Teleurstellende ervaring. Het duurde vier dagen voor het pakket verstuurd werd. De pasvorm was verschrikkelijk. Broek totaal niet in verhouding, slobberig en flubberende broekspijpen. Rare kleur, niet... Vis mer
Gelukkig kon ik nog 3 broeken bestellen met korting. Ze werden snel bezorgd en zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit! Klantenservice gaf dezelfde dag nog antwoord op mijn vraag over welke maat ik het... Vis mer
Super fijne broeken, 1 broek was niet voorradig, maar was perfect opgelost door het geld terug te storten. Zowel ik als mijn zoon zijn zeer tevreden over de broeken, mooie pasvorm en zitten erg lek... Vis mer
Lekker op vakantie besteld, netjes thuis gebracht , thuis de broeken gepast deze zitten goed, dus zeer tevreden
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 88 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Goede snelle levering en maten kloppen precies
Ik een maat te kort besteld en moest €10 betalen om ze terug te sturen.
Ik heb nu een maat langer besteld en nu is het goed.
Maar jammer dat ik €10, moest betalen.
Mooie broeken mijn partner draagt ze met plezier.
Ik werd juist behandeld en had een tweede transactie foutief gemaakt en ik werd ingelicht dat dit retour wordt gedaan naar mijn bank asap. Ik werd hierin uiterst correct geholpen en ben thans nog het wachten op mijn retour afschrift van jullie
Hartelijk dank hiervoor
Guus Claassens
Opgemeten maat klopte helemaal niet met hun maattabel

Svar fra Jeansvoorminder
De door mij bestelde broeken waren helaas niet op voorraad. Op zich vreemd vond ik, want zo groot is het assortiment niet en dus d voorraad redelijk goed bij te houden. Het duurde ook redelijk lang voordat ik hier een mailtje over kreeg.
Uiteindelijk is dit wel heel goed opgelost.
Prima prijs voor de jeans. helaas wel met vertraging geleverd
Broeken werden wat later geleverd dan gemeld bij bestellen, maar we kregen daar netjes een mail over. En later in het pakket nog excuses voor de late levering.
Bij het bestellen moet je wel even goed opletten dat je de juiste kleur broek aanvinkt. Broeken binnen een aantal dagen ontvangen. Ik had gewoon de maat besteld die ik altijd heb voor mijn jeans broeken en die zaten goed.
Goed geïnformeerd over de status van de bestelling en goede service
Geweldige broeken , en je besteld het en het super snel thuis bezorgd.