Josema AB Anmeldelser

4,7

Ni är så Professionella på alla plan ni har produkter i världsklass och är enormt snabba att leverera varor som man beställt och dom motsvarar till fullo det ni skriver i era texter jag har största... Vis mer

Fick felmeddelande att det var problem med Ad Blue i min BMW520 d. Kollade med BMW och andra verkstäder vad det kan kosta att åtgärda och fick prisförslag från ett par till tiotusen kronor ev. Köpt... Vis mer

Mitt dieselpartikelfilter (DPF) på min BMW 520d var dåligt efter 10.000 mil. Motorn hackade vid vissa varvtal. Gick till en BMW verkstad i Stockholm och fick beskedet att ett byte av DPF kostade... Vis mer

1. Butikk med biltilbehør
  2. Engrossalg av biltilbehør
  3. Bilutstyrsbutikk
  4. Netthandelstjeneste

E-handelsbutik för konsument & professionella användare. Vi säljer bilvårdsprodukter online som motorolja, motor- & bränsletillsatser till privatkunder, bilverkstäder och övriga företag. Importör/Distributör i Sverige av högteknologiska bilkemiska produkter som additiv & motorolja för fordonseftermarknad från JLM Lubricants och Ardeca Lubricants. VI säljer produkter inom kategorier: Bensintillsatser, Dieseltillsatser, Partikelfilter rengöringsmedel för diesel och bensin. Verkstadsutrustning, motortillsatser, kylartillsatser, motorolja, växellådsolja, olja på fat, bakaxelolja, bromsrengöring, bromsvätska, mc olja, servoolja, tillsats till automatisk växellåda, tillsats för tunga fordon samt andra bilvårdsprodukter.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

121 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snabb leverans.
Vet ej om produkten gjort nytta då jag ej kunnat köra bilen så mycket, för att märka skillnad

27. mai 2026

Enkelt och smidigt

Tyckte att uppdatering angående varan/varorna man beställt var enkelt och smidigt och att det var enkelt att följa det hela vägen tills att man fick det i handen. Tack 5⭐️

25. mai 2026

Tack för ert betyg och omdöme.

Det här är tredje gången jag köper…

Det här är tredje gången jag köper produkter från Josema, vilket säger en hel del om hur nöjd jag är med kvaliteten. Hittills har jag använt deras Oil Flush produkt och är mycket imponerad av resultatet, den lever verkligen upp till förväntningarna!
Jag ser fram emot att testa de andra produkterna också. Josema är verkligen ett varumärke jag varmt kan rekommendera till andra. Kvaliteten är på topp, och därför undrar jag varför deras produkter inte syns mer i de stora butikerna i Sverige de förtjänar verkligen större uppmärksamhet! 🧐

10. mai 2026

Svar fra Josema AB

Stor tack för ert betyg och omdöme. Alltid lika trevligt att höra när kunden är nöjd med våra produkter.

Leveranstiden för länge

Leveranstiden för länge, herregud flera veckor från Malmö till Stockholm ?????

14. mai 2026

Svar fra Josema AB

Tråkigt att höra. Det beror på att en helgdag inträffade den 14 maj. dagen innan var det vikarierande chaufför som inte hittade till mig. Du la en order den 12 maj. ditt paket skickades den 15. du fick en avisering den 17:e och hämtade ut ditt paket den 20:e. du hade kunnat hämta ut ditt paket tidigare.

Hoppas produkterna motsvarat priserna

16. april 2026

Tack för ert betyg och omdöme.

Bra..bra med detta företag som hade min…

Bra..bra med detta företag som hade min beställning " hemma på hyllan," ..
På riktigt ..snabbt och nu testas jag mitt köp

15. april 2026

Svar fra Josema AB

Tack för ert betyg och omdöme. Hoppas du blir nöjd med vår JLM Hydraulic Valve Lifter Treatment mot tickande ventiler.

Fick felmeddelande att det var problem…

Köpte en flaska BluBoost JLM från Josema, blandade i Ad Blue tanken och felsignalen försvann samma dag efter några mils körning! Fantastiskt.
Alla som har dieselbilar ska köpa Josema produkter om fel i DPF eller AdBlue!
Åke A

17. april 2026

Svar fra Josema AB

Tack för er recension och betyg. Alltid trevligt att läsa hur våra produkter hjälpt till att lösa ett problem till en billigare kostnad än hos verkstäderna.

Frakten

Det blev extra dyr frakt för (enlig mail från er då jag frågade om detta ) att det är brandfarligt som skickas....en sprayburk!
Aldrig varit med om det förut och lådan var helt vanlig tunn, om det varit kraftig kartong eller någon mer påkostad men en helt vanlig tunn kartong. Jag känner mig lurad.

6. april 2026

Svar fra Josema AB

Hej, det var tråkigt att du känner dig lurad. Informationen står klart och tydligt ang begränsad mängd farligt gods på alla de produkter det gäller. Informationen kommer även upp i kassan och på vår sida gällande köpvillkor. Om du inte tar till dig den informationen som finns på vår hemsida, så kan jag inte hjälpa att du känner dig lurad. Det är transportföretagen som tar en extra avgift för att vi ska kunna skicka begränsad mängd farligt gods.

JLM diesel clean

3:e gången jag använder mig av JLM produkter.Fungerar perfekt👍😃