Jp1880 Nederland Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onze eerste keer dat wij bij JP 1880 hebben besteld. Voor mijn man shirts besteld. Goede kwaliteit. Blijven na het wassen goed in model. Goede maattabel waardoor wij de goede maat in 1x bestelde. En... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Poloshirts hebben een goede pasvorm en blijven mooi. Gaan uit de was meteen weer aan dus nog maar wat shirts bijbesteld. Veel kleuren om uit te kiezen. Fijne website en snelle levering. En leuke korti... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Eerst bestelling was goed gegaan . 2de bestelling geen spullen en bevestiging gehad maar wel betaald gelijk een email gestuurd en gebelt dat was 3 juni nu al 2 x gebelt en 4 emails verder nog s... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben al jaren klant bij JP1880 en heb letterlijk nog nooit een probleem gehad. De leveringen zijn vlot en wanneer er iets nageleverd moet worden dan wordt dat duidelijk gecommuniceerd. Ook de enkele... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Butikk for klær i store størrelser
  2. Herreklesbutikk
  3. Butikk for yttertøy
  4. T-skjortebutikk

Om Jp1880 Nederland

Skrevet av virksomheten

Mannelijkheid, authenticiteit en stoere nonchalance – dat is waar ons merk voor staat, waarmee we de uniciteit en persoonlijkheid van onze klanten willen benadrukken.

Onze collecties zijn perfect afgestemd om moeiteloos van het dagelijks leven naar spannende avonturen over te gaan.

JP1880 gaat verder dan alleen kleding – hier presenteren we een lifestyle die net zo dynamisch, veelzijdig en uniek is als jij.

We ontwerpen coole statement-stijlen en basics voor mannen die weten wat ze willen – gewoon goed gekleed zijn!

Grote maten zijn onze specialiteit – wij maken mode draagbaar voor alle maten.
Wij bieden oplossingen voor de uitdagingen die sterke mannen tegenkomen bij het kiezen van hun outfit en bieden unieke productvoordelen.

We ontwikkelen perfecte snits en optimale pasvormen om onze klanten een draagervaring met maximaal comfort te bieden.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen staat JP1880 voor kwaliteit, duurzaamheid en een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Dit alles in een enorme maatselectie en uitstekende kwaliteit – we cover your needs.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

499 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Levering ging goed

Levering ging goed. Helaas zijn shirts te lang bij grotere maat.

Svar fra Jp1880 Nederland

Hartelijk dank voor je feedback – we zullen deze graag doorgeven. Alleen met jullie hulp kunnen we ons verder ontwikkelen! Voor concrete vragen kun je rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

gemakkelijk te bestellen en vlot geleverd

gemakkelijk te bestellen en vlot geleverd.

Svar fra Jp1880 Nederland

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

Mooie kleding

Mooie kleding, snel bezorgd

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne stof en goede maat.

Fijne stof, goede maat en snel geleverd.

1. mai 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Eindelijk een goede maat polo gevonden…

Eindelijk een goede maat polo gevonden voor mijn man. Vaak is het zo dat als je een grote maat besteld dat dat alleen in de breedte is maar de lengte te kort. Bij jullie polo’s is dat niet zo. Lekker ruim en heel goed van lengte. Top!

1. mai 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering, mooie kwaliteit en betrouwbaar

28. januar 2026

Hi,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en kwaliteit! Bedankt voor je betrouwbare feedback.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De broek is cool en zit lekker.

De broek is cool en zit lekker.

Het jasje was te klein maar maar dan stuur je het gewoon terug, geen probleem (en das wel lekker toch?)

Hi Herman,

Fijn dat de broek goed bevalt! Het is goed te horen dat het terugsturen van het jasje probleemloos verliep. We waarderen je feedback!

Veel keus. Niet duur. Snel bezorgd

Makkelijk besteld. Goede kwaliteit. Snel bezorgd

Hi,

Wat fijn dat de bestelling makkelijk was, de kwaliteit goed en de bezorging snel. Dank voor je positieve feedback!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Van ordering tot aflevering alles…

Van ordering tot aflevering alles volgens wens.
Chapeau!!!!!

Hi,

Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, van bestelling tot levering! Hartelijk dank voor je positieve feedback, dit waarderen wij enorm.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik vind de kwaliteit prijsverhouding…

Ik vind de kwaliteit prijsverhouding bij sommige shirts echt slecht

17. april 2026

Svar fra Jp1880 Nederland

Hartelijk dank voor je feedback. Wat jammer om te horen dat sommge artikelen niet helemaal aan je verwachting voldoen. Wil je de artikelen ruilen of retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0800 - 94 94 665 of stuur een e-mail naar service@jp1880.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. We helpen je graag verder!

Tevreden klant

snelle levering en kwaliteit zoals verwacht . dus goed :)

27. april 2026

Op zich prima

Goede levering, goede producten en goed op de hoogte gehouden.

26. april 2026

Hi,

Fijn om te horen dat de levering en producten goed waren en dat je goed op de hoogte bent gehouden. Bedankt voor je positieve feedback!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede kwaliteit heeft zijn prijs

Goede kwaliteit heeft zijn prijs, zeker tegenwoordig. Maar als alle verwachtingen meer dan worden waargemaakt, dan heb ik het geld er graag voor over.
Prima kwaliteit en een uitstekende pasvorm. Ik ben blij :-)

26. april 2026

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pasvorm ( verhouding lengte en omvang)…

Pasvorm ( verhouding lengte en omvang) niet goed , prettig

25. april 2026

Svar fra Jp1880 Nederland

Hartelijk dank voor je feedback. Wat jammer om te horen dat het artikel niet helemaal aan je verwachting voldoet. Onze klantenservice kijkt graag met je mee naar een passende oplossing of een alternatief. Wil je het artikel ruilen of retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0800 - 94 94 665 of stuur een e-mail naar service@jp1880.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. We helpen je graag verder!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ja wat moet ik zeggen top

Kwaliteit van kleding is top beter dan die andere webwinkels

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altijd goede kwaliteit en snelle…

Altijd goede kwaliteit en snelle levering

23. april 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede kwaliteit en altijd netjes op…

Goede kwaliteit en altijd netjes op tijd. Mijn man is gek op de polo's, wij zijn zeer tevreden en blijven graag bij deze site omdat de maten kloppen en mooie lengte hebben.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snel geleverd. Top!

het JP1880-team

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv