Joyagear Anmeldelser

4,8

Eerder al handschoenen gehad die kapot gingen na een jaar. Contact gehad met klantenservice en passende oplossing gekregen. Fijne en snelle service! Puntje van verbetering vind ik zelf, hoe het ve... Vis mer

Ik had mijn mail-adress verkeerd ingevuld, dus even gebeld om de status van mijn order te bevestigen. Erg klantvriendelijke service! Daarnaast zijn de handschoenen (Falcon, 16oz) erg goed! Perfecte be... Vis mer

Bestelling snel afgerond en snel bezorgd. De reden dat ik geen volle sterren geef is omdat ik de levering zelf niet netjes vind. Ik had op zijn minst een doos verwacht, maar deze werd geleverd in ee... Vis mer

Ik heb onlangs bokshandschoenen besteld bij Joya. Helaas moest ik ruim anderhalve week wachten op mijn pakket door vertraging ( uiteindelijk niet geleverd) bij PostNL. Omdat het zo lang duurde, he... Vis mer

1. Forhandler av kampsportutstyr

Welkom bij Joyagear, het merk dat al 24 jaar lang de wereld van vechtsporten verrijkt met producten van topkwaliteit. Of je nu een beginner bent die net begint met trainen, een gevorderde vechter die zijn vaardigheden wil aanscherpen, of een topatleet die op het hoogste niveau presteert, Joyagear heeft de juiste uitrusting voor jou. Onze producten, afkomstig uit Thailand en andere wereldwijde hotspots, zijn ontworpen met de hoogste standaarden in gedachten en worden vertrouwd door gerenommeerde vechters zoals Bahram Rajabzadeh, Chico Kwasi, Regian Eersel, Ibrahim El Bouni, Tarik Khbabez, Michael Boapeah, Jan Kaffa, en Sergej Masjlobojev. Hun prestaties getuigen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze uitrusting. Met een ruime voorraad in Nederland kunnen we je bestelling binnen 2 werkdagen leveren, zodat je snel weer aan de slag kunt. Kies voor Joyagear en ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap, comfort en stijl terwijl je je vechtkunsten naar een hoger niveau tilt!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

139 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Heel fijne site

Heel fijne site! Ik had perongeluk ophalen geselecteerd i.p.v. verzenden. Ik heb ze gevraagd of het toch verzonden kon worden. Ze gaan het zonder verzendkosten opsturen! Dankjewel Joyagear

3. oktober 2025

I pay for delivery at my home

I pay for delivery at my home, in the end they say that i have to pick up from the pickup point.
I was waiting my package at home the whole day, and suddenly they said we missed you, your package will be delivery to the pick up point.

25. august 2025

Svar fra Joyagear

Hi, Thank you for your review. Unfortunately we can not control the delivery services, please review us based on the product & Service that is in our control.

Bestelling snel, maar ruimte voor verbetering

Bestelling snel afgerond en snel bezorgd.
De reden dat ik geen volle sterren geef is omdat ik de levering zelf niet netjes vind. Ik had op zijn minst een doos verwacht, maar deze werd geleverd in een zak. Daarnaast worden er niet standaard facturen geleverd bij een bestelling (ivm declaratie), deze moet dan weer handmatig aangevraagd worden via de klantenservice.

16. juli 2025

Bedankt voor Uw review!

Review

Mooie handschoen met goede padding en afwerking, maar de touwtjes aan de pols laten helaas snel los – dit vermindert de stevigheid tijdens gebruik.

30. juni 2025

Svar fra Joyagear

Hi, Bedankt voor je review!
Dit kan liggen dat je misschien van de eerste levering een paar handschoenen hebt gekregen. In onze nieuwe levering zijn de veters vernieuwd en verstevigd.
Als je wilt mag je de handschoenen meenemen en zullen we de veters omwisselen voor je!