Jixbee Anmeldelser

3,5

Weekelijks zijn er meerdere storingen, achteraf hoor je was wat er aan de hand was. De app laad niet of traag. Iedere week moet ik helaas achter m'n geld aan of meerdere malen inloggen omdat het erg a... Vis mer

De app werkt bij mij niet. Hij blijft maar laden. Maar dat is niet erg. Ik gebruik ook liever de site op mijn laptop. Veel makkelijker voor mij. Heb gisteren voor het eerst een uitbetaling aangevraagd... Vis mer

Erg overzichtelijk, simpel te gebruiken, en erg handig als je extra uurtjes / pechhulp vergoedingen wilt laten uitbetalen. Bijvoorbeeld voor onverwachte kosten of net voor een kleine vakantie. Of v... Vis mer

Tijdens de inschrijving ging het constant mis, moest ik elke keer meerdere keren bellen of appen om aandacht te krijgen en heb ik meer dan een week moeten wachten om werkelijk ingeschreven te worden.... Vis mer

1. Finanskonsulent

Jixbee is een 'Future of Work FinTech'. Wij bieden werknemers een financieel welzijn platform waarmee zij beter hun financiën kunnen beheren. Werknemers krijgen direct toegang tot hun verdiende salaris via onze 'Salaris on Demand’ technologie. Hiermee hebben zij minder (geld)zorgen en zullen ze beter presteren. Werkgevers die prioriteit geven aan financieel welzijn, zien enorme voordelen. Iedereen wint!

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Jixbee is helemaal top

Jixbee is helemaal top! Als je gewerkt heb dan kun je die week erop al de helft over de gewerkte uren van die week ontvangen! Zo heb je altijd geld op zak en einde van de maand krijg je resterende. Wat wil een mens nog meer….?

12. desember 2023

Svar fra Jixbee

Fijn om te horen! Hopelijk biedt het rust, wetende dat je altijd wat cash achter de hand hebt ;D

Love the app!

Love the app!

Simple user interface. Easy to handle, with useful advices in terms of financial stability.

Transfer of salary advancements go also very quick, it can range from 1h to 24h on banking days.

All in all keep up the great work!

14. september 2023

Svar fra Jixbee

We appreciate your feedback and will keep focus to improve our users' financial wellbeing!

Great Service

Easy, fast, reliable.
- except on weekends, that would be perfect
Danke well!

5. august 2023

Hi Martin,
Thank you for you kind review!
Weekend payments would be great indeed, if all banks process the payments then too. We will see if we can offer this service in the future.
Kind regards,

Ging echt schnell.

Ging echt schnell.. morgens angefragt .. abends bereits aufm Konto.
Echt praktisch!

12. juli 2023

Hallo Daniel,
Vielen Dank für Ihre Bewertung!
Wir freuen uns zu hören, dass der Service so schnell ist, wie wir es uns wünschen!
Mit freundlichen Grüße,

Verlaagd de financiële stress

Verlaagd de stress om een onverwachte rekening niet te kunnen betalen. Super om zelf het betaalmoment van je salaris te kiezen!

19. juni 2023

Hoi Gerhard,
Onverwachte rekeningen zijn niet fijn, maar wij zijn blij je te hebben kunnen helpen.
Groet,