JouwOffice Anmeldelser

2,9

Office 2019 opnieuw geinstalleerd (ivm nieuwe SSD) maar krijg steeds een foutmelding bij het invoeren van de product key. Mail gestuurd en zou binnen 1 werkdag een reactie krijgen. Nu weer een mail la... Vis mer

Na aankoop had ik geen problemen met activeren van de licentie code, maar na een kleine 2 maanden kreeg ik opeens de melding dat de code niet meer zou gaan werken. Contact gezocht met de klanten... Vis mer

Had een key gekocht voor office 2019. Prijs is mooi. Ik heb helaas tot twee keer toe om een nieuwe key moeten vragen. Veel mailcontact, Screenshots en installaties verder is het toch gelukt. Waardeer... Vis mer

Ik snap niet waarom er verschillende mensen haatreacties posten. De office die ik aankocht is ten eerste al zéér goedkoop. En ook de service is helemaal prima. Je wordt snel en op een zeer vriendelijk... Vis mer

1. Programvareselskap
  2. Programvarebutikk
  3. Programvareforhandler

JouwOffice verkoopt verschillende software licenties. Jouw licentie wordt 24/7 direct geleverd per mail.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Al drie keer zeer tevreden

Het is nu de derde keer dat ik via JouwOffice een licentie heb afgesloten voor OfficePro. Zolang je de instructies op de site nauwgezet volgt (bellen voor de verificatie) gaat het zeer eenvoudig. Top geregeld!

18. mars 2022

Svar fra JouwOffice

Wat fijn om te horen! Hartelijk dank!

Inloggen werkt niet,

Inloggen werkt niet netjes een bericht gestuurd krijg geen reactie terug dus erg janmer dit ,hoop dat als nog gaan reageren

Is al 2 weken geleden

14. mars 2022

Beste Kim,

Vervelend dat je het niet kon activeren. Op jouw mail van 02 maart 2022 om 13:53 is dezelfde dag gereageerd 02 maart 2022 om 21:22. Helaas hebben wij van jou geen weder bericht ontvangen.

Wij hopen dat activeren gelukt is. Zo niet, je kan altijd contact met ons opnemen via contact@jouwoffice.nl o.v.v. het ordernummer.

Groet, JouwOffice

Office 2019 besteld en de code werkte…

Office 2019 besteld en de code werkte niet.
Gemaild naar jullie en 24 u later een nieuwe code gekregen die gelijk werkte.
Dat noem ik TOP service en vertrouwen in de klant.
Dikke 10 verdient

3. mars 2022

Svar fra JouwOffice

Leuk om te horen, hartelijk dank!

Goeie service

Goeie service. Had problemen met activeren. Meteen geregeld. Geen 101 vragen hoe of waarom. Aanrader!

11. februar 2022

Het werkt niet en na overleg werkt het…

Het werkt niet en na overleg werkt het nog steeds niet.
Krijg melding dat deze code niet meer kan worden gebruikt. Hij is al te vaak gebruikt, maar wij hebben 1 computer waar ik deze code op ingegeven heb.

Krijg ik een melding dat ik hem goed moet instaleren , maar dat is gebeurd.
Alleen deze code wordt niet geaccepteerd

13. januar 2022

Tevreden

Tevreden. Ik ben goed geholpen toen het niet zo goed lukte. Het is door hulp goed opgelost. 👍

10. januar 2022