Wellicht een goede loodgieter, maar als webshop waardeloos. Levert zeer slechte service en vraagt voor alles de hoofdprijs. Voor veel geld het schip in gegaan.
Via chat gpt bij ventilatie koning gekomen. Reageerde zeker snel. Was zeker goedkoop. Maar beloofde na akkoord meteen op te sturen echter dit duurde een week en kostte mij een vrije dag. Verder... Vis mer
Eerste keer nieuwe centrale afzuiger laten plaatsen. Super gedaan! Voor onze andere woning ook door JCB laten uitvoeren en weer uitermate tevreden. Dus prima monteurs bij JCB en ook die wij hadden... Vis mer
Nette service, Diverse onderdelen besteld waarvan één onderdeel een langere levertijd had. De order is toen in twee delen verstuurd waardoor ik wel verder kon. Compliment. Punt van aandacht is we... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Uitlevertijd is te ruim genomen: 10 tot 15 dagen. Dat moet korter kunnen….

Svar fra Jcbventilatie
Op de webwinkel stond een artikel dat niet meer leverbaar was. Dat is niet handig. Dat ik kort na mijn bestelling hierover werd gebeld en werd meegedacht over een alternatief is positief. Dat was helaas niet beschikbaar. Het proces van de restitutie van het bij de niet leverbare bestelling betaalde bedrag duurde 5 tot 6 dagen.
Alles prima, ik weet alleen niet of ik teveel heb betaald, ik kan nergens vergelijken. Voor 2 filters lijkt mij € 38 nogal duur. Van de andere kant, omdat ik niet kan vergelijken zijn ze ook de enige aanbieder die exact het gevraagde type kan leveren en daar gaat het toch om
Snelle en correcte afhandeling. Product zoals verwacht.
Snel en betrouwbaar! Meerdere bestellingen gedaan. Snel bezorgen en goede prijs kwaliteit verhouding!
Het op de website beschikbare product bleek niet leverbaar.
Al het bestelde netjes conform afspraak geleverd.
Uitgevoerd wat verwacht is, alleen de aansluitstekertjes van de oude fan overgezet.
wat ik bestelt heb was goed duurde wel lang voor ik het had ontvangen
Prima afhandeling van een bestelling van een klein onderdeel.
Duidelijke site met veel keuze en snelle levering !!
Product niet geleverd. Wordt niet gereageerd op mails over levering.