Office 2019 opnieuw geinstalleerd (ivm nieuwe SSD) maar krijg steeds een foutmelding bij het invoeren van de product key. Mail gestuurd en zou binnen 1 werkdag een reactie krijgen. Nu weer een mail la... Vis mer
Se hva andre synes
Na aankoop had ik geen problemen met activeren van de licentie code, maar na een kleine 2 maanden kreeg ik opeens de melding dat de code niet meer zou gaan werken. Contact gezocht met de klanten... Vis mer
Had een key gekocht voor office 2019. Prijs is mooi. Ik heb helaas tot twee keer toe om een nieuwe key moeten vragen. Veel mailcontact, Screenshots en installaties verder is het toch gelukt. Waardeer... Vis mer
Ik snap niet waarom er verschillende mensen haatreacties posten. De office die ik aankocht is ten eerste al zéér goedkoop. En ook de service is helemaal prima. Je wordt snel en op een zeer vriendelijk... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
JouwOffice verkoopt verschillende software licenties. Jouw licentie wordt 24/7 direct geleverd per mail.
Kontaktopplysninger
Confuciusplein 19, 1064 LG, Amsterdam, Nederland
- contact@jouwoffice.nl
- jouwoffice.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hele goede en snelle service
Ik heb in juni 2020 een product gekocht, en al bij aankoop viel me de service in erg positieve zin op. Nu een jaar later bij herinstallatie PC en vragen valt het me weer op hoe goed en snel er gereageerd wordt op verzoek om hulp. Erg happy met JouwOffice
Nou eerlijk gezegd had ik wat…
Nou eerlijk gezegd had ik wat bedenkingen, maar ik moet eerlijk zeggen.
Fantastisch, geen gezeur geen ellende, het product was na betaling bijna ogenblikkelijk in mijn postvak en ik heb het zonder problemen geïnstalleerd.
Netjes en snel geleverd
Installatie van Office 2019 professional plus.
Mn oude office 2007 verwijderd en uw versie 2019 probleemloos kunnen installeren, De installatiehulp was eenvoudig te begrijpen en gehele inhoud van de outlook inbox, de verzonden items en de complete lijst email-adressenbook heel simpel kunnen importeren. Uiteindelijk dus een fluitje van 1 cent en een AANRADER... Cees Jense.
bij installeren van officepakket ben ik…
bij installeren van officepakket ben ik snel en deskundig geholpen door office team.
Prima!
Fantastische prijs/kwaliteit verhouding. Office aangeschaft. Duidelijke instructies. Makkelijke installatie. Zelfs op zondag contact met klantenservice mogelijk. Zeer zeker aan te bevelen.
Zaken doen met JouwOffice verloopt…
Zaken doen met JouwOffice verloopt altijd snel en correct. Ik kom zeker terug.
Prima prijzen en snelle levering van de…
Prima prijzen en snelle levering van de registratie keys. Makkelijk en snel online te bestellen. Tot de volgende 😁
Goede service!
Goede, snelle service en een goede prijs. Ik had een bestelfout gemaakt, maar het werd vlot en goed opgelost voor me.
Geen klachten
Kreeg wat ik wou hebben, code werkte perfect. Ik had zelf even de instructies niet goed genoeg gelezen waardoor het niet direct werkte, maar kreeg heel snel reactie op de mail.
Goede klantenservice met snelle reacties via de mail
Na ongeveer 3 maanden hadden wij een probleem met de activatie van office die niet meer geldig was. Waarschijnlijk omdat er ook nog "oude" producten geactiveerd waren.
Wij zijn door de klanten service heel goed geholpen en uiteindelijk is het na volle tevredenheid opgelost.
Het enige puntje ter verbetering is dat de ondersteuning via de mail loopt waardoor het probleem niet direct opgelost kon worden. Echter na een paar keer mailen (met overigens een hele snelle reactie tijd) was het probleem opgelost.
Service achteraf na mislukken bevestegingscode
Ik vind de service van Jouw Office geweldig omdat er een nieuwe code ter beschikking werd gesteld zo dat ik toch office 2019 kon installeren.Hartelijk dank hiervoor.
Werkt goed, installatie probleem opgelost door helpdesk
Uiteindelijk goed resultaat, prima, ik ben tevreden, office is geïnstalleerd met keurige license. 1 ster minder gegeven omdat de eigenlijke software downloaden via de aangegeven links niet werkte. De helpdesk heeft me geholpen maar het heeft uiteindelijk aantal dagen geduurd om op te lossen.
Snelle levering en duidelijke installatiehandleiding
Activatie was heel makkelijk, snel en zonder problemen.
Werkte zoals beloofd, met de online activatie.
Activatie per telefoon is lastiger en tijdrovend.
Ik ben zeer tevreden.
Licentie direct geleverd na betaling
Licentie direct geleverd na betaling.
Ben benieuwd hoe lang deze blijft werken.
Een office 2019 pro voor dit geld roept wel wat vraagtekens op. Anyway, so far so good ! :)
Mijn 2e bestelling was het Antivirus…
Mijn 2e bestelling was het Antivirus pakket, ik kwam er niet helemaal uit waar ik de download kon vinden, binnen 1 dag een goed antwoord ontvangen en alles werkt naar behoren. Zeker een aanrader!
Snelle service
Snelle service, had office 2019 aangeschaft en kreeg de melding dat deze niet geregistreerd kon worden. Contact gezocht met de klantenservice en die hebben geholpen bij de registratie. Werkt nu perfect.
Bedankt voor de service!
Na aantal manden problemen met de code
Contact gezocht met de klantenservice en daar kreeg ik na enkele uren al bericht terug!
Klantenservice gaf een paar suggesties en als de code dan nog niet zou werken gingen ze verder kijken. Nadat de suggesties niet werkten kreeg ik zonder morren een nieuwe licentie code welke het wel weer deed. Wat een top service!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.