JJ's House Anmeldelser 18

3,1

JJ's House ble grunnlagt i 2010 og er en ledende global nettforhandler for kjoler til bryllups-, ball-, fest-og anledningsklær. Med over 2000 forskjellige typer kjoler i vanlige, petite og plussstørrelser, har vi pakket deg inn i silhuetter og stiler for å få deg til å føle deg vakker og gjøre dine store øyeblikk til varige minner. Vi tilbyr ulike tjenester for å gjøre kjolesøket ditt enkelt: Farge-og stoffprøve for en liten avgift, Prøv-før-du-kjøp-tjeneste, tilpasset størrelse-alternativ og globale frakttjenester. I tillegg har JJ's House blitt valgt ut som vinneren av 2021, 2024 og 2025 The Knot Best of Weddings, 2022, 2023, 2024 og 2025 Wedding Wire Couples' Choice Awards!

• 50 Raffles Place, #30-00 Singapore Land Tower, Singapore, Singapore

• jjshouse.no

3,1

Middels

Kjempe fornøyd

Så langt har alt jeg har bestilt vært av super kvalitet. Har både kjøpt flere par sko og kjoler. Har hatt inne fire bestilling.
Enkelt å returnere varer som ikke passer eller ikke var som tenkt.
Veldig god hjelp fra kundeservice i de tilfellene jeg har trengt det.
Ikke noe å utsette på firmaet.

2. desember 2024
Logoen til JJ's House

Svar fra JJ's House

Takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du har hatt en flott handleopplevelse hos oss.

Takk for at du valgte JJ's – det er en glede å ha deg som vår verdsatte kunde!

Unødvendig dyrt å returnere og lureri

Jeg bestilte en kjole som jeg hadde troen på, kvaliteten så billig ut og den passet ikke kroppen min som jeg ville. Da returnerte jeg den og nå har jeg 0 kjole og betalt «forsendelseskostnader, frakt, gjenoppfyllingsgebyr og retur» for tilsammen 738kr.. Jeg ga kjolen en anmeldelse på appen dems, denne har de fjernet fra anmeldelser for kjolen.

13. oktober 2024
Logoen til JJ's House

Svar fra JJ's House

Takk for at du tok deg tid til å gi tilbakemelding.

Hos JJ's House prioriterer vi miljømessig bærekraft og streber etter å minimere avfall ved å tilby skreddersydde produkter. Som en del av vår innsats for å opprettholde konkurransedyktige priser samtidig som vi støtter miljøbevisste praksiser, har vi implementert en policy for gjenoppfyllingsgebyr.

Før de fullfører bestillingene sine, får kundene klar informasjon om vår returpolicy for å sikre åpenhet og informert beslutningstaking. For ytterligere detaljer, oppfordrer vi deg til å lese vår omfattende returpolicy som er tilgjengelig på følgende lenke:

Takk for din tid.

Kjolen var perfekt og rask levering. Anbefales.

Bestilte ballkjole til min datter etter mål. Kjolen var perfekt og akkurat slik som den var på video/bildet. Bestilte rett før jul og kom første uka i januar. Gikk veldig fort med tanke på at det var juletider og pakka ble sendt med Helt Hjem.

22. desember 2022

Veldig fornøyd!

Bestilte to brudepikekjoler til barn, hårpynt og finsko og alt var akkurat som på bildene og pakken kom bare 14 dager etter bestilling!👏🏻 Veldig fornøyd!

Valgte klarna faktura som betalingsmåte i tilfelle

10. august 2022

Aldri kjøp noe på dette nettstedet

Aldri kjøp noe på dette nettstedet. De lover ikke det de holder, hverken når det gjelder leveranse eller kvalitet på kjole. Når det kommer til retur, lyger de på hva som ligger i esken og krever mer i returkostnad enn det som er riktig. STYR UNNA.

2. juli 2022

Fryktelig skuffende og provoserende

Meget dårlig opplevelse!
Bestilte en brudepikekjole som var for liten. Sendte den tilbake med én gang før den var betalt. Jeg betalte frakt på 169 kr og måtte betale 390 (!) kr i «forsendelsesgebyr». Det vil si at jeg måtte ut med 559 kr for en kjole jeg sendte tilbake. Forkastelig! Hold dere langt unna.

15. mai 2022

Styr unna!!!

Jeg kjøpte en brudekjole her som ikke passet, da jeg skulle sende den i retur måtte jeg selv betale for dette (noe de skulle refundere etter motatt pakke, dette skjedde aldri). Jeg fikk faktura på kjole etter retur. Mye mailer frem og tilbake som gjorde at jeg til slutt måtte gi opp og måtte betale regningen da den falt til inkasso. Kommer aldri til å handle her igjen, styr unna!

13. mai 2022

Bestilte 3 ballkjoler - ingen mulighet for retur

Bestilte 3 ballkjoler og ønsket å returnere to og nettsiden reklamerer med mulighet for retur. Da dette skulle gjøres viste det seg at retursiden ikke fungerte i det hele tatt. Jeg sittende med to kjoler for mye og tap av masse penger!! Prøvde også å sende mail flere ganger uten å få svar.
HOLD DEG LANGT UNNA DENNE NETTBUTIKKEN!!

28. april 2022

Jeg bestilte et inngravert smykke som…

Jeg bestilte et inngravert smykke som ikke ble langt nær av hva det så ut som på nettsiden deres. Inngraveringen var nærmest uleselig og når jeg klagde på dette kunne de tilby kun 150kr i refusjon, ikke var det mulig å returnere varen og evt få den tilbake med større og mer leselig inngravering. Ikke den fineste julegaven jeg gir bort i år.

12. desember 2021

Har allerede klaget på denne…

Har allerede klaget på denne leverandøren. Da skriver de at de skal ta kontakt, etc.. men det er bare her. De følger ikke opp. De svarer her, men følger ikke opp kunden. Spill for galleriet.... hold dere unna.

10. oktober 2021

Hold dere langt unna disse

Hold dere langt unna disse. Utrolig dårlig service. Bestilte brudekjole og brudepiker kjoler etter deres str guide, ingen av kjolene passer ved ankomst. Ett mareritt og få retunert disse. Bestilte også en annen kjole, avbestille den ganske kjapt, får da beskjed om at det er tidsforskjell slik at jeg ikke får avbestilt den.... erre mulig? Nei dette er ikke bra

30. august 2021

Bestilte en brudepikekjole

Bestilte en brudepikekjole, sjekket hvor bestillingen min hadde kommet men det har stått det samme i flere dager. Jeg skal være brudepike 22. mai å jeg trenger virkelig den kjolen! Sende mail til kundeservice av nettstedet å har ikke fått noe svar. Veldig dårlig service! Og kjolen kosta litt så de burde svare snart.

16. april 2021

Hold deg langt unna!!!

Vi hadde bestilt et brudeskjole. Angitt leveringstid var 3-6 dager. Ingen brudeskjole etter 6 dager. Tok kontakt med kundeservice - fikk informasjon at skjole kommer fra Kina og at leveringen ta 4 uker.
Tok kontakt for å avbestiller og få pengene tilbake - helt håpeløst! Det er bare paypal som kunne hjelpe!

26. februar 2019

Totalt håpløs å handle med.

Jeg bestilte et par dansesko som var på tilbud, og den frakt som sto var den hurtigste, da jeg tidligere har hatt erfaring med at det tok veldig lang tid før jeg fikk varerne (ca 1 ½ måned).
Ingen steder så jeg at der sto noe om importavgift og merverdiavgift, og da det er en norsk nettside trodde jeg at det var prisen jeg betalte for varen som var den endelige, men nei – selve skoene og frakt ble 621 kr, og nu har jeg betalt 314 kr i import- og mva (som DHL hadde ordnet).
Ingen steder så jeg at dette ble sendt fra Kina.

Jeg bliver aldri å handle med dette firma mere, og fraråder det for andre.
Anne Grethe

18. januar 2017
Vis anmeldelser på alle språk. (18 anmeldelser)