Jordvarme Danmark Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan varmt anbefales – fantastisk service og flot håndværk! Vi har købt vores jordvarmeanlæg gennem Leif fra Jordvarme Danmark, og vi kunne ikke være mere tilfredse med hele forløbet. Leif... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dejlig total oplevelse. Leif tog os hele vejen igennem proscessen og forklarede hvad og hvordan vi skulle forholde os, samt hans folk leverede som aftalt og til tiden. De bedste anbefalinger.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Leif og Jordvarme Danmark ydede en god service til en fornuftig pris. De mindre udfordringer der kan opstå undervejs, blev løst uden problemer og vi følte os meget trygge og var yderst tilfreds ge... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi er glade for, at vi valgte Jordvarme Danmark til installation af et jordvarme anlæg med en Thermia ECO 16 DUO jordvarmepumpe. Leif Grane har sikkert hjulpet os igennem processen med alt fra ansø... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Varmeenergiselskap
  2. også i
  3. Leverandør av fornybar energi

Skrevet av virksomheten

Vi sælger og installerer jordvarme og luft til vand varmepumpter til private og erhverv i hele Danmark. Vi er specialister og laver ikke andet. Det betyder 100% fokus og høje kompetencer på at tilbyde løsninger til fair priser som giver høj kundetilfredshed. Vi ved, at køb og installation af en varmepumpe er en proces, og at du som kunde sandsynligvis kun køber ét anlæg i hele dit liv og derfor har en masse uafklarede spørgsmål. Det er ikke en tilfældighed, at vores værdier er: Kompetent, Anstændig og Ligefrem. Det tilstræber vi i alt, hvad vi gør. Kompetent • Faglige kompetencer i alle faser • Rådgivning/Salg • Udførsel • After sales • Effektive processer og lean • Certificerede partnere • Kvalitetssikring Anstændig • Kunder og samarbejdspartnere skal opleve • Bedste produkt og løsning • Fair pris • Høj tillid Ligefrem • Siger tingene som de er og når de opstår • Ærlige • Gennemsigtige • Lytter Vision • I det vi gør, vil vi tilstræbe at give den bedste kundeoplevelse Mission • Vores værdier er ikke tomme ord, men den måde, vi er og agerer på. • Vi tror på kvalitetssikring og løbende effektivisering. • Vi arbejder på, at hver dag bliver en god dag for vores kunder, samarbejdspartnere og os selv.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service og enestående håndværk – højeste anbefaling

Jeg er indehaver af en 300 år gammel bondegård, som fungerer som Bed & Breakfast, og i marts 2024 fik vi installeret jordvarme af Jordvarme Danmark. Fra første kontakt med Leif og hans team, var det tydeligt, at vi havde valgt det helt rigtige firma. Deres professionalisme og håndværk skinner igennem i hver eneste detalje.

Leif sørgede for, at hele processen gik gnidningsløst fra start til slut. De arbejdede effektivt og grundigt – og endda til langt ud på aftenen – for at sikre, at anlægget var færdigt, inden vores første gæster ankom. Installationen er udført med de fineste materialer, og selve arbejdet ligner nærmest et kunstværk. Mange af vores gæster kommenterer endda, hvor flot teknikken ser ud i vores vaskerum!

Det, der virkelig skiller Jordvarme Danmark ud, er deres efterservice. Jeg har altid kunne ringe til Leif, hvis der var spørgsmål, og han har støttet mig i alt – lige fra tekniske spørgsmål til hjælp med ansøgninger om energistøtte fra Energistyrelsen. Jeg har virkelig følt mig tryg og godt vejledt hele vejen igennem processen.

Jordvarme Danmark lever i den grad op til deres værdier: Kompetent, Anstændig og Ligefrem. De er ikke bare dygtige håndværkere, men også ærlige og gennemsigtige i alt, hvad de gør. Jeg kan på det varmeste anbefale dem til alle, der overvejer at få installeret jordvarme eller en varmepumpe – de har min dybeste tillid.

Tak til Leif og hele teamet hos Jordvarme Danmark for en helt igennem fantastisk oplevelse og et produkt, der er udført til perfektion!

13. mars 2024

Hej Marie-Louise.

Det har været en fornøjelse at få lov til at lave jordvarme i din fine gård. Dejligt at du er glad for det vi har lavet.

Tusind tak for de fine ord som jeg giver videre til mine håndværkere.

Mvh Leif Garne
Jordvarme Danmark

Det fungerer

Vi fik installeret jordvarme i juni måned og havde en rigtig god oplevelse. Så kan kun anbefale Jordvarme Danmark, Leif og hans gode folk. Det fungerer.

16. juli 2024

Svar fra Jordvarme Danmark

Tusind tak for de fine ord. Det er vi alle rigtigt glade for:-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super virksomhed med et fantastisk team

Vi har brugt Jordvarme Danmark, som er en fantastisk virksomhed. Således har vi fået et glimrende jordvarme-anlæg på kun 2 og en halv dag, og det er perfekt lavet. Gravearbejde, installatør-godkendt installation og autoriseret el-arbejde som alle samarbejdede fantastisk, og som tog os med på råd. Faktura og anlæg er også blevet godkendt mhp. tilskud fra Energistyrelsen. Kan kun anbefales.

29. mai 2024

Svar fra Jordvarme Danmark

Tusind tak for den meget fine tilbagemelding. Det er vi glade for. Vi gør alt hvad vi kan for at efterleve vores værdier - Kompetent, Anstændig og Ligefrem - for at få tilfredse kunder.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kompetent og reel rådgivning. Tryg leverance.

Vi tog kontakt til Jordvarme Danmark og blev ekspederet af deres sælger Leif, som var med på sidelinjen igennem hele processen. Han leverer et kæmpe stykke arbejde og står altid klar med kyndig og ærlig rådgivning. Det betød at projektet, der for os som husejere føltes som en stor beslutning, kunne udføres med tryghed i maven. Klar anbefaling herfra.

15. april 2024

Svar fra Jordvarme Danmark

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er vi glade for. Det er vigtigt at vores kunder føler sig godt rådgivet og trygge i hele forløbet - både før, under og efter.

Kan varmt anbefales

Rigtig god service og grundig installation. Kan varmt anbefales

12. april 2024

Svar fra Jordvarme Danmark

Hej Anders. Tusind tak for de pæne ord. Det er vi glade for.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv