Perfekt!

Perfekt!

Jeg hadde en veldig god opplevelse med Julelevering.no. Nettsiden var enkel å bruke, bestillingen gikk smertefritt, og jeg fikk rask og hyggelig kundeservice (langt utenfor kontortid) da jeg lurte på noe. Leveringen kom som avtalt, og kvaliteten på produktene var akkurat slik jeg håpet på – faktisk enda bedre.

Det er tydelig at dette er en butikk som bryr seg om både kundene og det de leverer. Anbefales på det varmeste! 🎄✨

Advarsel

Advarsel

Jeg vil advare mot Julelevering. De tok fullt forskuddsbetaling og sa deretter at de dessverre ikke kan komme på grunn av “interne omstendigheter”. De nektet å betale tilbake det vi hadde betalt, og nå svarer de ikke lenger på telefonen!

SVAR
Nei, jeg har ikke skrevet noen anmeldelse om dere tidligere. Vennligst tilbakebetal pengene jeg har betalt dere!

EDIT:(UPDATE)
Vi har rapportert dere (Olsen) for SPAM og falske anmeldelser.

Original:
Hei!
Vi ser at du har lagt inn flere anmeldelser om samme sak, og ønsker derfor å klargjøre hendelsesforløpet.

Ordren ble kansellert fordi adressen dessverre lå utenfor vårt leveringsområde. Refusjonen ble utbetalt umiddelbart etter kanselleringen. Da du ringte oss i etterkant forklarte vi situasjonen, men vi hadde ikke mulighet til å levere varen på grunn av avstanden.

Vi forstår at dette kan være frustrerende, men vi beholder selvsagt aldri betaling for ordre vi ikke kan levere. Vi jobber alltid for å være ærlige, ryddige og serviceinnstilte, noe også våre andre kunders erfaringer gjenspeiler.

Dersom du ønsker ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte oss direkte.

Med vennlig hilsen
Julelevering

Ødelagt adventsfeiring

Jeg har nettopp blitt tvunget til å fortelle ti forventningsfulle barn at det ikke blir noen juletrepynting i dag, som skulle være høydepunktet under feiringen av første søndag i advent sammen med venner.

Jeg bestilte juletreet på nettet, og det skulle leveres på søndag, første søndag i advent. Da jeg fylte ut alt på nettsiden og betalte, stod det at de leverer gratis til mitt område, og jeg fikk en ordrebekreftelse. De hadde gode vurderinger på Trustpilot, så jeg stolte på at de ville levere som avtalt.

Da dagen kom, ringte jeg for å høre når de skulle komme. Da får jeg beskjed om at de ikke leverer i dag, og de viser til noe liten skrift på nettsiden om at de kan bli forsinket én dag. I tillegg hevder de at jeg skal betale frakt – til tross for at det stod da jeg betalte at frakten var gratis. De skyver ansvaret over på meg som kunde og kan ikke gjøre noe – helt uakseptabelt.

Når jeg som kunde har betalt og bestiller levering på en bestemt dag, så regner jeg med det og planlegger deretter. Slike useriøse bedrifter er jeg ikke vant til å støte på i Norge.

EDIT;

Det dere skriver er ren løgn, og dere tok absolutt ikke kontakt dagen etter. Jeg hørte ingenting fra dere før dager senere, da leveringen skulle ha kommet – men ikke gjorde det. Det dere kaller aggressivt var et krav om levering. Da jeg skrev inn postnummeret mitt sto det tydelig at det var gratis frakt. Jeg vil advare alle mot dette useriøse firmaet som ikke har den minste kundeservice. Dere hadde fått minus 5 stjerner hvis det hadde vært mulig.

EDIT 2:
For å være veldig tydelig: På nettsiden sto det at dere leverer til Oslo. Denne adressen ligger ikke i Oslo, men nær – og mange firmaer som leverer til Oslo leverer også hit. Jeg skrev inn postnummeret mitt i bestillingsskjemaet deres. Først skrev jeg ett tall feil, og da sto det «vi leverer dessverre ikke til deg». Da jeg skrev inn riktig postnummer, sto det derimot helt klart at ikke bare leverer dere til adressen, men også med gratis frakt. Jeg valgte dato, betalte, fikk bekreftelse, og hadde derfor all grunn til å forvente at dere ville levere som avtalt. Hvis bestillingsskjemaet deres feilaktig oppga at dere leverer hit, får dere ta ansvar for feilen og løse problemet. Levering en annen dag var ikke aktuelt, for det var i går, første søndag i advent, at barna skulle pynte juletreet. Slik oppførsel fra et firma forventer jeg ikke i den vestlige verden.

30. november 2025

Svar fra Julelevering.no

Hei! Vi leverer kun til Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold og Buskerud, noe som står tydelig på nettsiden, i produktbilder og markedsføring. Du bestilte til Innlandet, som ligger utenfor vårt leveringsområde. Da vi oppdaget dette, tilbød vi levering mot fraktkostnad dagen etter. Svaret vi mottok var svært aggressivt og inneholdt uakseptable uttrykk, og derfor valgte vi å kansellere og refundere ordren. Vi ønsker likevel en god adventstid videre.