Juicefast Anmeldelser 151

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Preukusni proizvodi, sokovi i snackovi. Kupujem ih vec duze vrijeme i ne mislim prestati. Od sokova su mi najukusniji Dream, Reset i Serenity a i drugi su odlicni. Sve ovisi ko sta voli od voca, a i p... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Sokovi so zelo nasitni. Sem imela pa prvič po drugem soku občutek predoziranosti z vitamini. Naslednji dan sem poskusila znova. Neverjeten glavobol po tretjem soku. Med sokovi sem spila od 500 do 700... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Od dostave preko izgleda i okusa sokova iskustvo je bilo odlično! Kombinacije su baš kreativne i omjer različitih okusa je baš po mom ukusu. Sokove sam pila više kao dodatak prehrani umjesto suplemena... Vis mer

Selskapet har svart

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Helsekostbutikk

Skrevet av virksomheten

Bring health back to your hands With Juicefast detox programs and ready-made healthy meals, you get a shortcut to losing weight and building muscle.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Detox nula bodova

Detox nula bodova, bila sam slaba ko na infuziji, ništa nisam izgubila kilograma, a on vaši gotovi obroci su totalno bezukusni i suhi, koje to budale pišu da im je ljuto, sokovi nikakvog okusa, bilo mi je mučno piti ih, vi ste još jedna prevara i laž u nizu

Hej Tina,

Hvala Vam na ostavljenoj recenziji.

Žao nam je da Vam se naši proizvodi nisu svidjeli.

Slobodno nam se javite na mail cs@juicefast.com, kako bismo Vas mogli spojiti s našom nutricionisticom koja će Vam dati najbolje savjete vezane uz detox. S njom također možete popričati o Vašem iskustvu, te zajedno složiti plan kako biste došli do željenih rezultata.

U obroke ne stavljamo previše začina, kako bi svima bilo ukusno, te se začini uvijek mogu nadodati.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Super iskustvo

Super ukusni sokovi, čitavo detoks iskustvo je mnogo manje zahtjevno nego što sam očekivala, a razina energije je na zavidnoj razini.

22. januar 2025

Hej Mara,

Hvala Vam na ostavljenoj recenziji, ona nam puno znači.

Drago nam je da su Vam se sokovi svidjeli i da ste uspješno odradili detox.

Hrana je ukusna

Hrana je ukusna. Obroci su odlično osmiljeni i količinski odgovaraju jednom normalnom obroku. Super je stvar što na svakom obroku piše koliko sadrzava kalorija. A što je najvažnije u današnjem ubrzano načinu života, obrok se spremi za 2 minute.

26. februar 2025

Hej Gabrijel,

Hvala Vam na ostavljenoj recenziji, ona nam puno znači.

Drago nam je da Vam se naši obroci sviđaju i da se dobro uklapaju u užurbani tempo života.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

My experience was amazing!

22. januar 2025

Hi Bruna,

Thank you for taking the time to leave us a review, it means a lot to us.

We are happy to hear that your experience with our products was amazing.

Detox za 5

Dobar pocetak za stvaranje boljih prehrambenih navika.

12. mars 2025

Hej,

Hvala Vam na ostavljenoj recenziji, ona nam puno znači.

Drago nam je da su Vam se naši proizvodi svidjeli.

Sjajno iskustvo ...

Sjajno iskustvo .... osjećam se lagan i preporođen nakon detox programa...
Sve preporuke 🤗

14. mars 2025

Hej Dinko,

Hvala Vam na ostavljenoj recenziji, ona nam puno znači.

Drago nam je da ste uspješno odradili detox i da se dobro osjećate nakon njega.

Top!

Detox sokovi za mršavljenje nešto najbolje sto sam koristila, već sam dva puta naručivala po paket za 7 dana i prezadovoljna sam , toliko su dobri da sam ponovila narudjbu i cilj mi je bio da nekako počnem mršaviti i da izgubila sam oko 5,5 kg ali benefiti poboljšan san , energije na pretek, glad nije prisutna … top sokici oduševljena sam ponovit ću uskoro 🤗
Ekipa iz podrške sve pohvale predivna ekipa 🫶

Hej Janja,

Hvala Vam na ostavljenoj recenziji.

Drago nam je da Vam se detox program svidio i da ste vidjeli odlične rezultate. Vaša podrška nam puno znači.

Wow sokovi su takooo dobri preporučam

Wow sokovi su takooo dobri preporučam

Hej Mareaj,

Hvala Vam na ostavljenoj recenziji, ona nam puno znači.

Drago nam je da Vam se sokovi sviđaju.

Zadeva je noro enostavna

Zadeva je noro enostavna, okusna in prav veselila sem se vsakega obroka- soka 😊 vsekakor ponovim

2. mars 2025

Hej Mateja,

Hvala, ker ste napisali oceno, veliko nam pomeni.

Veseli nas, da so Vam bili sokovi všeč.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Juices came in great package

Juices came in great package, they are all so delicious. My hubby love them. I love them. Its really great because you can them with you in this busy life. Great. ❤️❤️❤️

Hi Saša,

Thank you for taking the time to leave us a review, it means a lot to us.

We are happy to hear that you and your husband love our juices and that they are great for the busy lifestyle.

Prva kupovina

Naručila sam vitaminski paket za dodatno podizanje imuniteta nakon preboljene gripe. Moj plan je bio jedan sok na dan uz doručak.Nakon isprobanih svih sokova, sokovi za energiju su mi posebno odgovarali a najdraži su mi arise,dream,reset i celer. Oduševljena sam kako se osjete svi sastojci u njima, npr.celer, krastavac i/ili naranča. Svakako ponavljam narudžbu 💪

20. februar 2025

Hej Vedrana,

Hvala Vam na ostavljenoj recenziji, ona nam puno znači.

Drago nam je da ste odabrali naše proizvode za podizanje imuniteta, te da su Vam se oni svidjeli.

3 dana detoxa organizma

Uzela sam sokice za detox u trajanju od 3 dana. Jako sam zadovoljna samom cinjenicom da mi je vec drugi dan nestala nadutost. Danas je treci dan kako pijem, veceras cu popiti zadnji sokic i izdrzala sam sva tri dana bez nekih vecih poteskoca. Osjecaj gladi nije mi se javljao do danas, danas vec malo da, ali ne cudi jer radim s hranom pa mi je sve primamljivo i pred očima konstantno, a ja sam gurman inace 😅
Ovaj detox cu sigurno ponavljati makar dva puta godisnje, za oporavak organizma i svoga zdravlja.
Preporuke i drugima 🙃

14. mars 2025

Hej Neda,

Hvala Vam na ostavljenoj recenziji, ona nam puno znači.

Drago nam je da Vam se sokovi sviđaju, te da ste uspješno i bez osjećaja gladi odradili detox, te da je on dobro djelovao na Vaš organizam.

Great Experience !

24. februar 2025

Hi Andrijana,

Thank you for taking the time to leave us a review, it means a lot to us.

We are happy to hear that you've had a great experience with our products.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

JuiceFast sokovi za blistaviju sebe!

JuiceFast sokovi su pravi mali čarobnjaci! Od kada ih pijem, primijetila sam kako mi je lice čišće i blista. Osjećam se punom energije i svježine, kao da mi svaki gutljaj daje novu snagu. Ovi sokovi su savršeni za detox i osvježenje tijela. Topla preporuka za sve koji žele zdraviji način života i žele blistati iznutra i izvana!

3. mars 2025

Hej Lea,

Hvala Vam na ostavljenoj recenziji, ona nam puno znači.

Drago nam je da Vam se sokovi sviđaju i da pomažu Vašem tijelu.

Odlicno pakiranje,mogucnost ponjeti…

Odlicno pakiranje,mogucnost ponjeti svugdje sa sobom. Ogusi fantazija i ono sto je najvaznije potpuni detox

27. februar 2025

Hej Martina,

Hvala Vam na ostavljenoj recenziji, ona nam puno znači.

Drago nam je da Vam se sokovi sviđaju i da ste uspješno odradili detox.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I can say that all of juices are…

I can say that all of juices are amazing 👏 really usefull detox

9. mars 2025

Hi Magdalena,

Thank you for taking the time to leave us a review, it means a lot to us.

We are happy to hear that you liked the juices and that you successfully finished the detox.

Preporučujem!

Jako sam zadovoljna s rezultatom.Obroci su ukusni i zasitni.

10. mars 2025

Hej Tanja,

Hvala Vam na ostavljenoj recenziji, ona nam puno znači.

Drago nam je da su Vam se naši obroci svidjeli i da ste zadovoljni rezultatom.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

All prodacts are amazing because of taste and all detales and helpful explanations on the them🥰

All prodacts are amazing because of the taste and all detales and helpful explanations on the them🥰

14. februar 2025

Hi Lidija,

Thank you for taking the time to leave us a review, it means a lot to us.

We are happy to hear that you liked the products and that our guidelines were helpful.

Ukusan detox

Iako sam tek na pola puta detox programa, moram priznati da sam ugodno iznenadjena s okusom sokova. Znajući da unosim samo zdrave stvari u organizam već se i osjećam mnogo bolje.
Sigurno ću ponoviti kupnju.

5. mars 2025

Hej Silvye,

Hvala Vam na ostavljenoj rezenciji, ona nam puno znači.

Drago nam je da Vam se sokovi sviđaju i da Vam pomažu.

Super 3dnevni detox

2. mars 2025

Hej Urška,

Hvala, ker ste napisali oceno, veliko nam pomeni.

Veseli nas, da Vam je všeč naš detox.

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv