Juice Plus+ Anmeldelser 3 712

3,7

1. Kosttilskuddsbutikk
  2. Fruktengros

Juice Plus+ products make healthy living easier by helping you bridge the gap between what you should eat – and what you do eat – every day. Every Juice Plus+ product delivers concentrated plant-based nutrition that is as unprocessed and as close to nature as possible.

• Crescent Drive 140, 38017, Collierville, Storbritannia

• juiceplus.com

3,7

Middels

4k anmeldelser

Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

trøbbel med bestillingen

trøbbel med bestillingen

Bestillingen kommet ikke I tiden.
Brukt ikke produktet i over 1 måned. Ingen forskjell. Ser ut at ikke er verdt å bestille.

23. september 2024

Kjære Karolina,

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager at bestillingen ikke kom i tide, og at du ikke har opplevd ønsket effekt ennå. Hvis problemet ditt ikke er løst, vennligst kontakt oss direkte på customercare.emea@juiceplus.com, så hjelper vi deg gjerne.

Vennlig hilsen,
Juice Plus+ Teamet

Juice Pluss

Hei, det er nærmest umulig å bestille med en gang forsendelse. Ergerlig. Vil kjøpe varen når jeg trenger den. Håper dere retter dette på hjemmesiden deres.

31. august 2024

Kjære Elena,

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding med oss.

Hos Juice Plus+ er vi forpliktet til å gi førsteklasses service til alle våre kunder, og det er trist å høre at vi ikke klarte å innfri dine forventninger. Tilbakemeldingen din gir oss verdifulle innsikter i områder vi kan forbedre oss på, og vi tar allerede skritt for å løse de problemene du har påpekt.

Våre kunders tilfredshet er av største betydning for oss, og vi er alltid forpliktet til å gjøre forbedringer basert på deres tilbakemeldinger. Siden din vurdering har vi oppgradert systemene våre for å gi en smidigere kundeopplevelse.

Igjen, vennligst aksepter våre oppriktige unnskyldninger for eventuelle ulemper eller frustrasjoner du måtte ha opplevd. Tilbakemeldingen din hjelper oss å bli bedre, og vi håper å få muligheten til å betjene deg igjen i fremtiden og gi deg den utmerkede servicen du fortjener.

Super energi

Gode produkter som har hjulpet familien og meg få mer energi, restitusjon og bedre immunforsvar. Elsker uplift som gir en boost på tøffe morgener eller midt på dagen.

30. mai 2024

Hei Lise Beate Bjerknes,

Takk for at du deler din tilbakemelding med oss.

Hos Juice Plus+ er vårt mål å gi våre kunder de produkter av topp standard, så vi er veldig glade å høre at du har hatt en god opplevelse. Tusen takk for at du valgte Juice Plus+. Vi ser fram imot å assistere deg videre i framtiden.

Gode produkter, ustabil nettløsning

Produktene er gode. Men det er ofte trøbbel med bestillingen. I dag var det registrering av betaling som sviktet. Det er også en ulempe at man automatisk blir satt p
i liste til nye forsendelser. Jeg foretrekker å bestille når det er behov, fordi jeg ofte har opplevd at slik automatikk blir feil. Det har hendt at jeg har fått to forsendelser med altfor kort mellomrom, og det blir både kostbart og for mye på lager hos meg.

15. april 2024

Kjære Barbro,

Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss.
Vi beklager å høre at du ikke har hatt en positiv opplevelse med oss, og vi vil forsikre deg om at vi tar dine bekymringer på alvor.
Hos Juice Plus+ er vi forpliktet til å yte førsteklasses service til alle våre kunder, og tilbakemeldingene dine gir oss verdifull innsikt i områder der vi kan forbedre oss. Hvis du er villig, ta kontakt med vårt kundeserviceteam på [customercare.no@juiceplus.com / 0780024917] slik at vi kan undersøke din spesifikke sak videre og jobbe mot en løsning.
Tilbakemeldingen din hjelper oss å bli bedre, og vi håper å få muligheten til å tjene deg igjen i fremtiden og gi deg den utmerkede servicen du fortjener.

Beste hilsner,
Juice Plus+-teamet ditt

Elsker produktene

Elsker produktene, brukt de i 8 år!

25. mars 2024

Hei Marianne,

Takk for din tilbakemelding.

Det er flott å høre om din gode opplevelse med våre produkter, og setter pris på dine positive ord.

Takk for at du velger Juice Plus+®. Vi ser frem til å betjene deg igjen.

Ditt Juice Plus+® Team

Fantastiske produkter!!

Fantastiske produkter som har tatt hele familiens helse og bevissthet omkring ernæring til et nytt nivå! Etter å ha slitt med lite energi og betennelser i lang tid ble jeg anbefalt JP av en terapeut. Kjempe fornøyd! Vektnedgang har vært en fin "bonus" etter å ha prøvd det meste uten å få de resultatene jeg var ute etter. En god kontaktperson er viktig.

24. mars 2024

Hei Eva Marie,

Takk for din tilbakemelding.

Vi hos Juice Plus+® streber etter å tilby våre kunder de mest utmerkede produkter og service vi kan, så er det veldig givende å vite at vår innsats har oppfylt dine forventninger.

Takk for at du velger Juice Plus+®. Vi ser frem til å betjene deg igjen.

Ditt Juice Plus+® Team

Nettsiden er meget vanskelig å navigere…

Nettsiden er meget vanskelig å navigere i. Lite fleksibilitet i forhold til å kunne velge mindre forsendelser.

25. januar 2024

Kjære Janne,

Takk for at du tar deg tid til å dele dine tilbakemeldinger med oss.

Vi beklager virkelig for at du ikke hadde en god opplevelse med vår nettside, og vi vil forsikre deg om at vi tar bekymringene dine på alvor.

Dine tilbakemeldinger ga oss verdifulle innblikk i områder hvor vi kan forbedre oss, og vi tar allerede steg for å adressere problemene du har tatt opp med oss.

Det ville vært til stor hjelp om du kunne gi oss mer informasjon så vi kan undersøke videre. Om du er villig, gjerne ta kontakt med oss på customercare.no@juiceplus.com.

Igjen, vi beklager på vårt sterkeste for eventuelle ulemper eller frustrasjoner du måtte ha opplevd; tilbakemeldingen din hjelper oss til å bli bedre.

Supert

Super service og kort leveringstid. Veldig godt produkt som hjelper meg og deg ;-)

30. april 2021
Vis anmeldelser på alle språk. (3 712 anmeldelser)