Duidelijke website. De door mij gekozen tweede hands driver kon extra lange schaft krijgen en kreeg mooie nieuwe grip. Blij met aankoop. Bij vragen bovendien vrijwel direct antwoord.
Se hva andre synes
Ik heb door een recente blessure nog niet de nieuwe houten 3 Taylormade Rx15 kunnen spelen, maar omdat ik op vakantie met een geleende, zelfde club, heb kunnen spelen zal dat wel goed zitten. Ik ben a... Vis mer
Selskapet har svart
2 2e hands clubs besteld met shafts en grips. Prima clubs en goede en correcte informatie op de site betreft de club hoofden. Prima communicatie via de App, top! Levering supersnel. De volgende dag, n... Vis mer
Prima device, thuis langs geweest mocht beide clubs meenemen naar een vlakbij gelegen golfbaan. Clubs waren in drie kwartier gemaakt, nieuwe shafts op de refurbished driver kop.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
De plek voor refurbished golfclubs van gerenommeerde merken zoals Callaway, Titleist, TaylorMade, Ping & Mizuno. Standaard 1 jaar garantie. Voor 12:00 besteld, morgen in huis. Met altijd meer dan honderden golfclubs online, is John Block Golf een van de grootste Nederlandse koper en verkoper van gebruikte golfclubs.
Kontaktopplysninger
Dieze 21, 2911CS, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland
- info@johnblockgolf.nl
- johnblockgolf.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede telefonische toelichting en…
Goede telefonische toelichting en meedenkend wat de beste match zou zojn
Uitstekend!
Overzichtelijke en duidelijke website, eenvoudig bestelproces, snelle levering en kwaliteit zoals omschreven. Prima nazorg!
Goeie service bij het helpen van een…
Goeie service bij het helpen van een ontbrekend gewichtje. Naast t gewichtje ook nog een sleutel geleverd
Ook kleine accessoires snel en goed
Snelle afhandeling van relatief klein onderdeel van een driver
Voldoet volledig aan de verwachting.
Voldoet volledig aan de verwachting. De driver is inderdaad vrijwel nieuw.
Zoek niet verder, bestel hier
Dit bedrijf is geheel gefoxed op de klant. Heerlijke driver aangeschaft van zeer goede kwaliteit. Shaft, grip prima aangepast. Service met een hoofdletter S.
Snelle en betrouwbare levering
Wederom TOP!
Wederom TOP!
Inmiddels meerder bestellingen geplaatst en altijd goed geholpen. Ook via de chat van de webshop waar je duidelijke en concrete antwoorden kunt verwachten als je het zelf niet helemaal weet.
Zelfs toen er schade was ontstaan aan mijn driver werd dit binnen no-time opgelost! Er werd een wrench, nieuwe shaft met adapter én grip opgestuurd om het probleem te verhelpen.
Ook deze bestelling; wood 5 en taylormade putter zien er boven verwachting goed uit!
Enige feedback die ik heb: ik heb een wood met standaard shaft gekocht. Ook een driver met hun huismerk shaft. Beide zijn “stiff” maar daar zit echt veel verschil tussen! (Voor mijn gevoel althans)
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop. Snel geleverd. Klein probleem met PostNL werd prima opgelost. Dank en tot de volgende keer
Goede en vriendelijke service en altijd…
Goede en vriendelijke service en altijd op tijd geleverd.
Golf materiaal ziet er perfect uit tegen zeer scherpe prijzen en 2 weken proef. Zeker een aanrader !!!!
Wachtend op levering!
Ik schreef een slechte review omdat de levering uotbleef. heb deze review aangepast. PostNL heeft problemen momenteel.John Block volgt de levering heel correct op. Na de levering schrijf ik een review over de kwaliteit.

Svar fra John Block Golf
Prima advies en een mooie 2de hands set…
Prima advies en een mooie 2de hands set Titleist ijzers ontvangen.
Snelle en accurate afhandeling en…
Snelle en accurate afhandeling en levering van de
bestelling👍
Uitstekende snelle service
Uitstekende snelle service. De club die ik besteld had, binnen 1 dag ontvangen in goede staat.
Super snelle levering en een hele mooie…
Super snelle levering en een hele mooie club ! Meteen 30 meter erbij 💪
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.