Mottok en ødelagt bukse
Mottok en ødelagt bukse. Får ikke svar selv etter flere mail. Endte med å returnere å betale for porto selv
I hjertet av Storgata, i en av Hortens mest nostalgiske bygninger, finner du Jentene på Kaffe As. Utvalget vårt består av alt fra hverdagstøy til festantrekk størrelser 34 - 46. Dette er butikken for deg som liker å handle i butikker med god service, stadig nytt i hyllene av både klær, sko og accessories. Vi fører merker fra; Kaffe , Wrangler, Lee, Freequent, re.design.by.dixie, ISay, Mapp,Ru De Femme,Cream, med mer.
Torget 1, 3181, horten, Norge
Har ikke svart på negative anmeldelser
Forferdelig kundeservice. Mottok en defekt vare og butikken nektet å ta emot reklamasjonen.
De hevdet blant annet at de er en liten nisjebutikk som ikke har nok lønnsomhet til å dekke returfrakten og ville tvinge meg til å betale for det selv eller klippe varen i stykker. Da jeg nektet disse urimelige betingelser avsluttet de kommunikasjonen med henvisning til å ta saken til Klarna, noe jeg gjorde og fikk refundert hele beløpet.
De ga et helheltsinntrykk av å være en useriøs butikk med manglende evne til å føre en saklig dialog og følge aktuelt lovverk. Jeg liker å støtte mindre butikker, men dette ga meg en dårlig opplevelse.
Rask levering og fine varer Å ikke noe dill dall Seriøs butikk og konkurranse dyktig
Tusen❤️-takk for utrolig god service fra dere på Jentene på kaffe
Anbefaler denne butikken på det varmeste
Kjøpte en aldeles nydelig skinnjakke🌞
Opplevde at ekspeditøren ble fornærmet når jeg ikke ble superentusiastisk over kjolene hun viste meg. Fant til slutt et antrekk jeg tenkte var ok, men hverken kjole eller skjørt hadde prislapp, så fikk meg en skikkelig overraskelse da jeg skulle betale.
Angret etter en times tid, og ville levere den tilbake. Da fikk jeg vite at de ikke gir penger tilbake. Dersom jeg hadde sagt ifra at jeg var usikker, ville hun fortalt meg at jeg kunne deponere (en ordning jeg forøvrig ikke har vært borti på et tiår), men siden hun "opplevde at jeg var sikker på at jeg skulle ha antrekket" orket hun ikke fortelle meg det. Sto ikke merket noen steder i butikken at de ikke gir penger igjen ved retur.
Utover dette ble ekspeditøren "nebbete" når jeg uttrykte frustrasjon og skuffelse over denne policyen. Gjennomgående en negativ opplevelse.
Fantastisk service og alltid mye spennende i butikken. Butikken har et variert sortiment til alle fasonger på oss kvinner. Glade farger og gode kombinasjoner av festlige antrekk både til hverdag og til fest. Og ofte har de prikken over i med sko, vesker, skjerf og smykker.