Disse gutta kan sakene sine
Disse gutta kan sakene sine, meget flinke og ordentlig. Kan forvente GOD hjelp! Anbefales sterkt!
Velkommen til Audi Norge. Her får du oversikt over Audis bilmodeller, lanseringsnyheter og et innblikk i Audis verden. Forspranget ligger i teknikken.
Frysjaveien, Oslo, Norge
Dårlig service, ikke utført jobb som er oppført på kvotering . Mangler rapporten på andre gang besøk , ønsker ikke å ta ansvar.
Prisene på nye elektriske biler fra de har nesten doblet seg for en godt utstyrt bil. En q6 e-tron kan koste deg nesten 1.300.000 og det er langt over q8 e-tron før de tok den ut av produksjon. Jeg blir provosert av at monopolister ser ut til å være kjøpt og betalt av bilorganisasjoner og medier, og politikere lukker øyne for grådigheten innenfor bilbransjen, spesielt for Audi og MB.
Jeg har kjørt premium bil i 20 år, men nå er det slutt. En service i Norge kom på 16000, mens samme service utenlandsk koster 5000. 2 bolter 500 kroner, mens de koster muligens 5 kroner å produsere. Bilbransjen i Norge ligner mest på mafiavirksomhet innenfor premiumsegmentet.
Det som var bra.
Fikk time under ei uke etter første kontakt.
Det som ikke var bra.
Ved timebestilling nevnte jeg hva som var feil og ble da fortalt at de delene skulle de bestille inn (noe ekstra også hvis mer måtte byttes) fra hovedlager så det lå klart. Dette ble ikke gjort.
ang Kundeservice og Hilse på kunde.
Ved levering var jeg alene i lokalet(To som så på tv og pratet som om de jobbet der). Ble sett av personalet, men ikke hilst på. Etter 2-3 minutter med ren venting ble jeg bare spørt "Skal du levere bil?". Fikk ingen god følse når jeg var der så gikk så fort som mulig.
Ved henting ville vi bare forhøre oss om det var mulig å hente ut nøkkel i "butikk", men ble da møtt med en oppgitt tone og like oppgitt forklaring på hvordan dette måtte gjøres da det ikke var mulig på annen måte.(Hadde snakket med en fra verksted på telefon og hadde hørt om betaling via nett, men ville bare spørre) Også nå ble det ikke sagt hei eller noen form for hilsing før vi hadde vært der 2-3 min, Så ut som en ansatt til ansatt samtale mellom 2 stk og en siste ansatt som bare tittet i skjermen.
Fikk på levering og henting følsen av å bare være til brydderi og "hvorfor måtte du bestille time her".
Hadde det ikke vært for at jeg er totalt avhengig av bil så hadde jeg bare tatt med nøkkelen og gått ved levering, men i disse coronatider ville jeg ikke risikere og vente en uke til og kanskje ikke fått fikset problemet pga mulig sykdom og stenging av verksteder.
Vil jeg anbefale stedet til andre? Nei.
Vil jeg bruke dette verkstedet igjen? Nei.
Hvorfor 2 stjerner? Verkstedet var greie, skulle ønske litt mer info, men de var det beste av hele opplevelsen.. Resten av opplevelsen var veldig ubehagelig/ikke noe som jeg vil gjenta.
Måtte tilbake pga feilkode, sendte da mail til hovedkontoret til møller og spurte om jeg kunne benytte ett annet av verkstedene dems til å få dette fikset. Ble ringt opp ikke lenge etter av møller jessheim og fikk bilen fikset. Var mye bedre denne gangen, men synd en må klage til hovedkontoret for å bli behandlet bra.