Festeskrue for sammenmontasje av en løvblåse hadde dårlig toleranse og ville ikke ta tak. Måtte be om hjelp i butikken (Mjøndalen) for å se om denne kunne «ta tak». En av ekspeditørene mente at «det... Vis mer

Snakket med kundeservice ang en utebod og frakt på denne. Det står frakt 349.- på varen og når du skal bestille/ betale er frakt 549.- kvinnen jeg snakket med avbrøt hele tiden , snakket over meg å vi... Vis mer

Butikkjeden har ubrukelig kundeservice, kjøpte lufthjul til sekketralle på lørdag og på søndag så jeg at jeg betalte alt får mye, sendte reklamasjon til kundeservice som viser seg at den er iSverige o... Vis mer

Jula er vel den dårligste butikken som finnes. Produktene er elendige! Servicen ikke tilstede! Ligg unna hvis - det gir mer mening å brenne pengene på et bål enn å handle på Jula

1,3

Dårlig

Blåkläder Servicebukse. Pris 700,- over veiledende utsalgspris

Kjøpte en servicebukse stretch fra Blåkläder hos Jula. Stod ikke pris ved buksene, men tenkte Jula holder ok pris. Kom til kassen. Pris 1.999,-. Fikk sjokk og betalte allikevel da jeg var så paff. Gikk på blåkläder hjemmeside og fant produktnummeret og lik bukse. Veiledende utsalgspris: 1.049,- + moms.
Så føler meg veldig lurt.

24. september 2024

Misnøye

Jula reklamerte til sine medlemmer att de gav 100 kr i rabatt ved handel fra 600. Dette tilbudet skulle gjelde til 23 sep 2024. Kommer i kassa og får der beskjed om att dette tilbudet gikk ut 21 sep.
Jula har hverken kundeservice eller oppdatering av hjemmeside.
Att de ikke forstår noe så enkelt att det er kunden som betaler deres lønn. Ønsker uærlige aktører ett visst sted.

23. september 2024

Kjøpte Plastisk tre WF140 40ml

Kjøpte Plastisk tre WF140 40ml. Etter min vurdering er dette ubrukelig som formtre. Kan ikke slipes. Reklamerte, men fikk lite gehør. Prøvde å legge inn produkt anmeldelse på dette på Jula web, men finner ikke mulighet for det.

14. august 2024

Rotete labyrint-butikk

Etter at Jula har bygd om butikkene i samme stil som Ikea der alt er en labyrint forsvant gleden med å handle der. Det er rotete og uoversiktlig. Planen bak det hele er nok å dra mer penger av kundene, men for mitt vedkommende blir det helt motsatt. Jula havner på siste plass. Tar dere en tur innom Biltema og se hvor ryddig og oversiktlig lokalene er. Pengene får fart på seg der også uten å gå seg ihjel i en labyrint. Når man ser på antall stjerner her så har dere en lang vei å gå ang kundeservice.

13. august 2024

Lureri

Ble lurt i butikken til å handle på faktura. På grunn av helligdager ble fakturaen betalt noen få dager for sent.
Etter en uke kom det purring på hele beløpet med en hinsides rente og gebyr. Og så har det bare ballet på seg.

Så det er siste gang jeg handler på Jula både privat og i jobbsammenheng.

10. februar 2024

Multitrøbbel med multiverktøyr

Vi kjøpte et multiverktøy av merket Meec i fjor. Julas eget merke. Spurte spesifikt om dette multiverktøyet fikk tilgang med tilhørende utstyr/deler, med svar ja. I sommer med behov for pussing trappehjørner ute, måtte vi kjøpe flere pussepapir, og regnet med at det var bare å ta turen til Jula i Kristiansand. Min kone får da beskjed om at de ikke fører slike deltaformede pussepapir i den dimensjonen med luftehull som passer til multiverktøyet. For ordens skyld, hun har med seg et pussepapir for å vise frem det vi ønsker å få kjøpt. Likevel fremholder selgeren at de fortsatt selger dette multiverktøyet, men uten at de kan levere tilhørende pussepapir. Hun blir i stedet prakket på pussepapir av en annen dimensjon, og som vi finner ut sammen hjemme, er fullstendig upassende å bruke. Vi tar derfor turen dagen etter for å levere inn det ikke kompatible papiret og få pengene igjen. På spørsmål hvorfor de a) fortsatt selger et verktøy de ikke kan levere pussepapir til, og b) hvorfor selger prakket på oss noe som ikke var tilpasset vårt verktøy, får vi ikke svar. Derimot opplever ingen beklagelse for dette, men at vi må ta opp dette med de svenske eierne. Snakk om profesjonalitet eller mangel på sådan, og når en flirende medansatt synes dette er morsomt, så er det siste gangen vi benytter oss av Jula. Enten selger en produkter som har lenger varighet enn de tilhørende pussepapirene som fulgte med, eller så beklager en opplevelsen at en ansatt anbefaler feil produkt. Heldigvis dro vi over til Biltema som hadde akkurat det vi hadde behov for av egnet pussepapir (dimensjon og luftehull) - noe som vel tyder på at alle disse svenske sjappene kjøper fra samme sted når det gjelder såkalt eget verktøy. En kan jo undre seg over bærekraften i en slik policy hos Jula. En kan også undre seg når to ansatte hos Jula oppførte seg som de gjorde. Lykke til videre.

25. juli 2024

Betongblander 125 l 550 W

Kjøpte i fjord 1 Betongblander 125 l 550 W denne må du for all del ikke kjøpe, uansett pris, er et elendig produkt, for å ikke gjort jobben ferdig før den blir overopphetet.

22. juli 2023

Jeg kjøpte en luft pistol fra jula som…

Jeg kjøpte en luft pistol fra jula som en av ansatte skrytet om at den var den beste og største og at man kunne justere skyting av spikere både på kompressoren og på luftpistolen.
Først når jeg åpnet pakken kunne jeg ikke se noe å justering på pistolen og på compressoren så er den på fullt.
Jeg begynte å bruke pistolen så enten skyter den to spikere på en gang eller skyter for dypt inn i tre platene eller så er spikeren ikke helt inne så jeg må bruke hammer.
Jeg ville levere varen tilbake men på en eller annen måte så ville jula ikke ta tilbake varen selv om det er ikke gått to uker.
De måtte sende varen på verksted på bekostning på meg.
Jeg sa det er ikke noe galt med varen men den er bare søppel.
Jeg tror jula har laget egen politikk at de vil ikke få levert tilbake sin egen varemerke fordi de er selv overbevist at de selger søppel.
Nå må jeg slite med en vare som er ikke god.
Jeg kjøpte den og brukte den på å shifte kledning på huset mitt.
Pistolen

19. juli 2024

Dårlig kundeservice og gjerrige ved reklamasjoner

Jula har mye egne merkevarer. En del av disse produktene er dårlige. Ved reklamasjoner gjør de alt de kan for å unngå å oppfylle sine forpliktelser. Jula bruker gjerne masse av kundenes tid for å spare noen få kroner og unngå å oppfylle sine forpliktelser. Jeg betaler gjerne mer og forholde meg til seriøse aktører.

14. juni 2024

Forferdelig kundeservice.

Sier de ikke har produkter i sortimentet som ligger framme i hyllene, uinteresert i å hjelpe til, når jeg spurte om noen andre kunne hjelpe, fikk jeg som svar at alle visste nok lite lite som han, han var ikke interessert spørre andre annsatte, og så mente at det var urimelig å forvente at han skulle vite hva dem hadde til salgs.

Mangel av kunnskap kan være forståelig, men ingen unnskyldning for slik holdning og så mye motvilje til å prøve å være behjelpelig.

Det kostet dem ca 10.000 i handel som jeg tok en annen plass, og fikk strålende service.

27. juni 2024

Ren svindel og dårlige løsninger

Jeg skulle egentlig kjøpe et par solstoler hos Jula, men etter å ha sett den hinsides sinnsyke fraktprisen, snudde jeg i døra. Hvordan kan en så stor nettbutikk IKKE ha et samarbeid med posten eller postnord? Jeg har en anelse..

Dessuten så lover Jula deg poeng for hver krone du handler for. Men dette stemmer nødvendigvis ikke.

De klarer ikke alltid å registrere bonuspoengene slik at det sammenfaller med kvitteringene, og hvordan de IKKE klarer det, er utenfor min fatteevne.

Det betyr at massevis av bonuspoeng går tapt.

Ingen liker å bli lurt.

Styr unna.

1. juni 2024

Kjøpte en arbeidsbenk for noen måneder…

Kjøpte en arbeidsbenk for noen måneder siden og var ganske fornøyd. Skulle hatt to, men de hadde kun én i butikk. Det skulle komme inn flere, sa dem. Det skjedde ikke med det første, og da det kom inn på nytt var det helt annerledes dimensjoner. Så de passer ikke til hverandre. Sjekker de andre modellene og det viser seg at alle har forskjellige høyder. Kun noen få cm som skiller, men svært frustrerende at de ikke passer sammen selv om de ser like ut. Ei heller vil de sende mellom varehus, så det blir ikke en benk nummer 2 på meg. Aldri mer Jula, kan jo ikke stole på dette!

14. juni 2024

Helt forferdelig kundeservice

Helt forferdelig kundeservice, bestilte varer 4 timer før stenging på Lørdag, sto at det skulle være klart innen 2 timer.

Dro jo da halvtime før stenging for å hente tingene, altså 3 timer og 30 minutter etter bestillingen, ble da fortalt at pakken ikke var klar. Så til karen at jeg kan se tingene jeg hae bestilt fra disken og det hadde tatt han tops 2 minutter å klargjøre ordren, men han nekter å ber meg komme tilbake på Mandag.

Mandagen kommer og jeg er der da 10 minutter før stenging, blir da fortalt at det snart stenges så han har ikke mulighet til å hente pakken! Er det mulig for inkompetent!

Sender email til kundeservice og blir fortalt at alt er min feil. Veldig lyst til å handle på Jula nå ja!

1. juni 2024

Stort sett veldig fornøyd

Stort sett veldig fornøyd med det jeg har handlet og med kundeservice. Jula i Molde er helt eksemplarisk. Alltid god service.
Siste versjon av nettsiden deres var ikke en forbedring og det nye fakturasystemet deres med Resursbank er helt ubrukelig. Derfor ikke full score.

11. juni 2024

Helt håpløst kundeservice

Helt håpløst kundeservice . En stjerne er for mye . Ikke oppdatert lagerbeholdning medfører bomtur . Telefonen besvares ikke , Chaten er opptatt og Email besvares ikke før det har gått en uke . Hold dere unna .

10. juni 2024

Kundeservice

Kundeservice, chat stengt pga av stor pågang, 7 dagers venting på mailsvar.
Bestilte en del varer de har på lager i butikken. Det skulle være klart i løpet av 2 timer i følge nettsiden. Fikk melding at jeg kunne få dette fra sentrallageret med 3 til 7 dagers levering, eller annullere orderen fordi de ikke hadde vare på lager i butikken! (Dette er løgn! De har varene på lager, men plukker ikke i butikken - burde få beskjed om det i stedet!)

28. mai 2024

Bestilte varer for over en uke siden

Bestilte varer for over en uke siden. Ennå ikke plukket fra lager! Dette er for dårlig. Har de så mye å gjøre bør de Ansette flere. Også lei av at varebeholdningen aldri stemmer med det som reelt er i butikk. Skjerping!!!

28. mai 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis