Ik had bij de Praxis online een laminaatvloer besteld. De track en trace code die ik had gekregen van de Praxis via de mail veranderde continue van datum, waardoor ik meerdere dagen vrij heb moeten ne... Vis mer
Se hva andre synes
Top Service, werd netjes van te voren gebeld door de chauffeur, keurig optijd. Erg behulpzame chauffeur was niet te beroerd om te helpen de zware pakketten binnen te leveren. Aangezien ik last van m... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer slecht ik zit al een week te wachten op mijn bestelling van Praxis track&trace veranderd steeds van datum en tijdstip tussen 9:00 en 21:00 uur. Volgens Praxis is de levertijd 1-3 werkdagen m... Vis mer
Na het lezen van alle slechte reviews had ik er een hard hoofd in, zeker omdat er ook veel recente reviews bij zaten. Echter was ik erg tevreden. Ik werd netjes 20 minuten van tevoren gebeld dat de ch... Vis mer
Har svart på 6 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Onbetrouwbaar
Kunnen geen tijdsblok aangeven anders dan tussen 0800 en 2100 en verplaatsen bezorging eenzijdig en zonder communicatie naar een andere dag. Zelf aanvragen om dat aan te passen is niet mogelijk.
De bezorger was op tijd en vriendelijk
De bezorger was op tijd en vriendelijk. Zetten de bestelling keurig bij de deur af.
Handtekening vervalst en geen producten ontvangen
Bij de praxis een bestelling gedaan, deze zou geleverd worden door JKS. Ik kreeg een track&trace waarin stond dat de bestelling op woensdag tussen 8.00u en 11.10u geleverd zou worden. Ik dus vroeg naar het adres, want ik woon daar nog niet, en om 12u nog geen levering. Ik heb gebeld met de praxis en moest zelf maar contact opnemen met JKS. Hier kon de klantenservice medewerker de afdeling niet te pakken krijgen en ik zou via de mail op de hoogte gehouden worden. Dit gebeurde dus niet. Ik heb de dag erna weer gebeld en kreeg te horen dat ik voor die dag op de planning stond. Maar helaas weer geen levering. Uiteindelijk stond er vrijdagochtend wen vrachtwagen voor de deur met de levering, althans een deel. Want een deel van de bestelling zat niet in de vrachtwagen. Door de chauffeur is een melding gemaakt en ook ik heb weer gebeld met de klantenservice. Ze zouden gaan uitzoeken wat er was gebeurd en een nalevering inplannen. Maandag kreeg ik zonder enig bericht ineens een nieuwe track&trace, met daarin een getekend! afleverbewijs. Terwijl ik niet aanwezig was op het adres! Ze hebben mijn handtekening vervalst en niks geleverd!! Ik wordt door praxis en door JKS afgewimpeld bij de klantenservice en mijn situatie wordt niet serieus genomen. Het gaat om bestelling met ordernummer 1895908.

Svar fra JKS
Vriendelijke chauffeur en heeft het…
Vriendelijke chauffeur en heeft het goed in de tuin gereden.
Aardige meneer. Mooi optijd. Goede service
Aardige man goed geholpen
Wat een incompetente bezorgdienst
Wat een incompetente bezorgdienst. Oprecht die 1 ster is voor de vriendelijke bezorger die probeerde mee te denken. Bedrijf meerdere malen gebeld en aangegeven dat ik in de stad woon en het voor 11 uur geleverd moest worden. Hun oplossing: bel de winkel. Winkel gebeld, zij netjes JKS gebeld. Oplossing van JKS: het moest maar naar een random adres in Nederland.... Ik gevraagd of ze de planning niet konden aanpassen, nee dat kon niet. Even serieus zeg... Wat een lachertje. Dit noemt zich een bezorgdienst...
Het was geen gemakkelijk plek om de…
Het was geen gemakkelijke plek om de spullen te leveren. Dit bleek geen probleem voor de chauffeur. Regelde het perfect en was erg vriendelijk.
Super vrienderlijk
Snelle en fijne aflevering.
Snelle en fijne aflevering.
Vriendelijke bezorger
Nette beleefde chauffeur
Nette beleefde chauffeur die het bezorgd tot aan de deur
Goede behulpzame chauffeur
Goede behulpzame chauffeur
Lieve aardige behulpzame man
Lieve aardige behulpzame man. In een keer goed geleverd.
Super goede service!
Super goede service!
Eetcafé Jan en Jans
Topservice van JKS bij de Praxis
Topservice van JKS bij de Praxis! De bezorging verliep snel en volgens afspraak. Alles werd netjes en zorgvuldig afgeleverd, zonder beschadigingen. De communicatie was duidelijk en professioneel, en de bezorger was vriendelijk en behulpzaam. Je merkt dat er zorgvuldig met de bestelling wordt omgegaan. Zeker een betrouwbare partij voor leveringen ik ben erg tevreden en zou hier zo weer gebruik van maken!
Heel erg tevreden top service👍
Vriendelijke behulpzame man
Werd van tevoren gebeld wat erg fijn…
Werd van tevoren gebeld wat erg fijn was en vriendelijk!

Svar fra JKS
Hele lieve man
Hele lieve man, goed geholpen en meegedacht
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.