Johnny Nyberg Anmeldelser

4,8

Jag rekommenderar Jonny Nyberg om ni behöver tjänster tex bygglov / arkitekt ritningar i alla des former samt energiberäkningar. Snabb, duktig, kompetent, kunnig, har svar på det mästa man frågar... Vis mer

Efter godkänt bygglov så hjälpte Johnny mig vidare med alla konstruktionsritningar som behövdes mm inför tekniskt samråd med kommunen. Nu har jag fått byggstartsbeskedet och kan börja. Rekommender... Vis mer

1. Plantegningstjeneste
  2. Arkitekt
  3. Arkitektfirma
  4. Byggkonsulent
  5. Byggeplanlegger
  6. Byggingeniør

Jag, Johnny erbjuder omfattande ritningstjänster. Få ditt bygglov enkelt och snabbt med min hjälp! Söker du konstruktionsritningar för ditt nya hus? Jag är experter på bygglov och ritningar! Jag är din pålitliga partner för en smidig byggprocess. Kontakta mig idag!

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

18 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bra upplevelse

Johnny gav tydlig vägledning när kommunens handläggning var tveksam och bidrog med trygghet och sakkunskap genom hela processen. Hjälpte oss med vilka ritningar som egentligen är aktuella att skicka in och skapade en skräddarsydd offert som vi fick sitta med. En lösning andra aktörer inte var behjälpliga med.

Att detta var betydligt snällare mot plånboken i jämförälse med andra aktörer var bara en stor bonus. Rekomenderas!

28. november 2025

Kreativ lösning

Snabbt, smidigt och trevligt bemötande från Johnny när jag behövde hjälp med takkonstruktionsberäkningar för ett äldre fritidshus inför lov om byggstart vid en kommande husflytt. =)

/Jimmy

7. juli 2026

Professionellt stöd vid bygganmälan

Jag var i kontakt med Johnny när jag skulle göra en bygganmälan. Det var första gången jag gjorde något sådant, och Johnny var hjälpsam genom hela processen. Han tog sig tid att svara på frågor, förklara stegen tydligt och gjorde att allt kändes enkelt. Jag uppskattade stödet och kan rekommendera honom.

19. mai 2026

Rekommenderar

Johnny hjälpte oss med både bygglovsritningar, konstruktionsritningar samt andra dokument inför tekniskt samråd. Professionell, snabb och mycket hjälpsam. Kan verkligen rekommendera!

12. mai 2026

Kanon

Bra, tydlig, snabb återkoppling och proffsiga ritningar.

1. februar 2026

Proffsig hjälp.

Jag fick mycket snabb hjälp med att ta fram ritningar som kan användas för offertförfrågan.
De frågor som jag fick kändes relevanta och var lätta att förstå. Johnny gav ett proffsigt intryck och jag kände mig trygg med att han förstod vad jag ville ha.
Toppbetyg.

28. januar 2026

Tack för all hjälp!

Rekommendera Johnny som är mycket professionell, snabb, mycket kunnig och har rimliga priser.

Tack Johnny!

20. oktober 2025

Johnny har gjort ett utmärkt arbete med…

Johnny har gjort ett utmärkt arbete med våra bygglovsritningar. Han är enkel att samarbeta med, kommer med värdefulla råd och återkopplar alltid snabbt. Vi är mycket nöjda med resultatet och kommer definitivt att anlita honom igen vid framtida projekt.

8. august 2025

Extremt nöjd

Jag fick väldigt vänlig och sakkunnig hjälp. Alla svar kom snabbt och och det var en mycket positiv upplevelse att anlita Johnny. Jag rekommenderar!

25. juli 2025

Snabb och professionell hjälp

Vi behövde komplettera vår bygglovsansökan av en altan, modell större. Hittade Johnny via en snabb googling. Han svarade snabbt och förstod precis vad vi behövde. Smidig kommunikation och erbjuder även hjälp om kommunen (mot all förmodan) inte skulle vara nöjda. Kan varmt rekommendera Johnny!

6. september 2025